הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית Jim Stoppani - Shortcurt to Size

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
הייתי רוצה להמליץ כאן לכל המתאמנים המתחילים - מתחילים +
על התוכנית של ג'ים סטופאני.

התחלתי אותה לפני חודש, והיא עובדת על בסיס מיקרו סייקלים של מס' חזרות משתנה משבוע לשבוע, כשה REP רק יורד ויורד והעצימות במשקלים עולה.
כמו כן היא מבוססת על עבודה עם DROP SETS ו- REST PAUSE כדי לתת לשריר עוד בוסט אחד אחרון אחרי כל סט אחרון...
חייב לומר שאני מאוד מרוצה מהתוכנית, קשה ומאתגרת ובהחלט מגוונת משבוע לשבוע ומחודש לחודש.

מי שמעוניין ובא לו תוכנית חדשה ומעניינת לגדילה במסה -
בהצלחה 😃

http://www.bodybuilding.com/fun/shortcut-to-size.html

🤩

מה התוצאות שלך מבחינה ויזואלית ? יש תמונות לפני/אחרי ?
ומבחינת כוח ?

• פותח/ת השרשור
עדיין מוקדם מידיי לקבוע תוצאות מכיוון שבכל שבוע מספר החזרות משתנה ובשבוע הבא אחזור שוב
לשבוע של 12-15 חזרות ואדע בכמה הכוח גדל מלפני 4 שבועות.

לצערי התמונות שצילמתי בתחילת התוכנית הלכו כי החלפתי פלאפון ולא גיביתי אותם..
אז יש לי תמונות עדכניות, ואמשיך לעדכן בהמשך לתוצאות, יש לי עוד חודשיים.
התחלתי במשקל 71.5 לפני חודש.

כרגע אני במסה
בן 28
1.74 ושוקל 74.

סביבות ה 17-18 אחוזי שומן שזה ממש הרבה 🤦‍♂️ אבל ממשיך בכל בכוח...אח"כ
החיטוב..מה לעשות 🙄

נערך לאחרונה:
הבעיה בתוכניות האלו היא שהן ממש לא מתאימות למשוטט הממוצע באינטרנט.כל המדריכים שם מוזרקים,מציעים תוכניות בחינם(מעניין מה האינטרס),ומטיפים על קניית שק של תוספים (שוב,מעניין מה האינטרס).
בכל מקרה אני חושב שמוקדם מדי בשבילך להמליץ על התוכנית הנל,בכל מקרה המון בהצלחה

מציעים תוכניות בחינם(מעניין מה האינטרס)
ענית לעצמך

ומטיפים על קניית שק של תוספים
ניסיתי פעם לקחת את העקרונות האלה מהתכנית ועשיתי AB ככה, 3 אימונים בשבוע במשך חודשיים בערך. אני זוכר שראיתי תוצאות, מה שכן אני יודע אם זה בגלל זה או בגלל שעברתי ל AB אחרי ש ABC עבדו פחות טוב או שאכלתי בכמויות יותר גדולות...

• פותח/ת השרשור
אתה גם אוכל לפי התפריט שלו ולוקח את כל התוספי תזונה שהוא אמר לקחת?

קניתי את ה POST JYM שלו, ה PRE כבר לא היה במלאי...נחטף.
לגביי אוכל, משתדל לאכול כמו שצריך...מודד הכל. טוב לכל מי שמתעניין,
היום אני מתחיל את החודש השני בתוכנית, PHASE 2.
אני יכול לומר בלב שלם שחודש ראשון הניב תוצאות טובות שלא הצלחתי להוציא באף חודש באף תוכנית אחרת למרות התזונה הנכונה.

התחלתי את התוכנית לפני חודש במשקל של סביבות ה 71.9 והיום עומד על 75.
בן 28, 1.74.

מה גם שהייקף היד גדל מ 36.7 ל- 38.2 בחודש אחד!
(כן, לוקח קריאטין למי שתוהה...אבל גם בעבר לקחתי וזה לא מה שניפח לי את היד ככה 😛)

מרגיש הבדלים ענקיים כמעט בכל השרירים, בעיקר ביד הקדמית שבה השיטה של - 2 סטים תפיסה ברוחב רגיל במוט W ו-2 סטים תפיסה ברוחב רחב במוט W מסתבר שעבדו והבייספס משתדרגים.

אחוזי שומן לא השתנו יותר מידיי..הייתי על סביבות ה 17-18 ונשארתי פחות או יותר במהלך החודש הזה.
עוד חודשיים למסה ואח"כ חיטוב 🤩

נערך לאחרונה:
צר לי לאכזב אותך
התוכנית הזו הזויה ולא ממש יעילה
וכן, גם אם אתה גדל זה לא אומר שזה הכי טוב שאתה יכול להוציא מעצמך
שמעת על בלוקים של נפח ועצימות? פיצולים לפלגי גוף או תנועות? אימון שמגרה שריר 2-3 פעמים בשבוע ולא פעם אחת כמו בתוכנית הנוכחית שלך?

• פותח/ת השרשור
צר לי לאכזב אותך
התוכנית הזו הזויה ולא ממש יעילה
וכן, גם אם אתה גדל זה לא אומר שזה הכי טוב שאתה יכול להוציא מעצמך
שמעת על בלוקים של נפח ועצימות? פיצולים לפלגי גוף או תנועות? אימון שמגרה שריר 2-3 פעמים בשבוע ולא פעם אחת כמו בתוכנית הנוכחית שלך?

לא, אשמח לשמוע או לקבל הפנייה למקור מידע על הנושאים האלה.
אני פשוט מרגיש בפעם הראשונה שנפלתי על תוכנית שמקדמת אותי יותר טוב משאר התוכניות שהתאמנתי בהן בשנתיים האחרונות.
ולכן ממליץ 😃

אגב, למה התוכנית הזויה לדעתך?
אתה יכול לפרט?
כי אחרי כל כך הרבה פידבקים בפורומים שונים ברחבי העולם על התוכנית קשה לי להאמין שהיא לא יעילה לחלוטין כפי שאתה טוען.
אבל אשמח לשמוע את דעתך.

לא, אשמח לשמוע או לקבל הפנייה למקור מידע על הנושאים האלה.
אני פשוט מרגיש בפעם הראשונה שנפלתי על תוכנית שמקדמת אותי יותר טוב משאר התוכניות שהתאמנתי בהן בשנתיים האחרונות.
ולכן ממליץ 😃

אגב, למה התוכנית הזויה לדעתך?
אתה יכול לפרט?
כי אחרי כל כך הרבה פידבקים בפורומים שונים ברחבי העולם על התוכנית קשה לי להאמין שהיא לא יעילה לחלוטין כפי שאתה טוען.
אבל אשמח לשמוע את דעתך.
ראשית, תתחיל בקריאת מאמרים בנושא אימונים שנמצאים באתר (בפורטל). אינני אומר לך את זה מבלי לתת תשובה נרחבת כי אני מחפף, אך שם נמצאות כמעט כל התשובות לשאלותייך.
שנית, אני ממליץ בחום לעבור על לוגים של מתאמנים בפורום, וגם להיכנס לאשכולות עם שאלות על תוכניות, שם תמצא מידע חוזר, הנחיות והמלצות שניתנות, וכך תוכל לטוות לעצמך תוכנית אידיאלית.
בגדול, כלל אצבע, הוא שמתאמן טבעי ומתחיל (מתאמן מתחיל = כזה היכול להעלות במשקלי העבודה מאימון לאימון, יחד עם מאפיינים אחרים שלא אציין) יניב תוצאות טובות יותר מתוכנית פונקציונאלית, כזו הנותנת דגש על תדירות אימון השרירים גבוהה, לצד חלוקה הגיונית מבחינת נפח ועצימות ותרגילים מתאימים.

אימון רגליים וגב מתבצעים פעם בשבוע וחזה פעמיים? נראה לי זה נועד להלהיב את המתאמן הממוצע

עריכה:

כן ראיתי בריפרוף ולא שמתי לב שזה אימונים שונים. (הראשון והשלישי). סתם קפצתי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית