הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמצאו גופות 3 החטופים

10401430_755411524510531_5591432305786162135_n.jpg
ובלי שום קשר, אף אחד עוד לא יודע שיהודים עשו את זה..אחד מכיווני החקירה זה גם ערבים(משהו שערוץ 10 לא מפרסמים משום מה).
בכל מקרה, זה רק עניין של זמן עד שיקומו פה מיליציות. המדינה כושלת פעם אחר פעם במטרה שלשמה היא קיימת-שמירה על זכויות הבסיס שלנו..במקרה הזה הזכות לבטחון. אנשים בנגב, גליל ובשטחים פשוט יקחו את העניינים לידיים שלהם.

זה התחיל כבר לפני יומיים
כמה ערסים תקפו עובד בורגרסבר ערבי בירושלים
אתמול היו מלא הפגנות וקריאות לרצח ערבים וערבי הותקף אתמול 100 מטר ממני

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1066239

אני מקווה שאף אחד לא מצדיק אירועים כאלה פה.
כן, זוכרים את פרשת הרצח בחלחול ב-1995, כאשר התקשורת יצאה מגדרה בחיפושיה אחר ה"יהודים הגזעניים" שכביכול עושו את זה, יוסי שריד יצא מגדרו אף הוא, אבישי "שמפניה" רביב נטל אחריות, ואז לפתע פתאום התברר שהרוצחים הם ערבים. אולי הפעם לא נמהר להתנצל ולהתרגש?

כן, זוכרים את פרשת הרצח בחלחול ב-1995, כאשר התקשורת יצאה מגדרה בחיפושיה אחר ה"יהודים הגזעניים" שכביכול עושו את זה, יוסי שריד יצא מגדרו אף הוא, אבישי "שמפניה" רביב נטל אחריות, ואז לפתע פתאום התברר שהרוצחים הם ערבים. אולי הפעם לא נמהר להתנצל ולהתרגש?
קראתי את זה באיזה תגובה בפייסבוק..זזה אתה ?

זה התחיל כבר לפני יומיים
כמה ערסים תקפו עובד בורגרסבר ערבי בירושלים
אתמול היו מלא הפגנות וקריאות לרצח ערבים וערבי הותקף אתמול 100 מטר ממני
אבל הם לא רוצים שלום! אם הם יכירו במדינה היהודית יהיה שלום!
אוי כמה שהחברה שלנו צבועה

אני לא יופתע אם ערבים עשו את זה כדי להצית אש,אבל גם יש תמיד סיכוי שזה יהיו יהודים
וכול התגובות שאני רואה שאנשים שמחים על מות הנער הזה הם פשוט גועל נפש,ברגע שאנחנו שמחים על מות נער(חף מפשע) מה מבדיל אותנו לבין הערבים הברברים שיוצאים לחלק סוכריות כשיש פיגוע? (ואני ימני אל תתחילו להתווכח איתי שאני שמאלני/אוהב ערבים/מצביע למרצ וכו'...)

מעניין שזה לא הופיע בשום מקום

אתה לא רואה שזה לא רציני ? כל אחד יכול לייצר כזה סרטון. יכול להיות שאתה באמת צודק וזה עוד רצח על כבוד המשפחה ויכול להיות שלא , גם אני וגם אתה לא יודעים עדיין אז מוקדם להסיק מסכנות - מה שכן , אני נגד "נקמות" כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית