ניצן סופר משתמש קבוע 1,039 253 נק' מוניטין: 588 0 1,039 253 מרכז ספורט ב"ש 25/6/14 #1 מתחיל חיטוב. צריך טיפים לחיטוב איכותי. הבנתי שחשוב לשמור משקל על המוט לצורך שימ ור מסה. איך שורפים שומן הכי טוב? אינטרוואלים בעצימות גבוהה? ספרינטים? תודה
מתחיל חיטוב. צריך טיפים לחיטוב איכותי. הבנתי שחשוב לשמור משקל על המוט לצורך שימ ור מסה. איך שורפים שומן הכי טוב? אינטרוואלים בעצימות גבוהה? ספרינטים? תודה
oz25 משתמש משקיע 7,975 2,377 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 5,827 0 7,975 2,377 Space חולון 25/6/14 #2 לא יודע מה רמת הכושר האירובי שלך כרגע. אבל הייתי מציע לך לבנות את הכושר הגופני שלך לתקופה מסויימת ואז לעשות אינטרוולים של חצי דקה ספרינט(תבחר אתה את המהירות) ודקה מנוחה בקצב איטי לאורך חצי שעה. Upvote 0 Downvote
לא יודע מה רמת הכושר האירובי שלך כרגע. אבל הייתי מציע לך לבנות את הכושר הגופני שלך לתקופה מסויימת ואז לעשות אינטרוולים של חצי דקה ספרינט(תבחר אתה את המהירות) ודקה מנוחה בקצב איטי לאורך חצי שעה.
B Baraky משתמש פעיל 543 260 נק' מוניטין: 589 0 543 260 25/6/14 #3 תתחיל באירובי רגיל. אחוז השומן שלך לא כלכך גבוה לפי התמונות.... תרד לאט לאט תוך כדי שימור מקסימלי של שריר. לדעתי תתחיל עם האינטרוולים רק כשתתקע. Upvote 0 Downvote
תתחיל באירובי רגיל. אחוז השומן שלך לא כלכך גבוה לפי התמונות.... תרד לאט לאט תוך כדי שימור מקסימלי של שריר. לדעתי תתחיל עם האינטרוולים רק כשתתקע.
ניצן סופר משתמש קבוע 1,039 253 נק' מוניטין: 588 0 1,039 253 מרכז ספורט ב"ש 26/6/14 פותח/ת השרשור #4 גם אני חושב שעדיף להתחיל עם האינטרולים רק כשניתקעים. מבקש הסבר מפורט יותר על אימונים לאובדן שומן כמו אינטרואלים כי לא הצלחצי להבין את "פרוטוקול השומן העיקש" תודה .... Upvote 0 Downvote
גם אני חושב שעדיף להתחיל עם האינטרולים רק כשניתקעים. מבקש הסבר מפורט יותר על אימונים לאובדן שומן כמו אינטרואלים כי לא הצלחצי להבין את "פרוטוקול השומן העיקש" תודה ....