עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרשום בגוגל super effect יש לך אותה כמעט בכל אתר שמוכר תוספים ב300 שקל ליחידה כולל שייקר,משלוח וחטיף חלבון ובכל קופסא יש 70-75 מנות שזה טוב
ואם זה משנה אז אני מתאמן בקאנטרי קלאב מעלה אדומים
בכיף אחי עכשיו חזרתי מהעבודה הבאתי אחלה טיפים מחר או בשבת אני כבר אקנה כנראה את העוגיות ואני ארשום פה איך הואקודם כל תודה, וסמוןך עלי הרצתי חיפוש פשוט ה-270 אחלה מחיר. אולי ניתן לה צ'אנס אחרי שהאופטימום תיגמר לי...
בכיף אחי עכשיו חזרתי מהעבודה הבאתי אחלה טיפים מחר או בשבת אני כבר אקנה כנראה את העוגיות ואני ארשום פה איך הוא
לקח קצת זמן כי נגמר לו המלאי אבל הגיע לו משלוח והקרם עוגיות פשוט נדיר נהנה מכל שלוק גם עם מים המרקם ממש כמו מילקשייק ויש עוגיות קטנות בפניםאחלה מחכה לעידכון שלך , אני מתלבט בין הבננה לעוגיות,שוקו - הטעמים המנצים בכל אבקה!
לקח קצת זמן כי נגמר לו המלאי אבל הגיע לו משלוח והקרם עוגיות פשוט נדיר נהנה מכל שלוק גם עם מים המרקם ממש כמו מילקשייק ויש עוגיות קטנות בפנים
וגם הבננה שטעמתי היה קטלני,ממליץ מאוד על החברה הזאת הפתיעה אותי ברמות
עדכנתי גם בפוסט הביקורות
בקשר לערבוב 10 שניות ניעור בשייקר מתערבב פיקס קצף בסוף בקושי יש וגם ריח מצויןאחלה תודה אחי,שמח שעדכנת ולא שחכת 😉... מה לגבי הערבוב? ריח?נשאר קצף בסוף? גושים קטנים?
בגדול נראה לי הבחירה הבאה שלי נמאס לשלם כל כך הרבה על תוספים 📢