הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצות מעשיות איך לאכול יותר..

• פותח/ת השרשור Israel
  • פורסם בתאריך

Israel

משתמש מתחיל
126
16
נק' מוניטין:
92
126
16
אני כבר מספר חודשים לא מתקדם בעליה של משקל גוף ,התחלתי 65 קילו על 183,היום אני בערך 87(שנה וחצי )
מבחינת אימונים אני נותן מעצמי את כל מה שצריך
העניין הוא שבהתחלה זה קל לאכול קצת יותר בשביל להיות במאזן חיובי ,אבל בהדרגה כשאני עולה במשקל גוף אני צריך לאכול יותר ויותר ,והגיע שלב שאני כבר לא מצליח

אפשר לנסח את זה בצורה כזו שאני כבר המון זמן לא זוכר את עצמי אוכל בגלל שאני רעב ,ברוך השם 😃
מה שקורה זה כשאני קם בבוקר אני אוכל ,בעבודה אוכל ושותה חלבון,איך שאני חוזר מהעבודה אני אוכל ,חוזר מאימון שותה חלבון ,מושך כמה שעות עד למצב שבו אני יכול לאכול ואוכל שוב

בכל חלון זמן אפשרי אני אוכל וכמה שיותר (עד סף היכולת שלי )
והגעתי למצב שאני מצליח לאכול בערך /3000/3200 קלוריות במקרה הטוב ,ביום של אימון לפי מה שהבנתי זה שורף בערך 600 קלוריות וכך יוצא שאני במאזן חיובי ממש קטן אם לא על נטרלי

והייתי רוצה לשמוע מכם איך ניתן להגביר את התאבון ,איך להצליח לאכול יותר/או מה אתם עושים בשביל לצלוח במשימה הקשה ?
כל עצה או טיפ שתתנו יעזור במידה כל שהיא

אציין שרוב התזונה שלי מבוססת על -ביצים/לחם לבן /חלב/אבקת חלבון/אנטריקוט/שוארמה עגל/פסטה/חזה עוף /חמאת בוטנים/טורטיות /כנפיים/אורז/ירקות ופירות/טוסטים /שקשוקה/טונה/קוטג/גבינה לבנה/טחינה

אלה המצרכים שחוזרים על עצמם באופן קבוע יום יום ,עם משחק קטן בינהם כי אי אפשר את הכל ביחד

אם אתם שואלים -רוצה להגיע ל100 קילו ולחטב

לגבי מה שאמרת להוסיף לחלבון ,להוסיף שקדים וכו,אולי כבר אוסיף כמו שאמרו שיבלות שועל ,וחמאת בוטנים ,חוץ מזה זה יהיה בסדר להכין את זה בלילה ? כי גם ככה זה יושב אצלי בתיק שלוש שעות עד שאני שותה את זה (הזמן בין החביתה של הבוקר לארוחת צהרים הבשרית )
לא הבנתי מה כתבת.
ולמה שלוש שעות? סתם במקרה או כי אתה חושב שצריך לאכול כל 3 שעות?

אני אתן לך כמה עצות שניסיתי על בשרי:
1. תשנה את דפוס החשיבה שלך: "אתה לא אוכל כי אתה רעב, אתה אוכל כי אתה צריך לאכול והרבה!"
2. לא אומר "לא" לאוכל, גם אם אתה שבע!
3. תאכל יותר ארוחות והכי חשוב בשעות קבועות. כך הגוף שלך יתרגל אליהם מהר יותר
4. תשתה קפה אחרי הארוחה ולא לפני (קפה גורם לתחושת שובע)
5. תחשוב רעב! כמה שיותר רעב!
6. תכנן את הארוחות שלך יום לפני! תכין אותם בקערות לחימום או מצרכים להכנה. ותקבע להם שעה שאתה אוכל אותם ותעמוד בשעה שקבעת.

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה כתבת.
ולמה שלוש שעות? סתם במקרה או כי אתה חושב שצריך לאכול כל 3 שעות?

חח לא ,פשוט מאוד בערך הזמן עד שאני מתחיל להיות רעב מספיק בשביל לאכול ארוחה בשרית כבדה

נערך לאחרונה:
זה כל כך פשוט ךהגיע ל3000 קלוריות.
תשתה קבוע 2 ליטר חלב וזה כבר 1200 קלוריות תוסיף לזה 4-5 ביצים 2 סניקרס/חבילת אוראו כמה כפות טחינה ואבוקדו שלם וכבר יש לך מעל 2000 וזה רק בקטנה תוסיף ארוחת צהריים גדולה וכבר יש לך מעל 3000 קלוריות

זה כל כך פשוט ךהגיע ל3000 קלוריות.
תשתה קבוע 2 ליטר חלב וזה כבר 1200 קלוריות תוסיף לזה 4-5 ביצים 2 סניקרס/חבילת אוראו כמה כפות טחינה ואבוקדו שלם וכבר יש לך מעל 2000 וזה רק בקטנה תוסיף ארוחת צהריים גדולה וכבר יש לך מעל 3000 קלוריות
אתה רציני?
ממליץ לו לשתות 2 ליטר חבל סניקרס אוראו ?
כל זה סוכר והחלב לא הכי בריא כמו שהבנתי ועדיף לא לצרוך אותו בכלל?
אם זה היה עובד ככה היתי כל החיים חיי על ממתקים ועור את ה3 אלף קלוריות בלי להתאמץ

אתה רציני?
ממליץ לו לשתות 2 ליטר חבל סניקרס אוראו ?
כל זה סוכר והחלב לא הכי בריא כמו שהבנתי ועדיף לא לצרוך אותו בכלל?
אם זה היה עובד ככה היתי כל החיים חיי על ממתקים ועור את ה3 אלף קלוריות בלי להתאמץ

מה הבעיה בחלב? סניקרס זה להשלמת קלוריות כי הוא אמר שקשה לו לאכול ותאמת זה גם טעים אני לא מבין מה הבעיה הוא במסה שיאכל מה שטעים לו

מה הבעיה בחלב? סניקרס זה להשלמת קלוריות כי הוא אמר שקשה לו לאכול ותאמת זה גם טעים אני לא מבין מה הבעיה הוא במסה שיאכל מה שטעים לו
שמעתי הרבה שחלב מכיל הורמון נשי ודי משמין.
אוקיי אין בעיה שכול אחד יעשה את החישוב שלו אם הוא רוצה להכניס קלוריות מסוכרים שיקח בחשבון את העלייה בשומן ושיהיה לו לבריאות.

יש לי שני טיפים:

1) פחות מעשי - תעשן מריחואנה, יעיף לך את התאבון.
2) גיינר בייתי עם המרכיבים שאתה בוחר.

מתכון לגיינר בייתי;

• חצי ליטר חלב
• סקופ וחצי עד שני סקופים של חלבונים (לא חובה במידה ואתה מגיע לכמות החלבון של 200 גרם ביום)
• 100 עד 150 גרם שיבולת שועל
• 2 בננות ו8 תותים או כל פרי אחר שתבחר
• 20 גרם סוכר או/ו שתי כדורי גלידה

* אפשרי להוסיף כף אחת של חמאת בוטניים ולא יותר כי יש לו טעם דומיננטי

• פותח/ת השרשור
יש לי שני טיפים:

1) פחות מעשי - תעשן מריחואנה, יעיף לך את התאבון.
2) גיינר בייתי עם המרכיבים שאתה בוחר.

מתכון לגיינר בייתי;

• חצי ליטר חלב
• סקופ וחצי עד שני סקופים של חלבונים (לא חובה במידה ואתה מגיע לכמות החלבון של 200 גרם ביום)
• 100 עד 150 גרם שיבולת שועל
• 2 בננות ו8 תותים או כל פרי אחר שתבחר
• 20 גרם סוכר או/ו שתי כדורי גלידה

* אפשרי להוסיף כף אחת של חמאת בוטניים ולא יותר כי יש לו טעם דומיננטי

1.זה מדכא לי את התאבון משום מה

2.נשמע אחלה גיינר ...אנסה את זה ,תודה.
תוסיף אירובי לאימונים זה יעלה לך את הרעב

נשמע שזה נכון ,השאלה כמה קלוריות זה ישרוף שלא יצא מצב של יצא שכרו בהפסדו 😃

70% דופק - בערך 140... איזה סוג של אירובי שאתה אוהב, קרוס, הליכה מהירה וכו' במשך חצי שעה עד 40 דקות נ.ב. לא יודע איך מריחואנה מורידה לך את התאבון, יכול להיות שעישנת יחד עם טבק או חומי מסריח?

• פותח/ת השרשור
אני לא אוהב אירובי ובחיים שלי לא שילבתי עם אימוני הכוח אירובי
כל קלוריה היתה חשובה לי
עכשיו אני חושב שאתחיל לעשות כי הכרס כבר לא מחמיאה לי
בכללי אני תמיד הייתי ממש רזה כפי שצינתי ,הייתי 65 קילו על 183
היום 87 בערך ..עדיין נראה רזה ,כאילו בידיים וברגליים במיוחד כמעט ואין שומן
ובבטן יש
איך זה יכול להיות ? נגיד אם רוצים להעריך אותי באחוזי שומן ,אם מתעלמים מהבטן אפשר לומר 17 אחוז אם מסתכלים רק על הבטן אפשר לחשוב שאני על 25+

לגבי התאבון ,בוא נגיד ששעה שעתיים אין תאבון בכלל ואז יש תאבון קצת יותר מהרגיל
אבל תאמין לי אין לי זמן להיות מסטול ...עבודה ..חדר כושר ...נגמר היום

זה נטו גנטיקה, אני אישית מכיר מישהו שהיה שוקל איזה 120 והיה לו כרס, ציצים וידיים די שמנמניות אבל הרגליים שלו היו חטובות בטירוף כאילו עשה שם שאיבת שומן.

• פותח/ת השרשור
באמת אני חושב שאתחיל לשלב אירובי ,שווה לנסות ,20 דקות על ההליכון ..אולי יגביר תאבון ויאזן לי את הבטן

אחי, אם אתה מתכוון לשריפת שומן ולהיות בפלוס קלורי אז לא יעבוד... גם אם תעשה מרתון.

• פותח/ת השרשור
גם נכון ...זה בעיה ,זה אומר ...או לכוון למסה ולחיות עם כרס ,או לחטב ,להיות במאזן שלילי ולעשות אירובי
אני מתאבס לחטב עכשיו ,אני כן מרוצה מהמסה שיש לי עכשיו אבל כשאחטב בטח ארד איזה 6 קילו
אם כבר אני מעדיף להעלות עכשיו עוד איזה שבע קילו ואז לחטב ,לחזור למשקל שאני היום רק מחוטב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית