הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט לחיטוב?

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
גובה 176
משקל 84
בן 20

ארוחה 1:

פייבר 100 גרם
חלב 250 מייל
מולטי

ארוחה 2:
חזה עוף 150 גרם
אורז חצי כוס
סלט עם כפית טחינה

ארוחה 3:
פרשוטו 100 גרם
סלט עם כפית טחינה

ארוחה 4:
יופלה 3 אחוז 2

ארוחה 5:
חזה עוף 200 גרם
סלט עם כף שמן
מולטי

שייק חלבון אחרי אימון/ עם אין אימון מתי שאני רעב באמצא [=
מתאמן כמעט כל יום רק אימוני כוח אין לי עצבים לרוץ חם בחוץ S:

קלוריות: 1782
חלבון: 164
פחמימות: 161
שומן: 47

סוף יום אני תמיד מרגיש מפוצץ כזה זה בסדר או שזה אומר שאני אוכל יותר מידי?

על הפנים אחי.. תעלה מהר את השומן ותעיף את הפחמימה תפסיק להתאמן כל יום דחוףףף רצח ואם קשה לך לא לאכול אתה תיהיה חייב לשלב ארובי זה מאוד מקל בשלבים מתקדמים .
מעל 4 אימוני כוח בשבוע מתאים אך ורק לאנשים שמתאמנים 3-4 שנים בצורה קפדנית מאוד והשריר שלהם מספיק גדול לעמוד בעצימות הזאת או לחבר'ה בסייקל מה שאומר שלך אין מה לחפש ביותר מזה לשריר שלך אין מספיק מנוחה הוא לא מספיק להתאושש תוריד אימונים ותעבוד טוב על תוכנית אימון שמתאימה לך במחינת דרגת המתאמן שאתה הייתי ממליץ לך גם להוסיף 2-1 פעמים בשבוע ארובי עצימות נמוכה לא חייב לרוץ בחוץ אפשר גם אופניים בבית אפשר הליכון יש אלף אופציות אל תתעצל כולנו שונאים קרדיו ובכל זאת עושים.
דבר שני התפריט שלך מאוזן ממש לא טוב בניית תפריט בתור התחלה
2 גרם חלבון פר קילו
1 גרם שומן פר קילו
מחשבים את הקלריות שזה יוצא אחרי זה מחשבים את הBMR
עושים BMR מינוס הקלריות שיצאו לך מינוס 500-300 וזה הקלריות שנישאר לך לאכול מפחמימות זה ככה להתחלה עם הזמן זה גם קצת משתנה קצת לפה קצת לשם אבל בגדול זאת הדרך שאתה אמור להתחיל איתה בצורה יותר מעמיקה ומפורטת אתה יכול למצוא פה במאמרים פרטוקול שומן עיקש וכל מה שקשור בחיטובים יש פה מלא מידע שיעזור לך מאוד

Back
למעלה תחתית