הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה ביחסי המשקלים

• פותח/ת השרשור ofri19
  • פורסם בתאריך

ofri19

משתמש מתחיל
23
4
נק' מוניטין:
4
23
4
היי נראה לי שזו בעיה ואני לא יודע מה לעשות,
אני דוחק בבנץ׳ פרס אותו משקל כמו בסקוואט. אין עלייה במשקלים בסקוואט בגלל קיצור וחוסר גמישות בהאמסטרינג (אורטופדי) שמונע ממני עומק ראוי ושבירת מקביל.
בדדליפט אני מרים 30 קג יותר מבבנץ׳ פרס אבל מה שמונע ממני לעלות עוד זה שהמוט מחליק לי מהגריפ בחזרות האחרונות.
2 שאלות:
1) מה לעשות בעניין איזון יחסי המשקלים בבנץ׳ פרס - סקוואט?
2) האם לקנות כפפות ולעלות משקלים או להישאר במשקל הנוחכי ולחכות שהגריפ ישתפר?

30קילו בין דדליפט לבנץ זה כלום.. אצל הדדליפט כמעט פי2 מהבנץ.. ( באליפויות עולם עם ציוד זה מצטמצם כי יש יותר ציוד לבנץ מאשר לדדליפט ).

תעשה מתיחות להארמסטרינג.. אתה יכול לעשות סקוואט בלי משקל ולחכות בתחתית.

תקנה מגנזיום לא יחליק לך כלום

• פותח/ת השרשור
30קילו בין דדליפט לבנץ זה כלום.. אצל הדדליפט כמעט פי2 מהבנץ.. ( באליפויות עולם עם ציוד זה מצטמצם כי יש יותר ציוד לבנץ מאשר לדדליפט ).
תעשה מתיחות להארמסטרינג.. אתה יכול לעשות סקוואט בלי משקל ולחכות בתחתית.

אני יותר מדבר על היחסים בין הבנץ' לסקוואט שאני עושה כרגע אותם משקלים בבנץ' ובסקוואט בגלל הקיצור בהאמסטרינג כי אני לא שובר מקביל במשקלים הרצויים. השאלה היא אם לוותר על שבירת מקביל בסקוואט ולהעלות משקל או להשקיע במתיחות של ההאמסטרינג ולהישאר על המשקל ושהבנץ יהיה כבד יותר מהסקוואט?

תקנה מגנזיום לא יחליק לך כלום

סליחה שאני לא מבין אבל מה ז"א לקנות מגנזיום? מגנזיום אבקה לשים על המוט ועל היידיים כדי להגביר את החיכוך בהרמה?

אתה מחזיק באחיזה משולבת?

אני מחזיק בכל זוגי האחיזות: כף יד פונה לגוף, גב יד פונה לגוף וכן, גם משולבת (יד אחת ככה ויד אחת ככה) ואחר כך הופך את הידיים במשולבת כדי לשמור על סימטריה.

לא לוותר על השבירת מקביל כי זה פשוט לא ייחשב כסקוואט.

מגנזיום אתה מורח על היד וזה ימנע החלקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית