סיפורים מחדר הכושר

אני לא מדבר אידיש אבל אם אינני טועה מיידלע אומרים בד"כ על נשים, לא ?

tzq08Bw.jpg

אז בגלל כמה סוטים שלא מסוגלים לשלוט על עצמם אני אמורה לסבול ולהתאמן בסרבל?????

ואני לא מבינה את הקטע לרוץ/להתאמן חצי ערום, עם איזה שורט מינימלי.... אז למה רק לכם מותר?

אם זה לא מפריע לך, אשרייך.
מהצד זה נראה חודרני ומטריד.

אם זה לא מפריע לך, אשרייך.
מהצד זה נראה חודרני ומטריד
כול עוד אף אחד לא מתקרב אלי שיסתכל כמה שבאה לו! אפשר לחשוב בים לא מסתכלים עלי....
ומה? אנחנו באפגניסטן? האשה אשמה על זה שגבר לא יכול לשלוט בדחפים שלו.
אלי בכול מקרה אף אחד לא מתקרב, כי הם רואים את האימון קיק בוקס שלי עם המאמן.... אז נראה לי פשוט מפחדים 😵‍💫🥊

אני סקרן, אני רואה שאת עם טופ בתמונה.
אני פשוט לא מבין איך בחורה יכולה להתאמן עם טופ (בדרך כלל משולב עם מכנס מינימלי), המבטים והנעיצות עיניים מאנשים צעירים ואנשים שיכולים להיות סבא שלך, זה פשוט מגעיל.
זה לא גורם לך לאי נעימות? כשיש בחורה יפה אני תמיד קולט איך מסתכלים עליה בבוטות ואני מרגיש לא נעים בשבילה.

לא שאני נגד בחורה יפה בלבוש מינימלי, אבל אני לא מבין את הקטע הזה.
פעם זה היה מציק לי, היום לא אכפת לי, להתאמן בלבוש קצר זה נוח והמבטים זה דבר טבעי שלא מעניין אותי בכלל אני שמה לב שמסתכלים ולא אכפת לי- שיסתכלו, לא מעניין אותי 🙄
וגם אם זה כן היה מזיז לי- לא הייתה לי ברירה אלא להתלבש ככה, אימוני ספרינט/קומפלקסים/ריצות למרחקים זה דבר שמצריך נוחות מקסימלית 😅

🤯
פעם זה היה מציק לי, היום לא אכפת לי, להתאמן בלבוש קצר זה נוח והמבטים זה דבר טבעי שלא מעניין אותי בכלל אני שמה לב שמסתכלים ולא אכפת לי- שיסתכלו, לא מעניין אותי 🙄
וגם אם זה כן היה מזיז לי- לא הייתה לי ברירה אלא להתלבש ככה, אימוני ספרינט/קומפלקסים/ריצות למרחקים זה דבר שמצריך נוחות מקסימלית 😅
מעניין אם הנוכחות שלך הייתה משפרת לי את הדדליפט

אם שורטים של נייק פרו עושים לך את זה אז יש מצב 😃

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להתנהל על פי המבטים. אני דואגת לכיסוי שהוא מתאים מבחינתי וכל השאר שיקפצו. מסכימה עם @NIRAN לא הגיוני גם ללבוש מה שנוח וגם להתלונן. תכלס אני מרוכזת באימון ולא ממש מענין אותי אם ומי מסתכל נהפוך הוא, מאז שאני מבלה במועדון קרוספיט תל אביבי פעם בשבוע אני נהנית להסתכל בעצמי!
אצלנו בחדר כושר זה בעייתי כי אם כבר נמצא מישהו שנראה טוב, הוא מבצע איזה תרגיל הזוי ואין כמו טמטום לכבות את האש 😆

אם בבהייה בנשים בלבוש מינימלי עסקינן, יש לי סיפור טרי מהיום, אך לא, לא מדובר בבחורה:

הגעתי היום לאימון רגליים במכון.
לפני כן, כדרכי בקודש, ביליתי זמן איכות בשירותים.
כשסיימתי הכל שמתי לב שחוט הקשירה של המכנס שלי נפרם ( מכנס בלאי כזה ), אז פשוט הוצאתי אותו מהלולאה...
הדבר הזה עלה לי ביוקר: לאורך כל הסטים בסקוואט המכנסיים נפלו לי וראו לי חצי תחת חחחח

עכשיו רגע, תבינו, אין לי תחת סקסי בשיט, לא משהו קטן וחמוד כמו איזה מייקל לואיס או בסגנון...

ומה שמטריד, מלבד הפאדיחה של חצי תחת בחוץ כל סט, זה שכשסיימתי את הסטים והסתובבתי לנוח, אני קולט איזו זקנה על הליכון בוהה בי ומחייכת 🤮

Back
למעלה תחתית