תייגתי אותם והם יעשו את זה בהקדם.שהמנהל ימחק תתמונות .. לא מעניין אותי. מזה . אני יכול לפרסם תמונת שלו בכל הרשת אבל אני לא עושה את זה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תייגתי אותם והם יעשו את זה בהקדם.שהמנהל ימחק תתמונות .. לא מעניין אותי. מזה . אני יכול לפרסם תמונת שלו בכל הרשת אבל אני לא עושה את זה
Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.זה לא אני ^ חחח
מצטער שאני לא מצלם את עצמי כל הזמן. אבל אתה מפרסם תמונות שלי עם חולצה ? מה הוכחת פה ? מה אתה טמבל ?
אני אמרתי מה שיש לי להגיד. שיעשו לך מוניטין כל האפסים פה חושבים שהם גברים כולם פה עלי.
חברים מספיק, הלוג הזה מיועד לעזור לי לעקוב אחר ההתקדמות שלי.
לא לריבים/ספאם ובטח שלא קללות
שתקתי.. בריוןשתוק.
מוניטין!!!! מוניטין!!!!Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.
גם לי בא שווארמה אחרי אימון... חבל שאני עולה ארבע קילו שומן רווי ממנה
הוא מוריד משקל ממלוכלכת המנייאקהוא גם...
הוא מוריד משקל ממלוכלכת המנייאק
daymn כבר 73 עוד מעט גרין סלשר היית 68 לפני חודש לא?צפה בקובץ המצורף 20646
לציין שבכיתה ח' שקלתי 43 (עכשיו כיתה ט') 😃
בתחרות הייתי 58.5daymn כבר 73 עוד מעט גרין סלשר היית 68 לפני חודש לא?
thats what i call מסה נקייה
o_Oo_Oo_O:drOfzb0GcH: SHIETבתחרות הייתי 58.5
היית 62,פשוט היית יבש,אם תעשה יבוש עכשיו תהיה גם איזה 69 או 68בתחרות הייתי 58.5
He'll never reach slasher.daymn כבר 73 עוד מעט גרין סלשר היית 68 לפני חודש לא?
thats what i call מסה נקייה
הייתי בתחרות 58.5, לא 62היית 62,פשוט היית יבש,אם תעשה יבוש עכשיו תהיה גם איזה 69 או 68
לא שזה לא מרשים הקצב שאתה עולה והמשקלי עבודה,בהצלחה בהמשך איטח
He'll never reach slasher.
פאק יו אנד פאק יור עלבומרפק וגב
ילד זין...עצימות בנץ 82x5 pr