נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
🤢🥷מת על סבתות..הכי זורמות (אמיתי)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤢🥷מת על סבתות..הכי זורמות (אמיתי)
יש להן ניסיון חיים עשיר..מה גם שהן תמיד מדביקות לך כינוי נחמד כזה,כדוגמת:מיידל'ע,חמודיל'ה וכו'עד כדי כך ?
🤣יש להן ניסיון חיים עשיר..מה גם שהן תמיד מדביקות לך כינוי נחמד כזה,כדוגמת:מיידל'ע,חמודיל'ה וכו'
פרשתי,נהיה מביך
על שני המיניםאני לא מדבר אידיש אבל אם אינני טועה מיידלע אומרים בד"כ על נשים, לא ?
תלוי באיזה יום אתה שואל..
אז בגלל כמה סוטים שלא מסוגלים לשלוט על עצמם אני אמורה לסבול ולהתאמן בסרבל?????
ואני לא מבינה את הקטע לרוץ/להתאמן חצי ערום, עם איזה שורט מינימלי.... אז למה רק לכם מותר?
כול עוד אף אחד לא מתקרב אלי שיסתכל כמה שבאה לו! אפשר לחשוב בים לא מסתכלים עלי....אם זה לא מפריע לך, אשרייך.
מהצד זה נראה חודרני ומטריד
צודקת ב100%כול עוד אף אחד לא מתקרב אלי שיסתכל כמה שבאה לו! אפשר לחשוב בים לא מסתכלים עלי....
אם זה לא מפריע לך, אשרייך.
מהצד זה נראה חודרני ומטריד.
שמחתי לעזור 🙃זה בשביל להעלות את הטסטוסטרון לפני הסט, אני חושב שזה תירוץ מעולה
פעם זה היה מציק לי, היום לא אכפת לי, להתאמן בלבוש קצר זה נוח והמבטים זה דבר טבעי שלא מעניין אותי בכלל אני שמה לב שמסתכלים ולא אכפת לי- שיסתכלו, לא מעניין אותי 🙄אני סקרן, אני רואה שאת עם טופ בתמונה.
אני פשוט לא מבין איך בחורה יכולה להתאמן עם טופ (בדרך כלל משולב עם מכנס מינימלי), המבטים והנעיצות עיניים מאנשים צעירים ואנשים שיכולים להיות סבא שלך, זה פשוט מגעיל.
זה לא גורם לך לאי נעימות? כשיש בחורה יפה אני תמיד קולט איך מסתכלים עליה בבוטות ואני מרגיש לא נעים בשבילה.
לא שאני נגד בחורה יפה בלבוש מינימלי, אבל אני לא מבין את הקטע הזה.
מעניין אם הנוכחות שלך הייתה משפרת לי את הדדליפטפעם זה היה מציק לי, היום לא אכפת לי, להתאמן בלבוש קצר זה נוח והמבטים זה דבר טבעי שלא מעניין אותי בכלל אני שמה לב שמסתכלים ולא אכפת לי- שיסתכלו, לא מעניין אותי 🙄
וגם אם זה כן היה מזיז לי- לא הייתה לי ברירה אלא להתלבש ככה, אימוני ספרינט/קומפלקסים/ריצות למרחקים זה דבר שמצריך נוחות מקסימלית 😅
בחורה יפה בשורט זה תמיד מבורךאם שורטים של נייק פרו עושים לך את זה אז יש מצב 😃
בניגוד לאושיה אחרת שמוסיפה 20 קילו למוט....🤯
מעניין אם הנוכחות שלך הייתה משפרת לי את הדדליפט
לך תסביר לאנשים שזה כבד פתאום חחבניגוד לאושיה אחרת שמוסיפה 20 קילו למוט....