הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
שלום 😃
אני בן 13.5, בתחילת הדרך הייתי ממש רזה שוקל 43 על 1.69, כיום אני 59 על 1.71 (עדיין רזה אבל גדלתי) התחלתי לפני חודש FBW והחלטתי להתמקד בליפטינג ולהתחיל SS כי זה מה שבעיקר מעניין אותי כרגע. (מתאמן בבית, רק חסר כלוב)
היום היה אימון SS ראשון (אימון A כמובן)

המשקלים שלי 🏋️😅:
Squat 3X5 - 85KG
Bench press 3X5 - 65KG
Deadlift 1X5 - 75KG

משקלים קטנים כמוני 😄

בקרוב אעדכן ושאעלה על ה100KG Squat אעלה סרטון

נערך לאחרונה:
לא, הוא זה יהב סיסו ואני יהב איטח.. אפילו לא גרים באותו איזור.. מכיר אותו דרך FXP
גם אני
מי לא מכיר את גרין סלאשר הליפטר המהולל והשמן
שמעביר אצבעות בפופיק ואז בתחת ומלקק -,-

• פותח/ת השרשור
איך בדיוק אתה עושה דדליפט בבית ? מרסק תריצפה בראבק ? חחח
בהצלחה בSS .
בקרוב אבא שלי בונה לי מאחורי הבית חדר כושר עם ריצוף כזה והכול
בינתיים שם כריות כאלה שטוחות מתחת למשקלים על הרצפה שלא ישבור, אין מה לעשות.. חייב דדליפט ולא הולך להפסיק בגלל איזה ריצוף וכריות 😃

משקלים יפים בשביל הגיל והמשקל גוף. בהצלחה!! רוצים סרטונים 😉

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה:
הייתי אימון שעבר בחדר כושר עם בן דוד שלי לידור, המשקל באימון שם היה 85 SQ
היום היה 77.5!
אני מרגיש פשוט מאוכזב ונורא, וזהו אני גמרתי עם LOW CARB אי אפשר לאכול ככה זה משביע, ומגעיל לאכול כל שנייה חמאה ובשר טחון,לא מעניין אותי יותר מה הפליאו אומר ומה שהאדם הקדמון אכל.
אני מעכשיו אוכל כל מה שנראה לי טוב לפה

B: (אכזבה גדולה)👎
SQ: 77.5X5
PRESS: 35X5
POWERCLEAN: הטכניקה לא נלמדה מספיק בשביל שאבצע, עשיתי פנדליי - 47.5X5

התחת שלי עדיין כואב 🤬

ממתי פליאו זה דל פחמימה? ממתי זה רק חמאה ובשר טחון? אכלת בכלל ירקות? איך הגעת למצב שאתה אוכל הרבה פעמים ביום?
אני די בטוח שאין לך ממש מושג מה זה פליאו ועשית שטויות לא קטנות.
חוץ מזה, פאוורקלין לא לומדים לבד בבית. ה-DVD של SS (או הספר) זה לא המקור לפאוורקלין (או כל הרמה אולימפית) וללמוד קלינים לבד זה קשה מאד ודי דבילי.
לא הייתי מעלה סקוואט רק כשיש לך 100 ק"ג, תעלה מהאימון הבא (יש לך פה הסבר איך לצלם). תאמין לי שאתה לא רוצה להיפצע, בטח שלא כל כך מוקדם.
וטיפ אחרון- גם אני התחלתי בגיל 13 והטעות הכי גדולה שלי שלא התרכזתי מספיק בטכניקה. אם אתה מתקשה ולוקח לך יותר משבוע-שבועיים ללמוד את ההרמות אל תהסס ללכת למאמן אישי ללמוד, זה לא זול אבל זה כסף שיחסוך הרבה בעיות בהמשך וזה משהו שאתה במילא חייב בשביל להמשיך להתאמן כמו שצריך.
בזבזתי שנה שלמה של אימונים, הספקתי להיפצע בברך ל-5 חודשים אחרי חודש-חודשיים של מסה. אל תעשה את הטעות הזו, לך למאמן אם צריך, זה רק יעזור לך.

• פותח/ת השרשור
ממתי פליאו זה דל פחמימה? ממתי זה רק חמאה ובשר טחון? אכלת בכלל ירקות? איך הגעת למצב שאתה אוכל הרבה פעמים ביום?
אני די בטוח שאין לך ממש מושג מה זה פליאו ועשית שטויות לא קטנות.
חוץ מזה, פאוורקלין לא לומדים לבד בבית. ה-DVD של SS (או הספר) זה לא המקור לפאוורקלין (או כל הרמה אולימפית) וללמוד קלינים לבד זה קשה מאד ודי דבילי.
לא הייתי מעלה סקוואט רק כשיש לך 100 ק"ג, תעלה מהאימון הבא (יש לך פה הסבר איך לצלם). תאמין לי שאתה לא רוצה להיפצע, בטח שלא כל כך מוקדם.
וטיפ אחרון- גם אני התחלתי בגיל 13 והטעות הכי גדולה שלי שלא התרכזתי מספיק בטכניקה. אם אתה מתקשה ולוקח לך יותר משבוע-שבועיים ללמוד את ההרמות אל תהסס ללכת למאמן אישי ללמוד, זה לא זול אבל זה כסף שיחסוך הרבה בעיות בהמשך וזה משהו שאתה במילא חייב בשביל להמשיך להתאמן כמו שצריך.
בזבזתי שנה שלמה של אימונים, הספקתי להיפצע בברך ל-5 חודשים אחרי חודש-חודשיים של מסה. אל תעשה את הטעות הזו, לך למאמן אם צריך, זה רק יעזור לך.

דבר ראשון תודה על התשובה המושקעת
שני, שאמרתי כל שנייה התכוונתי כל ארוחה.. פליאו זה ממש משביע ואת האמת לא היה לי טעים ונאלצתי לדחוף אוכל כי אם לא הייתי דוחף לא הייתי אוכל בכלל, ואני חושב שאני לא יודע מספיק על פליאו.. אני אקנה את הספר של מר קדמוני. (ממליץ?)
אני אתרגל טכניקה.. תודה 😃

עריכה:
שאלה קטנה, יש לך תרגילי גמישות להמליץ לי עליהם שישפרו לי טווח תנועה בסקוואט ובכלל?

נערך לאחרונה:
דבר ראשון תודה על התשובה המושקעת
שני, שאמרתי כל שנייה התכוונתי כל ארוחה.. פליאו זה ממש משביע ואת האמת לא היה לי טעים ונאלצתי לדחוף אוכל כי אם לא הייתי דוחף לא הייתי אוכל בכלל, ואני חושב שאני לא יודע מספיק על פליאו.. אני אקנה את הספר של מר קדמוני. (ממליץ?)
אני אתרגל טכניקה.. תודה 😃

עריכה:
שאלה קטנה, יש לך תרגילי גמישות להמליץ לי עליהם שישפרו לי טווח תנועה בסקוואט ובכלל?
הספר שלו מעולה, ממליץ 😃
אתה יכול לנסות לבדוק אם אפשר להשאיל מהספרייה, יחסוך כסף.
יש את LIMBER 11 שזו רוטינה מאד טובה ומומלצת לגמישות פלג גוף תחתון:

מגניב
תן בראש וצפוי לך עתיד גדול
רק אל תהפוך לסנוב בדרך ותלך אחרי הזרם ואתה תצליח!
אצפה לעיתים קרובות

• פותח/ת השרשור
אתה זה גרין סלאשר?
לא
הכי חשוב זה לא לבכות
כל הכבוד בהצלחה בהמשך
תודה 😃

מגניב
תן בראש וצפוי לך עתיד גדול
רק אל תהפוך לסנוב בדרך ותלך אחרי הזרם ואתה תצליח!
אצפה לעיתים קרובות

ברור אחי תודה 😁 שבוע SS ראשון:
A:
SQ -> 82.5KG
BP -> 65KG
DL -> 75KG

נשקלתי בבוקר: 60.9 כלומר 61..

אז ככה לגבי האימון הראשון שלי היה עם משקל SQ יותר גבוה הייתי עם בנדוד שלי בחדר כושר יום נסיון כנראה המשקלים שלי בבית קצת יותר כבדים כי שרשום נניח פלטה של 20 זה לא 20 מדוייק זה אולי קצת יותר אבל זה לא ככ משנה עכשיו ה2.5 קילו האלה..

כל התחת שלי נאכל לי באימון אם למישהו יש גמישות שמתמקדת בתחת זה יתקבל בברכה 😃
לגבי הסרטונים אני עכשיו מעביר ומעלה Squat:

כןכן אני יודע בירכיים גולשות, התחת שלי ככ כאב שלא יכולתי אבל לא ויתרתי על האימון.. עשיתי איך שיכולתי Deadlift:

אשמח לטיפים Bench Press:

לא עשיתי חימום.. שחכתי 🙁
להתעלם מזה שאבא שלי מגרד בביצים :|
הסאטפ שלי לא נראה טוב אשמח לטיפים
משקלים יפים בשביל הגיל והמשקל גוף. בהצלחה!! רוצים סרטונים 😉
קיבלתם

נערך לאחרונה:
חחחחח הבנצ' שלך פשוט הרג אותי
תותח

לגבי טכניקה תקרא על בנצ' ותראה סרטונים, זה מיותר להתחיל להעיר מיליון הערות

גרף התקדמות
Back