נמצאו גופות 3 החטופים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4536682,00.html פשוט לקרוא ולא להאמין!

מה שYnet הנבזים האלו שכחו לציין שזה סטודנט ל-רפואה כלומר הוא הולך לרפא ולטפל באנשים.
אז עם 766 פסיכומטרי אני לא מצליח להתקבל לשם..אחריי שירות צבאי בתור לוחם ושירות מילואים פעיל..והוא כן?
ג'יזס..
יאללה הלכתי לשפר בגרויות
יש לך מושג כמה ערבים יש בעולם? אני מבטיח לך שהרוב המוחלט מוחלט מוחלט שלהם הם משפחות שרק רוצות לחיות את חייהן בשקט
חבל רק שהקיצונים הם אלה שקובעים את הטון

שכחתם כבר מאיפה נוצרה האנטישמיות אני מבין.
אין שום צורך לעשות הכללות ולעודד שנאת חינם, יש ערבים שהם אנשים טובים בדיוק כמונו ויש ערבים חלאות בדיוק כמו יהודים שהם חלאות.
טרוריסטים הם באותה קטג עם רוצחים ואנסים.
ערבים לעומת זאת הם באותה קטג כמו ישראלים, צרפתים, ברזילאים, ספרדים וכל השאר.
את הטרור צריך לשאוף להשמיד. מספיק עם הגזענות הזאת.

כל הימנים פה סתם יכעסו 😉

אם תזכיר לי, אשלח לך מחר בפרטי.
אני אשמח אם תוכל לשלוח גם לי

לא מאמין שנתתי 3 שנים להגן על אנשים כמוך.

אתה ביזיון.

למה בדיוק? בגלל שהוא ריאלי ולא הולך אחרי הרגש כמו כולם??
בעסקת שליט שחררו המון מחבלים וכבר אחד מהם הספיק לרצוח מישהו מאז שהוא השתחרר, וזה רק עניין של זמן עד שיהיו מקרים נוספים, אז למה זה מוצדק? כי גלעד שליט ״הילד של כולנו״?
אני יודע שזה גורם לי להשמע כמו אדם אכזרי או חסר רגשות אבל אנשים צריכים להבין שאסור לעשות משא ומתן עם טרוריסטים!
מחבל שרצח מישהו - כל אחד בין אם הוא יהודי או לא - צריך לשבת בכלא עד סוף החיים שלו ואולי אפילו צריך לקרב לו את הזמן הזה.

@WeaKid אני רשמתי לך את זה גם באשכול הקודם. אני באמת מבין את הכעס שלך, אבל להגיד בואו נהרוג את כולם זה לא הפתרון, כי ברגע שנעשה את זה אנחנו נהיה כמו הטרוריסטים. אני כן חושב שצריך להשמיד את החמאס ואני מבין שבמקרה שתהיה מלחמה אין מה לעשות וכן תהיה פגיעה באוכלוסייה אזרחית, אבל רצח בדם קר מנוגד לכל העקרונות שלי.
אני באמת מקווה שזה נאמר מתוך כאב ותסכול ולא מתוך כוונה אמיתית.
(ודרך אגב אני ימני)

למה בדיוק? בגלל שהוא ריאלי ולא הולך אחרי הרגש כמו כולם??
בעסקת שליט שחררו המון מחבלים וכבר אחד מהם הספיק לרצוח מישהו מאז שהוא השתחרר, וזה רק עניין של זמן עד שיהיו מקרים נוספים, אז למה זה מוצדק? כי גלעד שליט ״הילד של כולנו״?
אני יודע שזה גורם לי להשמע כמו אדם אכזרי או חסר רגשות אבל אנשים צריכים להבין שאסור לעשות משא ומתן עם טרוריסטים!
מחבל שרצח מישהו - כל אחד בין אם הוא יהודי או לא - צריך לשבת בכלא עד סוף החיים שלו ואולי אפילו צריך לקרב לו את הזמן הזה.
יש דרך לכתוב הודעות, ההודעה שלו מנוסחת בצורה מזלזלת, אעזוב את זה, הוא עוד יגדל.

בנוגע למה שכתבת, אסור לעשות משא ומתן עם טרוריסטים, בדיוק כמו שאסור להשאיר מחבל שרצח בחיים. מי שרצח צריך לקבל עונש מוות, חד וחלק. לא לבלות בכלא הישראלי (אעלק כלא)

צריך להביא בחשבון לא רק את העיקרון של פדיון שבויים אלא גם את העיקרון שטבע בשנת 1286 המהר"ם מרוטנבורג: לאחר שנאסר על ידי הקיסר הגרמני אספה הקהילה היהודית את סכום העתק שנדרש על ידי השלטונות כדי לשחררו אולם הוא באומץ לב פסק שהדבר אסור משום שהוא מנוגד לאינטרס הציבורי (בשם העיקרון "אין פודים את השבויים יתר על כדי דמיהן משום תיקון העולם" מסכת גיטין) אמר - ונשאר במאסר. (גונן גינת מכתבה בישראל היום לפני שנה או יותר)

כתבה בנושא "בכל מחיר" - http://www.israelhayom.co.il/opinion/194185

משטרת בושה וחרפה!! פשוט מצמרר לשמוע את ההקלטה שהייתה בין אחד החטופים לשוטר!

משטרת ישראל מזמן כבר לא משטרה שאמורה לשרת את האזרח אלא איזה גוף שמחפש אותך על מהירות של 120 בכביש שנוסעים בו על 100 ולעשות קופה !

וברצוני להגיד תודה רבה משטרת ישראל שפוחדת להתעסק עם עבריינים, טרוריסטים ומתנהגים לאזרח הקטן כמו אחרון העבריינים!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4536682,00.html פשוט לקרוא ולא להאמין!

מה שYnet הנבזים האלו שכחו לציין שזה סטודנט ל-רפואה כלומר הוא הולך לרפא ולטפל באנשים.

הסטודנטים הערבים בטכניון מקבלים הטבות משמעותיות בקבלה למוסד (אחרי שהעתיקו בבחינות הבגרות, כמובן), מלגות וסבסוד שכר לימוד, שיריון מקומות במעונות, הקלות במבחנים (שנופלים על הרמדאן) ושלל פעולות "מתקנות" לקידום "שיווין אקדמאי ותעסוקתי".

יש רעש, לכלוך או באלגן? ערבים. הפרעות והעתקות במבחנים? ערבים.

אם זה גורם למישהו להרגיש טוב יותר, רבים מהם נושרים ולא מסיימים את התואר.

הסטודנטים הערבים בטכניון מקבלים הטבות משמעותיות בקבלה למוסד (אחרי שהעתיקו בבחינות הבגרות, כמובן), מלגות וסבסוד שכר לימוד, שיריון מקומות במעונות, הקלות במבחנים (שנופלים על הרמדאן) ושלל פעולות "מתקנות" לקידום "שיווין אקדמאי ותעסוקתי".

יש רעש, לכלוך או באלגן? ערבים. הפרעות והעתקות במבחנים? ערבים.

אם זה גורם למישהו להרגיש טוב יותר, רבים מהם נושרים ולא מסיימים את התואר.
בהחלט, התייחסתי לזה בצורה מצומצמת באחד האשכולות.

גם הרבה מהם לא מקבלים לעבודה

דרך אגב יותר גדול בגיל יותר כבד ויותר חזק
זה שאתה יותר גדול ממני בגיל לא אומר שאתה יותר בוגר ממני, לפי הגיל בפרופיל שלך אתה אמור להיות בצבא ולהבין שאין כזה דבר להרוג את כל המחבלים נכון?
ולטענה שאתה יותר כבד וחזק ממני אני אפילו לא עומד להתייחס, ידעת להיכנס ללוג שלי ולתת לי מוניטין שלילי, אבל את ההתחלה לא חשבת לקרוא ולהבין 🙄

זה שאתה יותר גדול ממני בגיל לא אומר שאתה יותר בוגר ממני, לפי הגיל בפרופיל שלך אתה אמור להיות בצבא ולהבין שאין כזה דבר להרוג את כל המחבלים נכון?
ולטענה שאתה יותר כבד וחזק ממני אני אפילו לא עומד להתייחס, ידעת להיכנס ללוג שלי ולתת לי מוניטין שלילי, אבל את ההתחלה לא חשבת לקרוא ולהבין 🙄
אבל אתה מסכים איתי שאי אפשר להמשיך ככה אם נמשיך לוותר הדברים ימשיכו להדרדר ויהיה רק יותר גרוע

אבל אתה מסכים איתי שאי אפשר להמשיך ככה אם נמשיך לוותר הדברים ימשיכו להדרדר ויהיה רק יותר גרוע
אני מסכים שמחבלים לא צריכים לחיות לא משום מוצא, אבל יצאת בהצרה לא הגיונית וקולנית כמו שאני רגיל לשמוע מהרבה ילדים בני 14..

אני מסכים שמחבלים לא צריכים לחיות לא משום מוצא, אבל יצאת בהצרה לא הגיונית וקולנית כמו שאני רגיל לשמוע מהרבה ילדים בני 14..

מה שאני ניסיתי לומר זה שצריך לחסל את כל המחבלים ..
הבעייה שאתה לא הבנתי אותי כל כך

יש דרך לכתוב הודעות, ההודעה שלו מנוסחת בצורה מזלזלת, אעזוב את זה, הוא עוד יגדל.

בנוגע למה שכתבת, אסור לעשות משא ומתן עם טרוריסטים, בדיוק כמו שאסור להשאיר מחבל שרצח בחיים. מי שרצח צריך לקבל עונש מוות, חד וחלק. לא לבלות בכלא הישראלי (אעלק כלא)

צריך להביא בחשבון לא רק את העיקרון של פדיון שבויים אלא גם את העיקרון שטבע בשנת 1286 המהר"ם מרוטנבורג: לאחר שנאסר על ידי הקיסר הגרמני אספה הקהילה היהודית את סכום העתק שנדרש על ידי השלטונות כדי לשחררו אולם הוא באומץ לב פסק שהדבר אסור משום שהוא מנוגד לאינטרס הציבורי (בשם העיקרון "אין פודים את השבויים יתר על כדי דמיהן משום תיקון העולם" מסכת גיטין) אמר - ונשאר במאסר. (גונן גינת מכתבה בישראל היום לפני שנה או יותר)

כתבה בנושא "בכל מחיר" - http://www.israelhayom.co.il/opinion/194185
מהניסוח של ההודעה שלו פה וגם באשכול הקודם) זה נשמע לי כאילו הוא בעצמו גר באיזור שנמצא תחת טילים. (תקן אותי אם אני טועה @WeaKid) וזה מסביר את הסיבה שההודעה שלו מנוסחת ככה.

לא לעשות משא ומתן עם מחבלים זה בדיוק מה שהתכוונתי בהודעה. בתקופת גלעד שליט כשכולם הלכו לצעדות אני לא הסכמתי ללכת ולמה? לא בגלל שאני בן אדם חרא, בגלל שפחדתי שהמחבלים שישוחררו יעשו פיגועים נוספים, והנה זה אכן קרה(למי שלא שמע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4533483,00.html)
לפי דעתי צריך לאסור כל פעיל טרור שניסה/השתתף בתכנון רצח, חטיפה או כל דבר ולא לשחרר בכלל(בקשר לעונש מוות אני לא יודע זאת דילמה בעיניי) וכמובן להוריד בהמון את התנאים בבתי הסוהר הביטחוניים.

מהניסוח של ההודעה שלו פה וגם באשכול הקודם) זה נשמע לי כאילו הוא בעצמו גר באיזור שנמצא תחת טילים. (תקן אותי אם אני טועה @WeaKid) וזה מסביר את הסיבה שההודעה שלו מנוסחת ככה.

לא לעשות משא ומתן עם מחבלים זה בדיוק מה שהתכוונתי בהודעה. בתקופת גלעד שליט כשכולם הלכו לצעדות אני לא הסכמתי ללכת ולמה? לא בגלל שאני בן אדם חרא, בגלל שפחדתי שהמחבלים שישוחררו יעשו פיגועים נוספים, והנה זה אכן קרה(למי שלא שמע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4533483,00.html)
לפי דעתי צריך לאסור כל פעיל טרור שניסה/השתתף בתכנון רצח, חטיפה או כל דבר ולא לשחרר בכלל(בקשר לעונש מוות אני לא יודע זאת דילמה בעיניי) וכמובן להוריד בהמון את התנאים בבתי הסוהר הביטחוניים.
אני לא גר באיזור שנמצא תחת טילים. בן ליוצא מסתערבים של מג"ב ואחר כך יס"ם.
עכשיו כבר לא תצליח לשנות את דעתי.
אני לא חושב שצריך להרוג כל ערבי אבל, בהחלט צריכה להיות תגובה חריפה בעזה.
במיוחד שהחמאס מאיים כרגע בעוד חטיפות ושהם יורים טילים.

אני לא גר באיזור שנמצא תחת טילים. בן ליוצא מסתערבים של מג"ב ואחר כך יס"ם.
עכשיו כבר לא תצליח לשנות את דעתי.
אני לא חושב שצריך להרוג כל ערבי אבל, בהחלט צריכה להיות תגובה חריפה בעזה.
במיוחד שהחמאס מאיים כרגע בעוד חטיפות ושהם יורים טילים.
זה היה נשמע שהנושא הזה טעון אצלך...
אני גם חושב שצריכה להיות פעולה חריפה בעזה, מצד ני אני לא מסכים עם אמירות של ״צריך להרוג את כל הערבים״, אלא אם זה באמת נאמר בלהט הרגע והכוונה הייתה לכל הטרוריסטים.

זה היה נשמע שהנושא הזה טעון אצלך...
אני גם חושב שצריכה להיות פעולה חריפה בעזה, מצד ני אני לא מסכים עם אמירות של ״צריך להרוג את כל הערבים״, אלא אם זה באמת נאמר בלהט הרגע והכוונה הייתה לכל הטרוריסטים.
תסתכל טוב. לא אמרתי שצריך להרוג את כל הערבים.
אמרתי שזה מפגר ושלא צריך לעשות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית