עם קלן לא מאבדים כזה הרבה ואני 70 אחרי שעליתי בחזרה את הנוזלים, אם אתה מאבד ביום ניטרלי 2-3 קילו שומן..
קלן זה לא חומר חזק, לא הרגשתי איתו שום דבר
אתה עדיין לא מבין מה אתה מרגיש שאתה רואה בנות או שווארמה,אתה לא אמור להרגיש קלן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם קלן לא מאבדים כזה הרבה ואני 70 אחרי שעליתי בחזרה את הנוזלים, אם אתה מאבד ביום ניטרלי 2-3 קילו שומן..
קלן זה לא חומר חזק, לא הרגשתי איתו שום דבר
חחחחחחח איזה מתקפת מוניטין אחי 70 לילד כיתה ט זה לא קצת..אני 86 וכיתה ט
זה קציצו
אחי אני עולה במשקל בזמן חיטוב
אני מתחטב על 3000 קלוריות
אני בונה שריר ושורף שומן בו זמנית
זה מפתיע אותך? אני ה-קציצו
אחי אני עולה במשקל בזמן חיטוב
או ככה?אחי אני עולה במשקל בזמן חיטוב
עדכון קטן ולא דרך המערכת כי אין בשביל מה, כנראה שאמשיך לעדכן.. שאצא מהפציעה אפתח כנראה לוג חדש שאין בו אבות מגרבצים!
היום עשיתי דדליפט 70 20*2 (דקה מנוחה) קל, מהיר ורצוף בלי כאבים
בהתחלה כאב לי פלטה ל3.. יש התקדמות אני מרוצה
סקוואט 60 20*1 קל כמובן ולא כואב ואז דפקתי את הברך בראק.. (יהב אל תעשה עלי meme יא טרול מקולל!) מכה יבשה.. צפוי לעבור מחר - מחרתיים.. העדפתי שלא לעשות עוד סט
בנץ 70 שלוש שמיניות עם דקה מנוחה המרפק מרגיש טוב
עזרים, קרח, ולטרן, מגנזיום ויאללה לשווארמה
אה כן והיום כמעט טקרו אותי אז מחר לא אבוא לבית ספר, בתחנת משטרה שיחקתי עם ערבי פאן ראן 😛 היה כיף1
hateai תמיד אוהב אותך למרות השליליים וכל שאר הhate!אל תדאג ילד,אני אסיים את המשימה שנכשלו בה אבל לדקור זה לא כיף...
טוף אז היום עשיתי ככה 70 - 75 (לא בדיוק זוכר) דדליפט ל20, 2 סטים כמעט בלי מנוחה.. לא קשה, אני תוהה מתי אוריד ל15 חזרות 😕
בנץ 70 - 75 ל 8,7,6 חגור ואז פלטה ל 10 ללא, ב5 חזרות האמות לא מפריעות לי אבל שמתי לב שבחזרות גבוהות (מעל 6) מה שמכשיל אותי זה האמות וזה לא תקין אז אני עובד על זה, בכל אופן המרפקים שלי עדיין לא בריאים ב100% למרות שהם לא כואבים אני מעדיף לא לתת משקלים כבדים בינתיים
שמתי לב שעם חגורה אני מרגיש הרבה הרבה יותר יציב בבנץ..
סקוואט קל ועזר
אני רוצה לקנות את החגורה הנל...
DarkMatter עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)״:
אידקון בציעה
קרא את שאר עדכון הלוג...
הבעיות שלי במרפק היו עוד לפני שהתחלתי להתאמן.. שאני שם עליהם עומס הם מן הסתם יכאבואני מאמין שהבעיה שלך היא בטכניקה בבנץ ולא קשור למרפקים שלך.
לך תלמד ללחוץ.
אני בחיים לא אוהב פרונג אחד ולנסות לשנות את המחשבה שלי זה כמו לשכנע קיר להכין לך חביתהעם דאבל פרונג יהיה לך ממש קשה להשתחרר אחרי סט שהחגורה צמודה בסקוואט למשל
הבעיות שלי במרפק היו עוד לפני שהתחלתי להתאמן.. שאני שם עליהם עומס הם מן הסתם יכאבו
ואני יודע ללחוץ!
אני בחיים לא אוהב פרונג אחד ולנסות לשנות את המחשבה שלי זה כמו לשכנע קיר להכין לך חביתה