הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמצאו גופות 3 החטופים

אני לא מבין מה הקטע להגיד "לא כל הערבים כאלה יש כאלה שרוצים שלום" אז מה קיבינמט!! גם יש יהודים כאלה שרוצים שלום ויש כאלה ששונאים בכל נפשם תערבים אבל הם לא הולכים לרצוח אנשים חפים מפשע לעומת זאת הערבים כן עושים את זה וזאת הסיבה להשמיד אותם כי כל אחד שם מחבל פוטנציאלי
אני לא אגיב שום דבר בנוגע לשמאל-ימין-מרכז בלה בלה בלה

אבל גם תינוק יהודי או בעצם מכל דת בן שנה הוא כביכול רוצח/אנס/דיקטטור חדש פונטנציאלי.

אז בעצם לפי קו המחשבה שלך, צריך חד וחלק להרוג את כולם.

אני לא אגיב שום דבר בנוגע לשמאל-ימין-מרכז בלה בלה בלה

אבל גם תינוק יהודי או בעצם מכל דת בן שנה הוא כביכול רוצח/אנס/דיקטטור חדש פונטנציאלי.

אז בעצם לפי קו המחשבה שלך, צריך חד וחלק להרוג את כולם.

ההבדל שפה אין "קייטנות" לילדים בני 6 שמאמנים אותם לרצוח אנשים

ההבדל שפה אין "קייטנות" לילדים בני 6 לרצוח אנשים
בטח שכן, כל ערס שני מלמד את הערס החדש שנולד:
״טפי ערבי בן זונה, רוסי שיכור, סודני מסתנן אונס בנות יהודיות בנות שלך מלךךך״

צריך לתעל את האנרגיה לדברים שאשכרה יעזרו במשהו ולא סתם לעשות רעש.
״להרוג את כולם״ זה לא פתרון.....

נ.ב. אם הייתי מאמין הייתי אומר ״זיכרונם לברכה״ אבל אני רק אציין שאני משתתף בצער של המשפחה.

נ.ב. אם הייתי מאמין הייתי אומר ״זיכרונם לברכה״ אבל אני רק אציין שאני משתתף בצער של המשפחה.

אז אולי הגזמתי עם להרוג את כולם אבל לא צריך לשלוח פתקים באמצע מלחמה לאנשים בעזה כי ישראל עומדת לתקוף בגלל האירגונים המטומטמים שם שרוצים שהאזרחים שלהם ייהרגו

ואני מסכים לגבי זה שסודני מסתנן כי זאת האמת הןא לא פליט ולא כלום הוא מסתנן!!

רוב הערבים שונאים אותנו ומי שלא רואה את זה פשוט בן אדם עיוור,שנים של תעמולה נגד ישראל ששטפה לאזרחים בכול מדינות ערב את המוח+ העובדה שרוב הערבים הם מוסלמים אדוקים שמאמינים בג'יהאד לא מועילה לאהבה בין העמים

חברים, חילקתי פה אזהרות לכמה אנשים, ונמנעתי מצעדים יותר "אגרסיביים" מאחר וזה נושא טעון רגשית. תשמרו על תרבות דיון מינימלית או שאנשים יתחילו לעוף כאן, והדיון יינעל סופית.

דעתי בנושא היא שפשוט איבדנו את כוח ההרתעה שלנו, זה שילוב של נשיא אמריקאי שלא כל כך "אוהב" אותנו+ ראש ממשלה בלי הרבה "ביצים" שמפחד לעשות צעדים משמעותיים (לכאן או לכאן אגב, המצב פשוט נשאר כמו שהוא).
אני חושב שהשילוב של נשיא אמריקאי תומך (בנו) וראש ממשלה אמיץ יביא לישראל שינויים חיוביים, פשוט צריך לחכות שזה יקרה (מתישהו)
עד אז נחיה פה בתוך החרא, אגב אל תשכחו שלמרות הכל יש לנו מדינה אחת, בעולם לא כל כך רוצים אותנו אז כדי שנתחיל לאהוב אחד את השני ולכבד אחד את השני ולא לשכוח מי האוייב פה , במקום לקלל אחד את השני בגלל דעות פוליטיות.

אגב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4536554,00.html

נערך לאחרונה:
דעתי בנושא היא שפשוט איבדנו את כוח ההרתעה שלנו, זה שילוב של נשיא אמריקאי שלא כל כך "אוהב" אותנו+ ראש ממשלה בלי הרבה "ביצים" שמפחד לעשות צעדים משמעותיים (לכאן או לכאן אגב, המצב פשוט נשאר כמו שהוא).
אני חושב שהשילוב של נשיא אמריקאי תומך (בנו) וראש ממשלה אמיץ יביא לישראל שינויים חיוביים, פשוט צריך לחכות שזה יקרה (מתישהו)
עד אז נחיה פה בתוך החרא, אגב אל תשכחו שלמרות הכל יש לנו מדינה אחת, בעולם לא כל כך רוצים אותנו אז כדי שנתחיל לאהוב אחד את השני ולכבד אחד את השני ולא לשכוח מי האוייב פה , במקום לקלל אחד את השני בגלל דעות פוליטיות.

אגב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4536554,00.html
"לא לשכוח מי האויב פה".
זה נחמד, אבל בשביל חלק מהדנים הם בכלל לא האויב.
וגם את זה צריך להבין.

והיא עדיין נמצאת בקרבנו:
10516690_10152221531047549_1578259779873240933_n.jpg

אפילו אין לי הגדרה למונח הזה..

לא יודע אם זה לא מפוברק העניין הזה
מצד שני אני עדיין לא מאמין שקיים דבר כזה שנקרא חנין זועבי בממשלה שלנו, גם לחופש הביטוי וחסינות חברי כנסת יש גבול....

העולם הרבה יותר מסואב ממה שאנשים מוכנים להודות.
לגיטימציה בינלאומית היא חשובה מאין כמוה. בייחוד בתקופות כאלו.
העולם כבר עייף מההתנצחות ישראלית-פלסטינית ובפרט לארה"ב. ואת האותות של האפתיות הזו אפשר לראות במקרי הטרור הגואים עלינו לרעה.
הבעיה העיקרית- גורמי איסלם-קיצוניים!- אשר במהותם ובחייהם מוכנים לקדש את מטרתם ולרצוח כל יושב מדינת ישראל שאיננו ערבי מוסלמי, כל עוד הוא מקבל על עצמו חוקים נבערים השייכים לעולם הישן. הסיבה לכך היא כמובן תעמולה ממומנת היטב לצד נשקים פרי ייצור רוסיה/איראן ואף שלל אמריקאי.
המטרה היא לפרק את נשקו של האיסלם הקיצוני, למגר אותו, להטיל עליו חרם -כלכלי-חברתי-משפטי. אולי אז, ורק אז אפשר לדבר על שלום עם "הרוב הרלוונטי" שרוצה לחיות בשלום, להתפרנס ולגדל ילדים.
גם בישראל יש קיצוניים, שעושים עוול להסברה היהודית. גם בישראל יש נבערות לא מעטה. הבעיות שלנו כל כך גדולות, החל משחיתות שלטונית ועד לבירוקרטיה צבאית ואזרחית. אך יש כאן מסה של אנשים המעוניינים לחיות בשלום, לגדל ילדים ולהתפתח כבני אדם.

עד כמה עצוב....

זה רץ אצלי בפייסבוק..בנתיים אני מחפש את המקור
אך לא אתפלא אם היא באמת אמרה משהו בסגנון
אני אחפש במקורות של התקשורת הערבית אבל שוב, קשה להאמין כי אם זה נכון, לפחות אתר אחד ראשי היה מפרסם את זה.

אני מצטער אבל כל הרעש והבלאגן מסביב לנושא מיותר לטעמי.
אז נכון, חטפו שלושה אזרחי ישראל והרגו אותם. זה לא טוב, זה רע. מאד. אבל רבאק, כמה אפשר לדבר על הנושא הזה? במקום מהדורות מיוחדות והצפות פייסבוק בנושא מספיקה כתבה אחת בחדשות שתסכם הכל וזהו, להגיד אותם דברים על הנושא הזה 20 פעם זה מפגר ומיותר.
עדיף למצוא 3 גופות ולתקוף מאשר למצוא 3 אנשים חיים ולשחרר 3000 מחבלים. בשום מצב 3 אנשים לא שווים 3000 מחבלים. אז כן ערך החיים ובלה בלה בלה אבל מאות או אפילו אלפי אנשים שכל אחד מהם מסוכן מאד ויכולים ביחד לגרום לעשרות, אם לא מאות, מקרי רצח, חטיפות וגניבות תמורת 3 ילדים? לא תודה.
במקום 3 ילדים חיים תמורת 3000 מחבלים אני מעדיף 3 ילדים מתים ומבצע בעזה.
אנשים מתים כל שנייה, חלקן בצורות הרבה יותר מזוויעות. אתם מוזמנים לחפש 3 MEN 1 HAMMER או את הסרטון שמישהו חטף מישהו טיגן לו את הביצים אכל אותן ואז אותו כשהוא עוד חי. עם כמה שזה נורא זה מיותר. אני גם די בטוח שאנשים לא באמת בבאסה מזה ויותר מערבים חארות/אוי אוי אוי זה לא ממש משנה משהו לאנשים.

צריך לפגוע בחמאס ולנסות למוטט אותו כמה שיותר. גם בלי קשר למה שקרה. אם השלום רחוק גם בלי הארגון הזה, אז איתו הוא רחוק שנות אור.
כל עוד ההנהגה של חמאס תהיה חזקה ותהיה להם שליטה מסיבית בעזה ובגדה (על הגדה זה "coming soon"), ההסטה תמשיך והשלום יתרחק עוד, כמו שניתן לראות בסרטון הבא ( שלקוח מהטלויזיה החינוכית של חמאס):

אז נכון, חטפו שלושה אזרחי ישראל והרגו אותם. זה לא טוב, זה רע. מאד. אבל רבאק, כמה אפשר לדבר על הנושא הזה? במקום מהדורות מיוחדות והצפות פייסבוק בנושא מספיקה כתבה אחת בחדשות שתסכם הכל וזהו, להגיד אותם דברים על הנושא הזה 20 פעם זה מפגר ומיותר.
עדיף למצוא 3 גופות ולתקוף מאשר למצוא 3 אנשים חיים ולשחרר 3000 מחבלים. בשום מצב 3 אנשים לא שווים 3000 מחבלים. אז כן ערך החיים ובלה בלה בלה אבל מאות או אפילו אלפי אנשים שכל אחד מהם מסוכן מאד ויכולים ביחד לגרום לעשרות, אם לא מאות, מקרי רצח, חטיפות וגניבות תמורת 3 ילדים? לא תודה.
אנשים מתים כל שנייה, חלקן בצורות הרבה יותר מזוויעות. אתם מוזמנים לחפש 3 MEN 1 HAMMER או את הסרטון שמישהו חטף מישהו טיגן לו את הביצים אכל אותן ואז אותו כשהוא עוד חי. עם כמה שזה נורא זה מיותר. אני גם די בטוח שאנשים לא באמת בבאסה מזה ויותר מערבים חארות/אוי אוי אוי זה לא ממש משנה משהו לאנשים.

אני מאד מקווה שתגיע לצבא ותהיה חייל קרבי.

לא מאמין שנתתי 3 שנים להגן על אנשים כמוך.

אתה ביזיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית