הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האימון שלי

BrainDamged

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
נרשמתי לחדר כושר (עוד לפני זה התאמנתי) ויש שם מכונות ויש משקולות חופשיות אז שמעתי שיש סוג אימון שאתה שם משקל ממש ממש כבד נגיד ללחיצות חזה הרגיל שלך זה - 40 קילו אז אתה שם 50 קילו ועושה 5 פעמיים ו3 סטים ויש עוד סוג אימון (שעד עכשיו עשיתי) אני עושה שעה בערך באיזה כמה מכונות (שם משקל שהוא יחסית כבד לי וקשה לי להרים אותו) ורק אחרי שעה במכונות (לא חופשי) אני הולך למשקולות ועושה שם 6-7 תרגילים לרגליים,חזה,יד קידמית+אחורית סקוואט וכאלה

השאלה: מה בעצם כדאי לי לעשות? איזה סוג אימון ? לתת 100% (משקל כבד) או 50 -70 % ממני (משקל בינוני כזה) שאני עושה במכונות 15 פעמיים 3-4 סטים

תודה לעונים 😃!

3 סטים כבדים של 5, 6 חזרות

לעשות 15 חזרות ועוד במכונה לא יתן לך כלום.

חפש בפורטל fbw ותתחיל לעבוד לפיה.

• פותח/ת השרשור
3 סטים כבדים של 5, 6 חזרות

לעשות 15 חזרות ועוד במכונה לא יתן לך כלום.

חפש בפורטל fbw ותתחיל לעבוד לפיה.
אז אתה אומר עדיף חופשי ומשקל מקסימום שלי ?

כן זה מה שאני מציע.

בד"כ כלל עושים חימום ספציפי לשריר שאתה עובד עליו בעיקר לשרירים הגדולים והתרגילים ה"גדולים"-סקוואט, דדליפט, בנץ' ופרס.

עושים 3 סטים של חימום באחוזים עולים וחזרות יורדות.

ז"א אם נניח שאתה עושה סקוואט והמשקל המקסימלי שלך הוא 50kg

בסט הראשון אתה תעשה 50% מה-100%- כלומר 25kg ל-8 חזרות

סט שני 65% מה-100 ל-5 - 32.5kg

סט שלישי 85% ל-3 חזרות -42.5kg

אחרי הסטים הללו אתה תתחיל את 3 הסטים של ה-100%(בדוגמא שלנו 50kg) שלך

• פותח/ת השרשור
כן זה מה שאני מציע.

בד"כ כלל עושים חימום ספציפי לשריר שאתה עובד עליו בעיקר לשרירים הגדולים והתרגילים ה"גדולים"-סקוואט, דדליפט, בנץ' ופרס.

עושים 3 סטים של חימום באחוזים עולים וחזרות יורדות.

ז"א אם נניח שאתה עושה סקוואט והמשקל המקסימלי שלך הוא 50kg

בסט הראשון אתה תעשה 50% מה-100%- כלומר 25kg ל-8 חזרות

סט שני 65% מה-100 ל-5 - 32.5kg

סט שלישי 85% ל-3 חזרות -42.5kg

אחרי הסטים הללו אתה תתחיל את 3 הסטים של ה-100%(בדוגמא שלנו 50kg) שלך
ניסיתי את האימון הזה היום אבל רק בסקוואט עשיתי ככה וממש כואבות לי הרגליים תודה לך אימון מצוין! ועוד שאלה זה לא יפגע לי בגדילה ? כל התרגילים שרשמתה באנצ פראס דאדליפט וסקוואט ? (אני בן 15)

ניסיתי את האימון הזה היום אבל רק בסקוואט עשיתי ככה וממש כואבות לי הרגליים תודה לך אימון מצוין! ועוד שאלה זה לא יפגע לי בגדילה ? כל התרגילים שרשמתה באנצ פראס דאדליפט וסקוואט ? (אני בן 15)

אם הטכניקה שלך תהיה טובה שום דבר לא יפגע.

Back
למעלה תחתית