הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת סקוואט

• פותח/ת השרשור roki
  • פורסם בתאריך

roki

משתמש מתחיל
286
66
נק' מוניטין:
170
286
66
שלום התחלתי ss לפני שבועיים ואני רוצה להתייעץ לגבי הטכניקה ואם אתם יכולים לתקן אותי

אני בן 17, 1.57, שוקל 55 ,והסקוואט פה זה 57 קילו
ביינתים המשקלי עבודה שלי

בנץ פרס: 49 קילו

סקוואט: עולה ל 60

דדליפט 60

בבנץ פרס אני מרגיש שזה ממש כבד וכאילו אני עומד להתקע

• פותח/ת השרשור
סה"כ נראה בסדר, אבל הגב שלך קצת מתעקם בסוף(אני לא מדבר על הבאט ווינק). שים לב לזה.

תודה על התגובה, כן האמת ששמתי לב לזה אבל זה היה הסט ה3 וכבר הייתי עייף אז אולי זה בגלל זה,
אני ינסה לשפר את זה

תודה על התגובה, כן האמת ששמתי לב לזה אבל זה היה הסט ה3 וכבר הייתי עייף אז אולי זה בגלל זה,
אני ינסה לשפר את זה
אני תמיד בעד לתת עבודה אקסטרה לאמסטרינג של תרגילי מתיחות. יכול להיות שהאזור לא ממש גמיש שם ומקשה על הגב להתיישר.

נירא סביר להתחלה כמו כן שים לב למה שהחבר'ה פה אמרו על הקימור בגב התחתון שלך שאתה יורד נמוך הוא לא אמור להיות אתה צריך לרדת כמה שיותר נמוך כל עוד אתה שומר על גב ישר כל משך העבודה וללא הקימור הזה. אבל בגדול התור מתאמן מתחיל נירא סבבה עם הזמן אתה תתן יותר דגשים לביצוע HB LB כי כרגע זה נירא כמו מיקס של שניהם אני אישית אוהב לבצע או את זה או את זה

• פותח/ת השרשור
נירא סביר להתחלה כמו כן שים לב למה שהחבר'ה פה אמרו על הקימור בגב התחתון שלך שאתה יורד נמוך הוא לא אמור להיות אתה צריך לרדת כמה שיותר נמוך כל עוד אתה שומר על גב ישר כל משך העבודה וללא הקימור הזה. אבל בגדול התור מתאמן מתחיל נירא סבבה עם הזמן אתה תתן יותר דגשים לביצוע HB LB כי כרגע זה נירא כמו מיקס של שניהם אני אישית אוהב לבצע או את זה או את זה

תודה רבה אני יעבוד על זה, אני ינסה לישר יותר את הגב, ואחרי האימונים אני יעשה מתיחות להמסטרינג,

חוץ מזה הסקוואט שאני עושה עכשיו הוא HB

שים לב אז לדגשים של HB מוט למעלה פחות עזרה מהגב בסקוואט וזאת אומרת פחות השענות קדימה ,פיסוק קצת יותר צר תוך כדי תנועה של ברכיים החוצה

1. נעליים - קשה לראות בבירור אבל זה נראה כמו נעלי ריצה. תחליף לנעליים עם סוליה שטוחה וקשיחה או לנעלי Weightlifting. אנחנו לא מבצעים שום תרגיל עם נעליים רכות ודחיסות.

2. עמידה - המכנסיים מסתירים, אבל כנראה שכפות הרגליים צריכות להיות יותר החוצה. הן צריכות להיות בזווית של 30 מעלות.

3. ברכיים - צריכות לצאת יותר קדימה (המסלול שלהן הוא תמיד אך ורק על קו כפות הרגליים, כלומר הן צריכות לצאת גם החוצה).

4. ראיתי בלי ווליום אבל אם לא ביצעת - אז קח הרבה אוויר לפני כל חזרה, תשאיר את האוויר בפנים ותוציא רק לאחר סוף החזרה. כלומר, הנשימה בסקוואט מתבצעת אך ורק למעלה.

5. יותר מהר מהתחתית. להשתמש בבאונס מלמטה ולא לחשוב על להאט \ לעצור למטה.

6. האחיזה לא ברורה לגמרי מהסרטון, וקשה להגיב עליה.

בכל מקרה צלם על פי ההוראות האלה: https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

סרטוני טכניקה מהאימונים הבאים אתה יכול להעלות כאן, בנושא הזה.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית