נמצאו גופות 3 החטופים

דיי נו באמת 90% מהערבים שונאים אותנו ולא אכפת להם מחייהם העיקר להרוג אותנו
הם עשו מסיבות שהנערים נחטפו
בקיצור ולעניין: ימח שמם

זה מיעוט! אנשים ששמחים על מוות של חפים מפשע, משני הצדדים, הם אידיוטים ובורים וזה לא קשור בכלל לפוליטיקה

איזה מיעוט? בגלל שמראים לך בערוץ 2 לפעמים כמה ערבים מסכנים שאומרים שהם רוצים שלום זה לא אומר שהם הרוב

איזה מיעוט? בגלל שמראים לך בערוץ 2 לפעמים כמה ערבים מסכנים שאומרים שהם רוצים שלום זה לא אומר שהם הרוב
בדיוק ההפך, בחדשות שומעים תמיד על פיגועים ועל הפגנות נגד ישראל, אף פעם לא יראו לך את הצד השני

בדיוק ההפך, בחדשות שומעים תמיד על פיגועים ועל הפגנות נגד ישראל, אף פעם לא יראו לך את הצד השני

אתה רציני? ועוד בערוץ 2??? כל שבוע הם מעליםכתבה על כמה ישראל "מתעללת" בערבים שרק תופסים מקום בעולם

בקיצור עוד שנייה אני יוריד לך תתחת
Watch%2Bout.png

מה הבעיה בדברים שלו?
צריך לשטח את כל עשה וחברון
חד וחלק
מה אתה משחק אותה,אתה מהילדים שעוברים לצד השני של הכביש שהם רואים פועלים ערבים.

שלושה אזרחים שהם לא חיילים נחטפו ונרצחו, מבחינתי כל אם פלסטינאית צריכה להיות כרגע שקולה + לשטח את חברון ועזה

@Rhino

בשבילך חבר - The peaceful majority is irrelevant

אני לא רואה איזו טענה שלי באת לסתור?...
אני יוצא נגד ההכרזות של 'צריך להרוג את כל הערבים'. נקודה.
שמח שאתה מפחד אם נכסח את מפעלי הטרור וכל מי שעושה בעיות אנחנו נפתור מקרים כאלה ואחרים
ורק ככה הם יפסיקו !!
גם אני חושב שכל טרוריסט דינו מוות בייסורים
אני יוצא נגד ההכרזה של 'מוות לכל הערבים'

זה כל כך קל לפלוט שטויות, נכון?
כל כך נימאס לי משטויות שמאלניות/תמימות.
כן, זה עד כדי כך פאקינג פשוט.
כשרוצחים לך אזרחים עושים הכל כדי להגן עליהם, גם אם זה אומר לשחוט אותם ושטח להם את כל השטח.

כל כך נימאס לי משטויות שמאלניות/תמימות.

הייתי מבקש ממך לפרט, או לנהל איתי דיון אובייקטיבי ואמיתי לגבי מה שטויות ומה לא, אבל אחרי שראיתי את טיב התגובות שלך ("את עזה וחברון-לשטח",), אני לא בטוח שאתה מסוגל לזה.

איזה כיף סתם לשנוא, הא?

הייתי מבקש ממך לפרט, או לנהל איתי דיון אובייקטיבי ואמיתי לגבי מה שטויות ומה לא, אבל אחרי שראיתי את טיב התגובות שלך ("את עזה וחברון-לשטח"), אני לא בטוח שאתה מסוגל לזה.

זה בזבוז זמן לנסות לקיים דיון איתם

לצערינו צה"ל יעשה הכל על מנת לתפוס אותם ואז לכלוא ולתת להם זכויות יתר, חינוך, בריאות, ארוחות דשנות, ו... משחקי מונדיאל.

את הנערים לא ניתן להחזיר, אך יש למחוק את כל החמאס, ולטרנספר את " הבלסטינים " לירדן שהיא המדינה הבלסטינית.

לא נפנים זאת מהר, ירצחו עוד ועוד יהודים.

קשה לי להתעלם. הבוקר כתבתי מאמר די ארוך שמפריך את כל השטויות הפופוליסטיות שהעיתונאית הזאת פלטה בסרטון שפורסם פה. אני מתלבט אם לפרסם או לא.

הייתי מבקש ממך לפרט, או לנהל איתי דיון אובייקטיבי ואמיתי לגבי מה שטויות ומה לא, אבל אחרי שראיתי את טיב התגובות שלך ("את עזה וחברון-לשטח",), אני לא בטוח שאתה מסוגל לזה.

איזה כיף סתם לשנוא, הא?
אני לא שונא סתם.
אם תיבדוק תיראה שאמרתי קודם שזה מפגר שצריך להרוג את כל הערבים.
אתה בורח כאן מדיון מושכל, לא אני.
להזכירך אתה לא רצית להתדיין בפעם הקודמת.
אתה תמים ואידיוט, אין לי משהו אחר להגיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית