הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתיחה במקרב השמאלי

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אז ככה , יש לי כבר שבועיים מתיחה במקרב השמאלי בגיד , זה מאוד מאוד מפריע לי בסקוואט , הכאב מורגש ב"בור" של הסקוואט .
אני דיי אבוד עצות ולא יודע מה לעשות ... יש תחרות עוד מאט ולנוח יפגע בהתקדמות ובהכנה לתחרות.
הכאב לא מורגש בפעילות יומיומית והכאב אך ורק באימון בתחתית הסקוואט.
בתמונה הכאב בגיד בצבע השחור.
אני דיי עבוד עצצות ולא יודע כבר איך לטפל בזה ולחזור להתאמן כמו שצריך בדרך הכי מהירה שניתן .
@yonizarkh

קבצים מצורפים

• ירך.png
    ירך.png
    KB 28.9 · צפיות: 111
אז ככה , יש לי כבר שבועיים מתיחה במקרב השמאלי בגיד , זה מאוד מאוד מפריע לי בסקוואט , הכאב מורגש ב"בור" של הסקוואט .
אני דיי אבוד עצות ולא יודע מה לעשות ... יש תחרות עוד מאט ולנוח יפגע בהתקדמות ובהכנה לתחרות.
הכאב לא מורגש בפעילות יומיומית והכאב אך ורק באימון בתחתית הסקוואט.
בתמונה הכאב בגיד בצבע השחור.
אני דיי עבוד עצצות ולא יודע כבר איך לטפל בזה ולחזור להתאמן כמו שצריך בדרך הכי מהירה שניתן .
@yonizarkh

אין מה לעשות , אם לא לבצע את התנועה הספציפית שגורמת לכאב (סקוואט עמוק) לא בא בחשבון , סביר להניח שהכאב לא יעלם בזמן הקרוב.
העצה הכי טובה זה לא לבצע שום תרגיל נוסף שמעמיס על האדוקטורים , לנסות "למסך" את הכאב עם משכחי כאב ובצע טיפולים לרקמה הרכה במקביל.
כמה זמן עד לתחרות?

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות , אם לא לבצע את התנועה הספציפית שגורמת לכאב (סקוואט עמוק) לא בא בחשבון , סביר להניח שהכאב לא יעלם בזמן הקרוב.
העצה הכי טובה זה לא לבצע שום תרגיל נוסף שמעמיס על האדוקטורים , לנסות "למסך" את הכאב עם משכחי כאב ובצע טיפולים לרקמה הרכה במקביל.
כמה זמן עד לתחרות?
חודש ושבוע .

• פותח/ת השרשור
אה , אם כך יש לך עוד מספיק זמן.
אני הייתי עובר לסקוואט גבוה יותר שלא מכאיב , ועובד בתרגילים אחרים על האדוקטורים , הגלוטס וההמסטרינגס.
אני יכול לתת שבוע של מנוחה טוטאלית אבל אחרכ אצטרך לחזור לפעילות מלאה(עד התחרות)...
העיניין שאחרי התחרות גם ככה יהיה לי הפסקה דיי רצינית מאימונים מסיבות כאלה ואחרות ככה שאין לי בעיה "לדחות" את ההחלמה...
אני כרגע משתדל לשים קרח ובינגיי 3 פעמים ביום ומקווה לטוב , באימונים הסקוואט פשוט צונח בגלל שאין לרגל כוח עקב המתיחה. השאלה היא אם שבוע יכול לעזור להעביר או להפחית משמעותית את הכאב (כך שאוכל לחזור לסקוואטים כבדים במהירות) ? או ששבוע לא יעזור פה והכאבים יחזרו לאחר האימון הראש מהמנוחה? אני דיי אבוד עצות.. @yonizarkh

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית