הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי אימון עם חגורה

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
בשעה טובה קיבלתי את חגורת האינזר 10 מ"מ, לפני זה הייתי מתאמן עם חגורה מעפנה כזאת, דקה עם ריפוד בגב ולא ברוחב שווה.
עשיתי בינתיים אימון אחד עם האינזר, העניין שאני לא רגיל לחגורה הזאת, ובסקוואט בתחתית זה נתקע לי בירכיים מה שמנע ממני לרדת טיפה ולאבד את הבאונס. ובדדליפט בכל חזרה כשירדתי עם המוט אז ה"צמיגים" בצדדים היו נצבטים בחגורה בצורה די כואבת (אני די שמנמן, מצד שני אני בטוח שאנשים לא פחות שמנים מתאמנים עם חגורות כאלה ולא מתלוננים), זה גם גרם לי להתרכז יותר בזה ולאבד ריכוז בתרגיל.
השאלה אם אני צריך לבד עם הזמן למצוא את המיקום הנכון בשבילי של החגורה, או שאלה דברים שפשוט מתרגלים אליהם?

היא פשוט קשה לך בהתחלה, כמו כל חגורה רצינית.
תגיד תודה שזה לא 13, שבניגוד ל-10 שבאה גם ככה יחסית רכה, ה-13 פשוט קטסטרופה.
כמה אימונים וזה יסתדר, אני גם חונך עכשיו אינזר 10 ובנתיים המצב משתפר, למרות שיש עדיין סימנים אדומים אחרי אימון.

• פותח/ת השרשור
היא פשוט קשה לך בהתחלה, כמו כל חגורה רצינית.
תגיד תודה שזה לא 13, שבניגוד ל-10 שבאה גם ככה יחסית רכה, ה-13 פשוט קטסטרופה.
כמה אימונים וזה יסתדר, אני גם חונך עכשיו אינזר 10 ובנתיים המצב משתפר, למרות שיש עדיין סימנים אדומים אחרי אימון.
טוב נראה אחרי עוד כמה אימונים... תודה
בסקוואט אם זה נתקע לך בירכיים תנסה אולי למקם אותה קצת גבוה יותר
נראה לי גם ככה שמתי אותה די גבוה כי יותר נכון היא הייתה נתקעת עוד יותר, באימון הבא אני אראה כבר גם מבחינת הגובה. תודה

זה נתקע כי היא קשה, ברגע שתרכך אותה עם הזמן, היא תרגיש לך סבבה יותר.
גם לי היא חתכה את הצדדים בבור בסקוואט, זה עובר וגם החגורה מפסיקה לעשות את זה בשלב מסויים.

• פותח/ת השרשור
זה נתקע כי היא קשה, ברגע שתרכך אותה עם הזמן, היא תרגיש לך סבבה יותר.
גם לי היא חתכה את הצדדים בבור בסקוואט, זה עובר וגם החגורה מפסיקה לעשות את זה בשלב מסויים.
עד שהיא תתרכך אני מניח שזה לא שבוע ולא שבועיים... דווקא בבור בסקוואט פחות הרגשתי אותה בצדדים ויותר בירכיים מקדימה, בדדליפט היא כן חתכה לי את הצדדים (כל הצמיגים שלי סימנים כחולים משלשום:)).. אגב היום גם עשיתי איתה סקוואט ונראה לי היה קצת פחות אי נוחות וכבר יותר נהניתי קצת מהחגורה

עד שהיא תתרכך אני מניח שזה לא שבוע ולא שבועיים... דווקא בבור בסקוואט פחות הרגשתי אותה בצדדים ויותר בירכיים מקדימה, בדדליפט היא כן חתכה לי את הצדדים (כל הצמיגים שלי סימנים כחולים משלשום:)).. אגב היום גם עשיתי איתה סקוואט ונראה לי היה קצת פחות אי נוחות וכבר יותר נהניתי קצת מהחגורה
תן לה זמן, יהיה בסדר.

אה לא ידעתי..
האמת שאני בזמנו הזמנתי 10 ושלחו לי 13 ולא ידעתי שצריך לשבור, בקיצור עד היום המותניים שלי מצולקות מזה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית