הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון super effect ישראלית

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
היום המאמן במכון שלי הביא לי לטעום טעם בננה פשוט מטורף ערכים על הנייר מצוינים חברה ישראלית עם מפעל משלה שמכינה את האבקה ממי גבינה של תנובה 100%whey עם אישור של משרד הבריאות מחיר 270 שקל

נשמע קצת טוב מדי מה אתם אומרים שווה לקנות?

תרשום בגוגל super effect יש לך אותה כמעט בכל אתר שמוכר תוספים ב300 שקל ליחידה כולל שייקר,משלוח וחטיף חלבון ובכל קופסא יש 70-75 מנות שזה טוב
ואם זה משנה אז אני מתאמן בקאנטרי קלאב מעלה אדומים

קודם כל תודה, וסמוןך עלי הרצתי חיפוש פשוט ה-270 אחלה מחיר. אולי ניתן לה צ'אנס אחרי שהאופטימום תיגמר לי...

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה, וסמוןך עלי הרצתי חיפוש פשוט ה-270 אחלה מחיר. אולי ניתן לה צ'אנס אחרי שהאופטימום תיגמר לי...
בכיף אחי עכשיו חזרתי מהעבודה הבאתי אחלה טיפים מחר או בשבת אני כבר אקנה כנראה את העוגיות ואני ארשום פה איך הוא

בכיף אחי עכשיו חזרתי מהעבודה הבאתי אחלה טיפים מחר או בשבת אני כבר אקנה כנראה את העוגיות ואני ארשום פה איך הוא

אחלה מחכה לעידכון שלך , אני מתלבט בין הבננה לעוגיות,שוקו - הטעמים המנצים בכל אבקה!

• פותח/ת השרשור
אחלה מחכה לעידכון שלך , אני מתלבט בין הבננה לעוגיות,שוקו - הטעמים המנצים בכל אבקה!
לקח קצת זמן כי נגמר לו המלאי אבל הגיע לו משלוח והקרם עוגיות פשוט נדיר נהנה מכל שלוק גם עם מים המרקם ממש כמו מילקשייק ויש עוגיות קטנות בפנים

וגם הבננה שטעמתי היה קטלני,ממליץ מאוד על החברה הזאת הפתיעה אותי ברמות

עדכנתי גם בפוסט הביקורות

לקח קצת זמן כי נגמר לו המלאי אבל הגיע לו משלוח והקרם עוגיות פשוט נדיר נהנה מכל שלוק גם עם מים המרקם ממש כמו מילקשייק ויש עוגיות קטנות בפנים
וגם הבננה שטעמתי היה קטלני,ממליץ מאוד על החברה הזאת הפתיעה אותי ברמות
עדכנתי גם בפוסט הביקורות

אחלה תודה אחי,שמח שעדכנת ולא שחכת 😉... מה לגבי הערבוב? ריח?נשאר קצף בסוף? גושים קטנים?

בגדול נראה לי הבחירה הבאה שלי נמאס לשלם כל כך הרבה על תוספים 📢

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה אחי,שמח שעדכנת ולא שחכת 😉... מה לגבי הערבוב? ריח?נשאר קצף בסוף? גושים קטנים?

בגדול נראה לי הבחירה הבאה שלי נמאס לשלם כל כך הרבה על תוספים 📢
בקשר לערבוב 10 שניות ניעור בשייקר מתערבב פיקס קצף בסוף בקושי יש וגם ריח מצוין

ממליץ מאוד בתור אחד שלא אוהב מוצרים ישראלים הופתעתי לטובה מאוד ואני לא חושב שאני אזמין יותר מחול שאשפר להביא אבקות מצוינות במחירים האלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית