נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
דדליפט איפשהו בין 225 ל-235 5X5
טוהר בסרטון עם 170-175 3X5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הבעיה עם האגן?אתה נורא אוהב את דיסטארב, אה? חח.. תשמע הדדליפט שלי נמוך משלך בחצי, אך אם תרשה לי אני רוצה שתשים לב לhips שלך בדד ליפט..
Hips הכוונה היא יריכיים, תראה שאתה מוריד אותם, לפי מה שהבנתי מריפטו הגב ישר צריך לבוא מהרמת החזה ולא מהיריכיים.. תקן אותי אם אני טועהמה הבעיה עם האגן?
המשיכה שלי מאוד שונה מהדרך שריפטו מלמד,Hips הכוונה היא יריכיים, תראה שאתה מוריד אותם, לפי מה שהבנתי מריפטו הגב ישר צריך לבוא מהרמת החזה ולא מהיריכיים.. תקן אותי אם אני טועה
אמת.. אפשר לשאול מדוע?המשיכה שלי מאוד שונה מהדרך שריפטו מלמד,
שים לב למשל שהמוט לא מתחיל מאמצע כף הרגל.
עניין של ניסיון, גיליתי עם הזמן שככה אני מושך יותר.אמת.. אפשר לשאול מדוע?
דדליפט איפשהו בין 225 ל-235 5X5
לאסתם שאלה, באחיזה משולבת אתה מחליף בין המצבים של הידיים? (פעם ימין, פעם שמאל אם לא ברורה השאלה)
הטכניקות שריפטו מסביר הן מצויינות וטובות לאנשים שלא חוו אהבת מוט בחייהם. עם הזמן אתה לומד להכיר את הגוף שלך יותר והרבה מתאמנים (גם בפורום)מסגלים לעצמם צורות קצת שונות להרמות המרכזיות.(רוחב עמידה/אחיזה, סט אפ בדדליפט וכו').Hips הכוונה היא יריכיים, תראה שאתה מוריד אותם, לפי מה שהבנתי מריפטו הגב ישר צריך לבוא מהרמת החזה ולא מהיריכיים.. תקן אותי אם אני טועה