הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

20 תמונות מסתוריות שכניראה לא צריכות להיות קיימות

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
וואו הציור עם האובייקט המעופף באמת מדהים, יש סיכוי שהצייר לקח השראה ממשהו שהוא ראה באותו הזמן בשמיים.
יותר מזה אין ספק שיש חיים מחוץ לכדור הארץ, בלי שום קשר לאינספור העדויות.
ובנוגע לבחור "שטייל" בזמן, אני חושב פשוט שמדובר במגה גיק שחי באותה תקופה שכנראה קנה (או הכין?) את הלבוש שלו באיזה מקום שנחשב ליוצא מן הכלל באותה תקופה שמרנית.

לא מאמין בשטויות האלה של רוחות רפאים ומפלצות מוזרות

• פותח/ת השרשור
וואו הציור עם האובייקט המעופף באמת מדהים, יש סיכוי שהצייר לקח השראה ממשהו שהוא ראה באותו הזמן בשמיים.
יותר מזה אין ספק שיש חיים מחוץ לכדור הארץ, בלי שום קשר לאינספור העדויות.
ובנוגע לבחור "שטייל" בזמן, אני חושב פשוט שמדובר במגה גיק שחי באותה תקופה שכנראה קנה (או הכין?) את הלבוש שלו באיזה מקום שנחשב ליוצא מן הכלל באותה תקופה שמרנית.
ואיך תסביר את המצלמה?
לא מאמין בשטויות האלה של רוחות רפאים ומפלצות מוזרות
מפלצות?
ה"מפלצת" מהאגם לא חייבת להיות מפלצת, היא יכולה להיות יצור ימי שעוד לא התגלה
אני רוצה להזכיר לך שראינו קמצוץ קטן מכל הים ולא ירדנו לשישית ממה שיש בים
אם לא יותר אפילו

ואיך תסביר את המצלמה?

מפלצות?
ה"מפלצת" מהאגם לא חייבת להיות מפלצת, היא יכולה להיות יצור ימי שעוד לא התגלה
אני רוצה להזכיר לך שראינו קמצוץ קטן מכל הים ולא ירדנו לשישית ממה שיש בים
אם לא יותר אפילו

אני לא בדיוק יכול להסביר את זה, אני יכול לזרוק השערות.
יכול להיות בהחלט שמדובר במישהו שהוא מגה גיק כמו שמקודם רשמתי, והמצלמה היא אולי אב טיפוס של פרויקט שהוא קשור אליו.
חוץ מזה, אתה לא חושב שאם הוא חזר אחורה בזמן מתקופה שהטכנולוגיה של חזרה בזמן קיימת, המצלמה הייתה נראית קצת יותר מתקדמת?
קצת קשה להאמין לעניין של לטייל אחורה בזמן (לפחות עם המדע של היום). אבל ידוע מבחינה תאורטית (מבחינה מעשית אין את הטכנולוגיה כיום) שאפשר לטייל קדימה על ידי שהייה בחלל סגור שנע במהירות הקרובה למהירות האור (שלפי סרטון שראיתי יום אחד בחלל כזה הוא שנה שלמה בכדור הארץ).

נערך לאחרונה:
http://he.wikipedia.org/wiki/פרדוקס_הסבא תקראו- תבינו- ואז תקראו שוב ותסיקו מסקנה מעניינת
סתם נקודה למחשבה (עד שיש הזדמנות טובה לקשר את זה למשהו....)
אפשר להסיק מזה המון מסקנות, אם המסקנה שאתה מתכוון אליה היא שאי אפשר לחזור בזמן אני לא מסכים איתך. יש לפרדוקס הרבה פתרונות לדוגמא הרעיון של יקומים מקבילים ואפשרות שגם לזמן יש כמה מימדים(כמו שהמרחב הוא תלת מימדי, אפשר לחשוב על הזמן בתור דו מימדי ולפתור את הפרדוקס).

אפשר להסיק מזה המון מסקנות, אם המסקנה שאתה מתכוון אליה היא שאי אפשר לחזור בזמן אני לא מסכים איתך. יש לפרדוקס הרבה פתרונות לדוגמא הרעיון של יקומים מקבילים ואפשרות שגם לזמן יש כמה מימדים(כמו שהמרחב הוא תלת מימדי, אפשר לחשוב על הזמן בתור דו מימדי ולפתור את הפרדוקס).
אני דווקא לא מסיק את זה. אני מסיק איזה מצב מוזר שבו הזמן "תקוע" או שיש כזאת "לולאה" שלא תפסיק לחזור על עצמה.
חזרה בזמן ורצחת את סבא שלך-לא נולדת-לא חזרת בזמן ולא רצחת אותו- אם לא רצחת אותו כן נולדת- אם נולדת חזרת בזמן ( וזה חוזר על עצמו)...

כמובן שזו רק תיאוריה...

• פותח/ת השרשור
[QUAftermath, post: 704401, member: 3387"]מי מבטיח לך שמשהו מכל זה אמיתי ולא נערך?[/QUOTE]
מי מבטיח לך שזה כן?

• פותח/ת השרשור
TE="Aftermath, post: 704463, member: 3387"]מי מבטיח לך שזה כן?[/QUOTE]

ההגיון הבריא?[/QUOTE]
ההיגיון הבריא לא קיים

קשה היום להאמין למשהו אחרי ההמצאה של הפוטושופ חח

הדבר היחיד שאני מאמין בו (יותר נכון בטוח בו) שאנחנו לא החיים היחידים שנמצאים ביקום

קובץ הסיפורים נערך בצורה מגמתית .
ההמלצה שלי לבדוק כול סיפור לגופו של עניין ואז להסיק מסקנות .
העריכה וצורת ההגשה של הקריין מזמינים אותנו לסוג של חוויה שהעורכים דאגו לכך(פנטזיה, פרסומת).
יתכן שחלק מהסיפורים אכן מציאותיים ,אבל בצורה שהן הוגשו והמגמתיות משבשות את היכולת שלנו להפעיל את ההגיון ולהגיע להחלטה.
לסיכום אין ספק שכסיפורים זה נחמד ומשעשע ותו לא.

אני דווקא לא מסיק את זה. אני מסיק איזה מצב מוזר שבו הזמן "תקוע" או שיש כזאת "לולאה" שלא תפסיק לחזור על עצמה.
חזרה בזמן ורצחת את סבא שלך-לא נולדת-לא חזרת בזמן ולא רצחת אותו- אם לא רצחת אותו כן נולדת- אם נולדת חזרת בזמן ( וזה חוזר על עצמו)...

כמובן שזו רק תיאוריה...
אז כנראה לא הבנתי את התגובה הראשונה שלך..
בכל מקרה לדעתי אפשר לפתור את הפרדוקס בצורות שלא יוצרות את הלולאה האינסופית הזאת(אם תרצו תרשמו פה ואני אסביר איך לדעתי אפשר לפתור את הפרדוקס) אבל כמובן שלכל אחד יש את דעתו האישית כי לפחות בזמן הקרוב לא יהיה אפשר לבחון את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית