הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר להתאמן , ייעוץ לגבי תוספים

• פותח/ת השרשור Yakirh
  • פורסם בתאריך

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
היי .
אני חוזר להתאמן אחרי כמעט שנתיים הפסקה (אני חייל ומתכוון להתאמן בבסיס אבל זאת לא הנקודה כרגע) .
בקיצור קניתי אבקת חלבון של extreme nuturtion שחבר המליץ לי עליה .
בנוסף המליצו לי להתחיל לקחת מולטי וימטין ואומגה 3 ורציתי להתייעץ פה בפורום לגבי היעילות של התוספים . אני יודע שהשאלה קצת פעורה אבל אני אשמח לקבל קצת מידע לגבי היעילות שלהם ואם כדאי לי להתחיל לקחת אותם.
תודה רבה על העזרה !

אבקת חלבון זה סבבה..עוזר להגיע לערכים, רק אל תחשוב שזה אבקת קסמים לניפוח..זה בסה"כ טעם אחר לטונה.

מולטי ויטמין חשוב במידה ואתה לא צורך מספיק (5-6) ירקות ביום. אם אתה לוקח מולטי ויטמין אפשר להוריד את הכמות ל3 ירקות ביום. עדיפות תמיד מצבעים שונים.
אומגה 3 חשובה מאוד אתה מוזמן לקרוא הכול במאמרים בפורטל
http://www.kilogram.co.il/1460/תוספי-תזונה-חלק-א/

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה דבר ראשון .
דבר שני , כן אל תדאג אני מודע לעניין של האבקת חלבון זה בסדר .

אני לא מבין למה אנשים מתעלמים מהעובדה שאבקת חלבון בנוסף לזה שהיא תחליף תזונתי לארוחה כמו טונה היא יכולה להיות
WHEY כלומר עשויה ממי גבינה והספיגה שלה נורא נורא מהירה, הרבה יותר מכל אוכל מוצק.
שזה מעולה להתאוששות אחרי אימון, או בבוקר וכו'.

כי אין לזה חשיבות אמיתית. מה שחשוב זה כמות החלבון היומית שלך ולא הסוג או התזמון שלו.
אני לא מבין למה אנשים מתעלמים מהעובדה שאבקת חלבון בנוסף לזה שהיא תחליף תזונתי לארוחה כמו טונה היא יכולה להיות
WHEY כלומר עשויה ממי גבינה והספיגה שלה נורא נורא מהירה, הרבה יותר מכל אוכל מוצק.
שזה מעולה להתאוששות אחרי אימון, או בבוקר וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית