עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואיך תסביר את המצלמה?וואו הציור עם האובייקט המעופף באמת מדהים, יש סיכוי שהצייר לקח השראה ממשהו שהוא ראה באותו הזמן בשמיים.
יותר מזה אין ספק שיש חיים מחוץ לכדור הארץ, בלי שום קשר לאינספור העדויות.
ובנוגע לבחור "שטייל" בזמן, אני חושב פשוט שמדובר במגה גיק שחי באותה תקופה שכנראה קנה (או הכין?) את הלבוש שלו באיזה מקום שנחשב ליוצא מן הכלל באותה תקופה שמרנית.
מפלצות?לא מאמין בשטויות האלה של רוחות רפאים ומפלצות מוזרות
ואיך תסביר את המצלמה?
מפלצות?
ה"מפלצת" מהאגם לא חייבת להיות מפלצת, היא יכולה להיות יצור ימי שעוד לא התגלה
אני רוצה להזכיר לך שראינו קמצוץ קטן מכל הים ולא ירדנו לשישית ממה שיש בים
אם לא יותר אפילו
אפשר להסיק מזה המון מסקנות, אם המסקנה שאתה מתכוון אליה היא שאי אפשר לחזור בזמן אני לא מסכים איתך. יש לפרדוקס הרבה פתרונות לדוגמא הרעיון של יקומים מקבילים ואפשרות שגם לזמן יש כמה מימדים(כמו שהמרחב הוא תלת מימדי, אפשר לחשוב על הזמן בתור דו מימדי ולפתור את הפרדוקס).http://he.wikipedia.org/wiki/פרדוקס_הסבא תקראו- תבינו- ואז תקראו שוב ותסיקו מסקנה מעניינת
סתם נקודה למחשבה (עד שיש הזדמנות טובה לקשר את זה למשהו....)
אני דווקא לא מסיק את זה. אני מסיק איזה מצב מוזר שבו הזמן "תקוע" או שיש כזאת "לולאה" שלא תפסיק לחזור על עצמה.אפשר להסיק מזה המון מסקנות, אם המסקנה שאתה מתכוון אליה היא שאי אפשר לחזור בזמן אני לא מסכים איתך. יש לפרדוקס הרבה פתרונות לדוגמא הרעיון של יקומים מקבילים ואפשרות שגם לזמן יש כמה מימדים(כמו שהמרחב הוא תלת מימדי, אפשר לחשוב על הזמן בתור דו מימדי ולפתור את הפרדוקס).
מי מבטיח לך שזה כן?[/QUOTE][QUAftermath, post: 704401, member: 3387"]מי מבטיח לך שמשהו מכל זה אמיתי ולא נערך?
התכוונת לעולם או כדה"א?על כדור הארץ
אז כנראה לא הבנתי את התגובה הראשונה שלך..אני דווקא לא מסיק את זה. אני מסיק איזה מצב מוזר שבו הזמן "תקוע" או שיש כזאת "לולאה" שלא תפסיק לחזור על עצמה.
חזרה בזמן ורצחת את סבא שלך-לא נולדת-לא חזרת בזמן ולא רצחת אותו- אם לא רצחת אותו כן נולדת- אם נולדת חזרת בזמן ( וזה חוזר על עצמו)...
כמובן שזו רק תיאוריה...