הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון deadlift 120KG

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אני מודע לעובדה שהגב שלי מעוכל

והחזה לא יוצא החוצה כי היה לי "קצת" קשה

לעשות את זה עם המשקל הזה.

ניסיתי ללכת על PR.

עוד משו שמישו מהמנהלים רוצה להוסיף לגבי הטכניקה ?

אתה באמת מתחיל גבוה מדי ומלכתחילה אין לך סטאפ.
רד יותר נמוך בסטאפ ובמשיכה תסובב את האגן ותוציא חזק את החזה, תחושב על לדחוף את הרצפה חזק עם הרגליים.
תכוון את המבט שלך בערך מטר וחצי מולך לאורך כל המשיכה, גם זה עלול לעזור.

• פותח/ת השרשור
אקח זאת לתשומת ליבי לאימון דדליפט הבא.

אתה מתחיל כשאתה יותר מדי גבוה אז תוריד את התחת אבל לא למקביל, דחוף את הרצפה עם הרגליים דרך העקבים ובנעילה תכווץ את התחת, היד שלך לא נעולה אז אם אתה לא רוצה קרע בבייספ אז תיישר את היד ושמור אותה נעולה, חזה החוצה, כמו שוויבריל אמר - תסתכל על נקודה שנמצאת בערך מטר וחצי ממך ותעיף את החגורה הזאת כי היא לא עוזרת בשיט.

המכנס מגביל אותך כבר מהחזרה הראשונה.

הרבה פעמים אני אומר את זה לאנשים אז הנה אני אסביר: כשעושים סקוואט או דדליפט(במיוחד דדליפט) מה שקורה באגן, מבחינת שרירים גדולים זה שהזוקפים מושכים מכיוון אחד(מלמעלה) וההאמסטרינגס מושכים מכיוון שני(מלמטה) ובאמצע השריר שנמצע על ציר התנועה= גלוטאוס מקסימוס(ישבן).
אם הישבן לא נמתח בצורה מקסימלית מסיבה זו או אחרת(פציעה/מכנס מגביל), זה מוביל לכך שאחד הצדדים לא יוכל להשתתף במשיכה המקסימלית מהצד שלו באגן(לרוב הזוקפים בדדליפט) כי השריר המקשר באמצע רפוי, מה שמוביל לעומס יתר על צד אחד(האמסט') כדי לפצות על זה.
תחליף מכנס למשהו שנמתח בקלות.

בקשר לסט התחלת עם ניסיון לכווץ את הגב, אבל פשוט ויתרת בהמשך כי ראית שאתה יכול למשוך גם בלי בעזרה רבה של ההאמסט'.
המוט גם לא עולה בקו ישר, אבל מניח שעם בגדים נורמליים זה ייראה אחרת ואולי גם זה ייפתר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה אביב

שבוע הבא(במידה ולא יגייסו אותי למילואים) אנסה להתחיל דדליפט באחוזים עולים(65, 85 ו-100) כפי שמשה ייעץ לי, ואלבש מכנס אחר.

בקשר לסט התחלת עם ניסיון לכווץ את הגב, אבל פשוט ויתרת בהמשך כי ראית שאתה יכול למשוך גם בלי בעזרה רבה של ההאמסט'.

בעיקרון אתה צודק, המשקל הגדול פשוט התיש אותי לגמרי ולאט לאט אחרי כל חזרה שמתי פחות דגש על כיווץ השכמות והגב.

כמו כן הגעתי למצב שהרגליים נמתחו עד הסוף בחלק התחתון של הגוף, ובחלק העליון של הגוף נוצר מין פיגור שלא יכולתי לכסות.

תודה רבה על התשובה אביב

שבוע הבא(במידה ולא יגייסו אותי למילואים) אנסה להתחיל דדליפט באחוזים עולים(65, 85 ו-100) כפי שמשה ייעץ לי, ואלבש מכנס אחר.

בעיקרון אתה צודק, המשקל הגדול פשוט התיש אותי לגמרי ולאט לאט אחרי כל חזרה שמתי פחות דגש על כיווץ השכמות והגב.

כמו כן הגעתי למצב שהרגליים נמתחו עד הסוף בחלק התחתון של הגוף, ובחלק העליון של הגוף נוצר מין פיגור שלא יכולתי לכסות.
מתאמנים כדי להתחזק בצורה פרופורציונלית בכל תנועה ולא להוסיף פלטות למוט.
אם אתה לא מתמודד עם משקל בטכניקה נכונה אל תתקדם, זה לא שיש לך תחרות באופק או משהו כזה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מתאמנים כדי להתחזק בצורה פרופורציונלית בכל תנועה ולא להוסיף פלטות למוט.
אם אתה לא מתמודד עם משקל בטכניקה נכונה אל תתקדם, זה לא שיש לך תחרות באופק או משהו כזה.

אקח זאת לתשומת ליבי

חוץ מהכיווץ שכמות והגב, יש עוד משו שאני צריך לשים לב אליו ? חשוב לי לעשות הכל נכון לפי איך שלימדתם אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית