הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא RAK שלהם.. אתגר ראשון!

חחחחחחח יותר מגברים אולי
את תותחית אגב 😛

היום ראיתי את זה בא לידי ביטוי

הלכתי לשתות מים(הקולר נמצא מחוץ למכון) ונכנסתי אחרי רוסיה נמוכה שיש עליה בשר שאיך אומרים "קטנה קטנה אבל יש בה המון"

מישי אחרת שהייתה כבר בפנים העיפה עליה מבט(נראה כמו מבט עוין נסתר), לא הפסיקה להסתכל, ואני רואה את זה ומת לצחוק.

אני כול הזמן בוהה בקוגריות שמגיעות עם איפור מלא, שורט קצרצר ומזבדה למכון....

• פותח/ת השרשור
@נטלי יודקובסקי את מזכירה לי נשכחות!!
המדריך הראשון שלי (זה כמו אהבה ראשונה לא שוכחים 😆) היה בחור יפה תואר ואני זוכרת שהייתי רואה נשים בגיל 50+ מגיעות אליו לאימון עם פן ואיפור מושלם. הייתי נקרעת מצחוק איך במהלך האימון הוא קורע אותן והן נמסות עם השיער והאיפור.
אני מיציתי את החוש הנשי שלי בלהזהר שלא לטפטף עליו זיעה במהלך האימון.
ויש גם את המתאמנות ה"עדינות" אלה שנורא קשר להן והן לא יכולות להרים כל כך כבד...
ביזבוז של זמן וכסף!

ויש גם את המתאמנות ה"עדינות" אלה שנורא קשר להן והן לא יכולות להרים כל כך כבד...
ביזבוז של זמן וכסף!
עד כאן! אני בחודשים הראשונים בקושי הרמתי מוט! ונראתי כאילו מרימה 100 ק"ג! כולל עצימת עיניים והכול....
רציתי למות מבושה! והמאמן המסכן נשך את הספתיים כי הדגשתי שאני לא רוצה "מפקד"

אבל מצד שני, היה לי אחלה תירוץ... וכן, אני גם רואה את אלה שעושות לו: נוווו.... דייי.... קשה לי....
זה משהו שלא הרשתי להגיד לעצמי אפילו ברגעים הכי קשים! הייתה אחד שבאה אלי במקלחות ואמרה לי: ראיתי את האימון שלכם (קיקבוקס) וואו! איזה קשה! את ממש חזקה... כול הכבוד!"
הסתכלתי אליה כולי בשוק ואמרתי: זה? זה סך הכול הארובי שלי... בקטנה אחותי"😵‍💫🥊

אני אוהב את ההווי הנשי הזה שנהיה פה בפורום, ישר כוח.
וכל הכבוד לבחורות שכותבות ותורמות ובראשן @מרטין תמשיכו, אין לכן כמה זה חשוב לעתיד החברה הישראלית 😃

חושב שבתור מנהלת פורום נשים @מרטין צריכה(אם זה מקובל עלייה כמובן) לכתוב פוסט כלשהו

זה יכול להיות פוסט ראשוני שבו היא היא מספרת על עצמה והרקע שלה, מה היא קיבלה מהפורום, מה היא למדה

מה התפיסות והדברים השגויים שהיא למדה לשחרר, שתספר אולי על הייעוץ האישי, על סמינר התרגילים שעברה.

יש מספיק על מה לדבר ולשתף נשים אחרות שאני בטוח שיש לא מעט מהן שנמצאות באותו מצב שחלק מהנשים כאן היו בעבר,

ושמשה יפרסם אותו בקבוצה של הפורום בפייסבוק כדי למשוך עוד נשים לכאן. חושב שאם הפורום רוצה לעלות מדרגה זאת הדרך לעשות זאת.

נערך לאחרונה:
@מרטין אשמח עם תכתבי גם אחד עם דגש על תזונה ואימונים ארוביים (עדינים) ואני יפרסם אותו בקבוצת תמיכה שלי!
אותי קצת נידו משם כי דיברתי יותר מידי על אימוני כוח....

• פותח/ת השרשור
אתם חמודים!
באמת תכננתי להעלות השבוע פוסט חדש אבל דווקא בנושא אחר...
אין בעיה נשנה לפוסט על שינוי.

אומנם לא רואו ...

קבצים מצורפים

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    KB 38.2 · צפיות: 367
עוד שלוש שעות אהיה שם, אם הראק יהיה פנוי אז אצלם. אם לא, כנראה שאחטוף עצבים לחצי שעה הקרובה כמו שאת ציינת שקורה לך חחח

לא שוברת מקביל + אי אפשר לראות יותר מדי בזווית צילום הזאת. אממ.. צריך אממ זווית יותר טובה, כמו מאחורה או מקדימה..אםם בשביל לבדוק את הטכניקה..כן..
צילמתי מסרטון אחד שהייתי שולחת למשה 😃
לא משהו אבל מספיק לדיון חחח
צפה בקובץ המצורף 18513
חתיכת מאפיה הוא בנה פה

Back
למעלה תחתית