הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ילד בן 4 נגע בטוסיק - ויטופל כעבריין מין

נשמע לי כמו כתבה מונפצת או הורים היסטריים במיוחד שמעורבים בסיפור.
יש בגיל הזה סקרנות אצל הילדים שמגיעה גם לתחומים האלה, כל עוד זה לא תופעה חוזרת ומסבירים לילדים את הגבולות אין שום בעיה.
אתה רוצה דוגמא לבעייה אמיתית (סיפור ששמעתי מגננת בת משפחה) - ילדה שמשפשפת את עצמה על מתקנים בגן באופן כפייתי...

כשהייתי בגן אחד החברים הכי טובים שלי היה מוריד את המכנס ומראה את הבולבול שלו באמצע הגן
איזה הסחפות 😛

מה דפוק עם האנשים שאמורים "לחנך" בימינו? במקום לחנך את הילדים בגן הם עסוקים בלהפוך אותם לעברייני מין. זה נראה מהכתבה כאילו הגננת עשתה את זה כי הילד משוגע קצת ובטח אין לה כח אליו. (כי הוא מתנהג כמו שילד בגן אמור להתנהג??) הכוונה במשוגע זה היפראקטיבי, קופצני וכאלה לא משוגע במובן ה"רע" של המילה.

אצלי יש זיכרונות שהגננת נתנה לי סטירה בטוסיק 🙁

בתור אבא לילדה בת שנתיים, העניין יותר מסובך מהכותרת.

העיקר כשרבנים נוגעים בילדים, כשהם בעצמם מודעים יופי למה שהולך, בסוף מוצאים להם איזה תירוץ שזה היה חינוכי או שיט בסגנון.

ואז הגננת או ההורים יכנסו לכלא, מזה ייתן ?
זאת הבעיה בישראל, שהילד הוא מלך עולם ולא משנה מה הוא עושה...
בברה"מ הוא כבר מזמן היה מבין מי הבוס ומה מותר ומה אסור.
בגלל זה חלק גדול מאלה שכל חייהם גדלים פה, הופך להיות קבוצה של קופים ששמים זין על כל העולם ובגלל זה גם שונאים ישראלים בהרבה מקומות בעולם.
אנשים פשוט חושבים שמותר להם הכל, כי כשהיו קטנים הם לא קיבלו בראש מההורים.
גם כל עניין ה"אני אתבע אותך" תפס פה יותר מדי חזק, גם כשזה מגיע לרמה של מכת חניה קטנה ב-10 קמ"ש ומישהו פשוט נופל מהאוטו, מתפרפר ומחזיק בצוואר ובגב וצורח "תזמינו לי אמבולנס אני פצוע!".
אני חושב שכל זה בא מהילדות והחינוך מגיל קטן.

זאת הבעיה בישראל, שהילד הוא מלך עולם ולא משנה מה הוא עושה...
בברה"מ הוא כבר מזמן היה מבין מי הבוס ומה מותר ומה אסור.
בגלל זה חלק גדול מאלה שכל חייהם גדלים פה, הופך להיות קבוצה של קופים ששמים זין על כל העולם ובגלל זה גם שונאים ישראלים בהרבה מקומות בעולם.
אנשים פשוט חושבים שמותר להם הכל, כי כשהיו קטנים הם לא קיבלו בראש מההורים.
גם כל עניין ה"אני אתבע אותך" תפס פה יותר מדי חזק, גם כשזה מגיע לרמה של מכת חניה קטנה ב-10 קמ"ש ומישהו פשוט נופל מהאוטו, מתפרפר ומחזיק בצוואר ובגב וצורח "תזמינו לי אמבולנס אני פצוע!".
אני חושב שכל זה בא מהילדות והחינוך מגיל קטן.
אז אתה אומר שצריך לעשות משהו לילד בגלל שהוא עבריין מין?
במקרה הזה אני ממש לא מסכים איתך אבל באופן כללי אני חושב שאתה צודק(חוץ מזה שרשמת שזה רק בישראל, אני די בטוח שזה ככה בכל העולם המערבי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית