הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב טוב?

someone123

משתמש מתחיל
49
4
נק' מוניטין:
10
49
4
התחלתי חיטוב לפני 4 חודשים בנתיים ירדתי 13 קילו מ95 ל82 היקף בטן התחלתי 106-107 היקף בטן היום 94
בחודש האחרון ירדתי מ84.5 ל82 והיקף בטן מ96 ל94
בלי ירידה במסת שריר לדעתי מכיוון שאני לא מרגיש שנחלשתי בכלל משהתחלתי חיטוב ויש דברים שאפילו התחזקתי
זה נחשב ירידה טובה?איטית מידי?מהירה מידי?
בחודש וחצי הראשונים החיטוב היה די רעוע כי לקח לי זמן עד שהכנתי לעצמי תפריט שהוא נכון ובכללי היה לי קשה לשמור על התזונה

נערך לאחרונה:
החיטוב שלך נשמע בסך הכל בסדר ירידה של 800-700 גרם בשבוע זה האידאלי תמשיך ככה לשמור על המספרים האלה כל שבוע , אם אתה יורד יותר מזה תעלה קצת קלוריה אם אתה יורד פחות תוריד קצת קלוריה או תוסיף אירובי תשחק עם זה שתשמור על המספרים האלה בנוסף אין דבר כזה חיטוב ללא איבוד מסת שריר (אלה אם כן תוסיף טסט ואז זה כבר סיפור אחר) מה שכן יש איבוד מינמלי של שריר בחיטוב ומגיעים למינמלי ברגע שלא יורדים מהר מידי תפריט מאוד מוקפד ומחושב של הערכי חלבון פחמימה ושומן ומתאמנים חזק לישמור על גירוי לשריר ישנים טוב וכל שאר האלמנטים הדרושים לסיכום נירא בסך הכל די טוב החיטוב שלך עד כה, הכי חשוב זה אל תתיאש וכל הזמן תשחק עם זה כל פעם שאתה לא רואה את הירידה אם זה בתמונות ועם זה במשקל ובהקפים תזיז תשנה תוריד קצת מפה תוסיף קצת ארובי כל הזמן אתה צריך לישמור על הירידה עד שתגיע לרמת חיטוב יפה, אני אומר לך מניסיון זה שווה את זה לא לוותר ולהמשיך גם שזה מתסכל ומייאש תיהיה מפוקס בסיום. תמשיף לרדת ותן בראש בהצלחה

• פותח/ת השרשור
החיטוב שלך נשמע בסך הכל בסדר ירידה של 800-700 גרם בשבוע זה האידאלי תמשיך ככה לשמור על המספרים האלה כל שבוע , אם אתה יורד יותר מזה תעלה קצת קלוריה אם אתה יורד פחות תוריד קצת קלוריה או תוסיף אירובי תשחק עם זה שתשמור על המספרים האלה בנוסף אין דבר כזה חיטוב ללא איבוד מסת שריר (אלה אם כן תוסיף טסט ואז זה כבר סיפור אחר) מה שכן יש איבוד מינמלי של שריר בחיטוב ומגיעים למינמלי ברגע שלא יורדים מהר מידי תפריט מאוד מוקפד ומחושב של הערכי חלבון פחמימה ושומן ומתאמנים חזק לישמור על גירוי לשריר ישנים טוב וכל שאר האלמנטים הדרושים לסיכום נירא בסך הכל די טוב החיטוב שלך עד כה, הכי חשוב זה אל תתיאש וכל הזמן תשחק עם זה כל פעם שאתה לא רואה את הירידה אם זה בתמונות ועם זה במשקל ובהקפים תזיז תשנה תוריד קצת מפה תוסיף קצת ארובי כל הזמן אתה צריך לישמור על הירידה עד שתגיע לרמת חיטוב יפה, אני אומר לך מניסיון זה שווה את זה לא לוותר ולהמשיך גם שזה מתסכל ומייאש תיהיה מפוקס בסיום. תמשיף לרדת ותן בראש בהצלחה
כן לזה התכוונתי שלא איבדתי הרבה שריר יש כאלה שאחרי חודשיים של חיטוב נהיים מאוד חלשים כי התזונה שלהם לא נכונה
בהתחלה לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי את הערכים הטובים בשביל של פחמימה ושומן כי חלבון תמיד היה גבוה עד שמצאתי את הערכים הכי טובים ולפי זה אני ממשיך הרבה זמן וזה עובד טוב
וכן את האמת בהתחלה גם הייתי מתוסכל אבל למדתי להסתכל על העתיד ליראות את התוצאות שיש להיות אופטימי ולעבוד הכי חזק וטוב שאפשר

חכה זה רק נידמה לך שמצאת מה עובד בישבילך את הידע הזה רוכשים רק שמגיעים לאחוז שומן נמוך 6-7 כדי להגיע לשם אתה תצרך עוד כל כך הרבה לשנות את התפריט לקצצ מפה להוסיף שם ברמות שאין לך מושג כמה כדי לישמור תמיד על ירידה ולדעת איך להגיע לשם הכי מהר ואת זה רוכשים עם ניסיון של הרבה זמן והרבה טעיות בדרך אבל בגדול אתה נמצא באחלה ירידה תמשיך לתת בראש והכי חשוב שתישמור כל הזמן על ירידה

• פותח/ת השרשור
חכה זה רק נידמה לך שמצאת מה עובד בישבילך את הידע הזה רוכשים רק שמגיעים לאחוז שומן נמוך 6-7 כדי להגיע לשם אתה תצרך עוד כל כך הרבה לשנות את התפריט לקצצ מפה להוסיף שם ברמות שאין לך מושג כמה כדי לישמור תמיד על ירידה ולדעת איך להגיע לשם הכי מהר ואת זה רוכשים עם ניסיון של הרבה זמן והרבה טעיות בדרך אבל בגדול אתה נמצא באחלה ירידה תמשיך לתת בראש והכי חשוב שתישמור כל הזמן על ירידה
התכוונתי שמצאתי מה עובד לי באחוז שומן שאני נמצא עכשיו
מן הסתם המטרה שלי כרגע זה לא 6-7 אחוז המטרה שלי זה 13-14 אחוז ואז להתחיל מסה כמה שיותר נקייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית