עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ידוע.. התקשורת מסלפת ומקצינה בשביל למשוך עיניים. ככה גם היה עם הכתבה בערוץ 10.בתור אבא לילדה בת שנתיים, העניין יותר מסובך מהכותרת.
או מה הוא אכל אתמול? 🍽️🥹כולה בן 4 הוא זכר בכלל מה הוא עשה לפני יומיים ?
אני אומר צריך לטפל בדברים כאלה בשיטה הרוסית : חגורה בתחת !או מה הוא אכל אתמול? 🍽️🥹
אני אומר צריך לטפל בדברים כאלה בשיטה הרוסית : חגורה בתחת !
זה עובד טוב בגיל הזה -והוא לא יעשה את זה שוב :D
רק בישראל אולי - כי פה מי זבוב עושים פיל .ואז הגננת או ההורים יכנסו לכלא, מזה ייתן ?
זאת הבעיה בישראל, שהילד הוא מלך עולם ולא משנה מה הוא עושה...ואז הגננת או ההורים יכנסו לכלא, מזה ייתן ?
אז אתה אומר שצריך לעשות משהו לילד בגלל שהוא עבריין מין?זאת הבעיה בישראל, שהילד הוא מלך עולם ולא משנה מה הוא עושה...
בברה"מ הוא כבר מזמן היה מבין מי הבוס ומה מותר ומה אסור.
בגלל זה חלק גדול מאלה שכל חייהם גדלים פה, הופך להיות קבוצה של קופים ששמים זין על כל העולם ובגלל זה גם שונאים ישראלים בהרבה מקומות בעולם.
אנשים פשוט חושבים שמותר להם הכל, כי כשהיו קטנים הם לא קיבלו בראש מההורים.
גם כל עניין ה"אני אתבע אותך" תפס פה יותר מדי חזק, גם כשזה מגיע לרמה של מכת חניה קטנה ב-10 קמ"ש ומישהו פשוט נופל מהאוטו, מתפרפר ומחזיק בצוואר ובגב וצורח "תזמינו לי אמבולנס אני פצוע!".
אני חושב שכל זה בא מהילדות והחינוך מגיל קטן.
איך העניין יכול להיות יותר מסובך מהכותרת ?בתור אבא לילדה בת שנתיים, העניין יותר מסובך מהכותרת.