הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמצאו גופות 3 החטופים

אתה שמאלני, זאת אומרת נאיבי ותמים.
כל ניסיון לדיון איתך על הנושא נועד לכישלון.

תוכיח שאני שמאלני. תוכיח!

אגב, (וזה מיועד לכולם), שמתם לב מה קרה פה הרגע? חברנו weak kid, ימני טיפוסי. טוב מאוד בלהצהיר הצהרות- אבל לא יודע (או לא יכול) לגבות אותם בכל דבר שהוא לא דמגוגיה זולה.

פה אתה טועה, אני לא רוצה להרוג כל ערבי בעולם, זו סתם דיעה מפגרת.
אבל כן להחריב מקומות עוינים בשטח המדינה, זה חכם.
ו"לא ייאמן שנותנים לילדים קטנים לזיין תשכל?"
תסתכל טוב טוב איפה אתה נימצא ומדבר, התגובות שלי קיבלו הרבה יותר תמיכה מכל שמאלני שהגיב כאן.
אתה מיעוט תמים, וכך תישאר.
חזור לשבת במקומך.
ואני עדיין רוצה שתוכיח לי שלא

מטומטמים תמיד היו הרוב בעולם ככה שהעבודה שקיבלת יותר תמיכה לא מפתיעה.אתה לא יודע לנהל דיון אתה ילד טיפש חסר ניסיון וידע.
פעם ראשונה בשנתיים ומשהו שאני פה שדיון היה ברמה נמוכה כזו עם כזו גזענות ושליליות.בהחלט נמאס לי מאנשים כמוך שמרעילים את הפורום בשליליות והצהרות על רצח.לילה טוב לא אגיב לך יותר כל עוד אני גולש פה.

מה הקשר? אולי אני "מרכז"? אולי אני תומך בביבי בכלל? הוא מרכז, לא?
כמו שאמרתי. מפגר.
מטומטמים תמיד היו הרוב בעולם ככה שהעבודה שקיבלת יותר תמיכה לא מפתיעה.אתה לא יודע לנהל דיון אתה ילד טיפש חסר ניסיון וידע.
פעם ראשונה בשנתיים ומשהו שאני פה שדיון היה ברמה נמוכה כזו עם כזו גזענות ושליליות.בהחלט נמאס לי מאנשים כמוך שמרעילים את הפורום בשליליות והצהרות על רצח.לילה טוב לא אגיב לך יותר כל עוד אני גולש פה.
אתה מוזמן לחסום אותי, הריי אתה לא יכול לסבול את זה שלא מסכימים אם דעותייך.
אני לעומת זאת מקבל את מה שאתה חושב. לא מסכים, אבל מקבל את זה.
וכמו שכבר אמרו לך, מחכה לך מקום שמור ליד סאדם חוסיין בגיהנום

ניסיתי, לא עבד. יש עוד הצעות?

סע באוטו לרמאללה. כשאתה בכניסה, תסניף חוואיג' ותתחיל לרוץ בעודך עושה קולות של "RATATATAT" כמו רובה בשירים של סנופ דוג. אולי זה יעבוד. תעדכן.

יודע מה? תוכיח לי שזה לא עבד. אולי מישהו אי שם בשכם מרגיש כאבים לא מוסברים. תוכיח!

סע באוטו לרמאללה. כשאתה בכניסה, תסניף חוואיג' ותתחיל לרוץ בעודך עושה קולות של "RATATATAT" כמו רובה בשירים של סנופ דוג. אולי זה יעבוד. תעדכן.

יודע מה? תוכיח לי שזה לא עבד. אולי מישהו אי שם בשכם מרגיש כאבים לא מוסברים. תוכיח!
בטוח אמא שלך דרכה עליך שהיית קטן.

שיעור לחיים

אמא של גיל-עד שעאר ז"ל , אתמול:
"תודה לכל עם ישראל על התמיכה. אנחנו מלאי תקווה, אבל זכרו שאלוהים לא חייב לנו מתנות, ולא משנה מה יקרה תהיו חזקים"
אמא של אחד החשודים בחטיפה, אתמול:
"מנסים להפיל על המשפחה שלנו תיק, אבל אם הוא באמת חטף את היהודים האלה זו תהיה גאווה ענקית לכל המשפחה"

וזה, ילדים, ההבדל בין בני אדם לבין מפלצות.

השמאלנים מכחישים שזה מה שהיא אמרה.
היא בכלל התכוונה שהוא לקח אותם אליו הביתה לאכול.

דני נשמה, חבל על העצבים שלך. אני יודע שזה לא קל, אבל פשוט אל תגיב לו/להם.
אי אפשר לרפא את המחלה העצובה הזאת ואין טעם לנסות אפילו.

את זה שאמא שלך דרכה עליך, או את זה שבקעת מביצה של השטן השמאלני.

צחקתי, חייכתי, נהניתי, אבל אני זז לישון. שיהיה לך לילה מקסים.

דני נשמה, חבל על העצבים שלך. אני יודע שזה לא קל, אבל פשוט אל תגיב לו/להם.
אי אפשר לרפא את המחלה העצובה הזאת ואין טעם לנסות אפילו.

אוהב אותך.

קשה לי להתעלם. הבוקר כתבתי מאמר די ארוך שמפריך את כל השטויות הפופוליסטיות שהעיתונאית הזאת פלטה בסרטון שפורסם פה. אני מתלבט אם לפרסם או לא.
פרסם, יהיה מעניין לקרוא

אני לא מבין מה הקטע להגיד "לא כל הערבים כאלה יש כאלה שרוצים שלום" אז מה קיבינמט!! גם יש יהודים כאלה שרוצים שלום ויש כאלה ששונאים בכל נפשם תערבים אבל הם לא הולכים לרצוח אנשים חפים מפשע לעומת זאת הערבים כן עושים את זה וזאת הסיבה להשמיד אותם כי כל אחד שם מחבל פוטנציאלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית