הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נמצאו גופות 3 החטופים

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
אני מקווה שיעשה צדק והמחבלים יקבלו עונש מוות אוו לפחות יתפסו מתים

כאב הלב זיכרונם לברכה מקווה שיתפסו את המחבלים ויתנו להם לסבול ברמות הכי גבוהות שאפשר

ועכשיו אני חוזר לדעתי הקודמת שאמרתי בנושא השני ושיניתי אותה, אבל פאק איט
שלושה אזרחים שהם לא חיילים נחטפו ונרצחו, מבחינתי כל אם פלסטינאית צריכה להיות כרגע שקולה + לשטח את חברון ועזה

מהפייסבוק של צינור לילה:
ראש הממשלה בדף הפייסבוק שלו:

ביגון כבד מאוד מצאנו הערב שלוש גופות, וכל הסימנים מצביעים על כך שאלו הגופות של שלושת נערינו החטופים- אייל, גיל-עד ונפתלי.
הם נחטפו ונרצחו בדם קר ע"י חיות אדם. בשם כל עם ישראל אני מבקש לומר למשפחות היקרות – לאימהות, לאבות, לסבתות ולסבים, לאחיות ולאחים – ליבנו שותת דם, העם כולו בוכה איתם. נביא את הבנים לקבר ישראל.
נקמת דם ילד קטן עוד לא ברא השטן, וגם לא נקמת דם של נערים צעירים וטהורים – שהיו בדרך הביתה לפגוש את הוריהם – ולא ייראו אותם עוד. החמאס אחראי – והחמאס ישלם. יהי זכרם של שלושת הבנים ברוך.

נחיה ונראה..

מקרה עצוב מאוד. אבל מה שעוד יותר עצוב, שזה רק מטמטום.
כמו בכל פעם, יש בלגן, כל המדינה מתאחדת לתקופה הזו, עושים רעש, אחר כך זה נעלם מהכותרות וכלום לא קורה.
אם פעם אחת איזה בן זונה מהכנסת המיותרת הזאת היה עושה משהו ככה שירעיד את הכלבים האלה הם לא היו מנסים לעשות שטויות כאלה.
מאחל לזועבי להחטף ע"י ה"לא טרוריסטים" האלה

• פותח/ת השרשור
בקיצור לעניין אתה אידיוט וצריך להוריד לך את התחת
שמאלני ?! אם כן תעשה טובה וסתלק לי מהפוסט . אין מקום לשמאל ביום כזה
יש לך מושג כמה ערבים יש בעולם? אני מבטיח לך שהרוב המוחלט מוחלט מוחלט שלהם הם משפחות שרק רוצות לחיות את חייהן בשקט
כן אז למה כשאני כרגע בחיפה יש מוזיקה רועשת וזיקוקים באדיבות הבני דודים ?

שמאלני ?! אם כן תעשה טובה וסתלק לי מהפוסט . אין מקום לשמאל ביום כזה
מה הקשר שמאלני מה אתה אידיוט?
אני מאמין שצריך להגיע להסכם בדרך שמקובלת על שני הצדדים ולא בדרך אגרסיבית
כואב לי על מותם בדיוק כמוך, תאמין לי
כן אז למה כשאני כרגע בחיפה יש מוזיקה רועשת וזיקוקים באדיבות הבני דודים ?

אתה רציני? חסרים ערסים שעושים קריוקי עד 2 בלילה? זו ההצדקה שלך למוות של כל ערבי על פני כדור הארץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית