עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עבודה היא כוחXדרך.אבקכו,
ההגדרה שלך (מעולם הפיזיקה) מתייחסת לעבודה, ולא לכוח. (מסהXדרך).
עזוב'תי מפיזיקה, נכשלתי במועד א'. 🤣אז מה יותר חזק
400 דדליפט
250 קלין דחיקה
מבחינת הפיזיקה?
נניח שהדדליפט צריך לעבור מרחק של חצי מטר בעוד הקלין צריך לעבור מרחק של מטר וחצי.אז מה יותר חזק
400 דדליפט
250 קלין דחיקה
מבחינת הפיזיקה?
לחיי התמימות של פיזיקה תיכונית 😃נניח שהדדליפט צריך לעבור מרחק של חצי מטר בעוד הקלין צריך לעבור מרחק של מטר וחצי.
נניח שהכח שמפעילים על ההרמה שווה לm*g
WD=400*10*0.5=200J
WC=250*10*1.5=375J
מי שעושה קלין עושה יותר עבודה, אבל העבודה לא באה למדוד כח (מי שיותר חזק יש לו יותר כח הלא כך ?) כח מודדים בN.
אבל זה לא שבקלין אתה עושה דדליפט ארוך יותר, כי לפי מה שאתה מחשב זה מה שאתה מתכוון אליו.נניח שהדדליפט צריך לעבור מרחק של חצי מטר בעוד הקלין צריך לעבור מרחק של מטר וחצי.
נניח שהכח שמפעילים על ההרמה שווה לm*g (למרות שזה בכלל לא ככה)
WD=400*10*0.5=200J
WC=250*10*1.5=375J
מי שעושה קלין עושה יותר עבודה, אבל העבודה לא באה למדוד כח (מי שיותר חזק יש לו יותר כח הלא כך ?) כח מודדים בN.
ובקלין לא נועלים מעל הראש, אתה מתבלבל עם ג'רק.אבל זה לא שבקלין אתה עושה דדליפט ארוך יותר, כי לפי מה שאתה מחשב זה מה שאתה מתכוון אליו.
בקלין, בנעילה, יש גם את עניין הדחיפה והנעילה מעל הראש לא מתבצעת בפרס, אלא אתה נכנס מתחת למוט תוך כדי ירידה למטה ועליה של המוט למעלה.
זה לא מדוייק בשיט בקיצור.
כל מי שמתלונן על הפיזיקה להגנתי אמרתי שזה בכלל לא ככה 🙄
ובקלין לא נועלים מעל הראש, אתה מתבלבל עם ג'רק.
אוי לא שמתי לבנדבר רשם קלין דחיקה, בגלל זה.
גם בקלין יש עבודה מעט שונה, יש תנופה בהתחלה ואז כניסה מתחת למוט.
כאשר בדדליפט זה נטו משיכה אחידה, ככה שקצת קשה להשוות.
סתם ככה אני לא ראיתי משקולן עם 400 דדליפט400 דדליפט
250 קלין
סתם ככה אני לא ראיתי משקולן עם 400 דדליפט
טכניקה ?ואני לא ראיתי פווארליפטר שמניף 200...
סתם ככה אני לא ראיתי משקולן עם 400 דדליפט
ואני לא ראיתי פווארליפטר שמניף 200...
טכניקה ?
למשוך 400 דדליפט זה כוח שכנראה אין למשקולנים, שעסוקים המון בטכניקה במקום בהתחזקות
ואני אף פעם לא ראיתי שחקן כדורגל שיכול להכניס כדור גולף לגומה בחבטה אחת, מפתיע נכון ?
למה למשקולן להסתכן ב400 דדליפט.
לא ניסיתי להצחיק, אני לא יודע אולי אתם עושים את זה בכוונה אבל PL וWL זה שתי סוגים שונים של ספורט ומה שמעניין את האחד לא מעניין את השני בדרך כלל.עושים סקוואט ומשיכות- לא מתקרבים לשיאים בליפטינג
למה להצחיק סתם ?
להסתכן ?
השאלה אם יש מישהו שקרוב ליכולת הזאת בכלל
אני אגיד משהו שכנראה יביא לסקילה שלי באבנים אבל בסדר.הדדליפט הוא רק דוגמה, אבל גם סקוואטים של 400 לא ראיתי שם