הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

kill1900

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם, היום נרשמתי לחדר כושר ויש לי דילמה.
קודם כל אציג את עצמי
בן :18
משקל:65
גובה:180
ובכן בתחילת האמון הצגתי בפני המדריך את התוכנית של הSS והוא אסר עליי לעשותה.
הוא טען שדד ליפט בעיקר וסקוואט חופשי הם לא תרגילים בסיסים .
הוא הסביר לי שזאת לא תוכנית למתחילים ושיקח לי פחות או יותר חצי שנה כדי להגיע לרמה שאני יכול לעשות את התוכנית או לפחות את חלק ממנה
הוא הציע לי לבנות תוכנית שתכין אותי לתוכנית הזאת והוא אמר לי שאני צריך להתחיל לאכול מלא.

עכשיו השאלה היא כזאת האם להקשיב לו ולחכות כמעט חצי שנה עד שאני מתחיל או שהאם מה שהוא אמר זה שטויות ואם אני אעשה זאת נכוון ואעלה משקלים במינון ואשים דגש על הטכניקה זה לא יפגע בי ואני אוכל להתפתח כבר עכשיו מ SS?

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
Reactions: moo
שמע סך הכל מאמנים בחדר כושר פה בארץ רובם זה חבר'ה שעשו קורס של חודשיים בויגיט ושם זה נגמר אני מכיר הרבה מאמנים שאפילו לא מתאמנים בעצמם וזאת בעיה כי אין פה ניסיון מעשי אלה רק תאוריה והם באים להעביר את הזמן ולהסתכל על בחורות עושות סקוואט , אז אני לא הייתי ממליץ לך יותר מידי להשקיב למדריכים האלה.
ועכשיו לעיינינו SS התוכנית האולטימטית למתחילים אך אין ספק שכדי לבצע אותה בצורה היעילה ביותר צריך קודם לשבת הרבה וליקרוא איך לעשות את זה וכמובן החלק של טכניקה בביצוע התרגילים האלה , אם אין לך שום ניסיון עם עבודת משקולות יקח לך זמן לקלוט איך עושים את זה בצורה טובה וכמו של שסטאר פה אמר לישמור על טכניקה טובה גם עם משקל עליך ולא רק עם מוט ריק, אני הייתי ממליץ לך כדי לזרזר תהליכים לפחות איזה 3-4 אימונים רק טכניקה עם מוט ובבית עם מקל מטטה מול סרוטנים שמסבירים לבצע טכניקה(ממליץ מאוד על מרק ריפטו בן אדם גאון והוא מסביר בצורה מאוד טובה איך לבצע טכניקה טובה ) כדי לזרזר את תהליך הלמידה הייתי ממליץ לך לעבוד לפחות לחודש וחצי ראשונים בתוכנית ALL PRO שהיא כמעט בידיוק כמו הSS רק לא מפולצת לAB היא FBW ככה שתוכל לתרגל יותר את הטכניקה ולצבור ניסיון, לאחר שתבצע את כל התרגילים האלו עם טכניקה טובה שיש עליך משקל ואתה מרגיש קושי הייתי ממליץ לך לעבור ולבצע SS יתן לך אחלה תוצאות . בלי קשר הייתי ממליץ לך מאוד לפני שאתה מתחיל בכלל משהו לשבת קצת על התחת להכנס פה לפרטוקולים לרפרפ על הSS על עליה במסה יש פה מאמרים מאוד טובים ומפורטים ואם לא תתעצל עכשיו ותעשה את זה כבר בהתחלה תגיע להשגים מעולים במהירות האפשרית , פיתוח גוף זה לא רק אני מתאמן וזהו ישנם עוד הרבה אלמנטים אחרים שמשפיעים על הגדילה שלך וכדי מאוד לתת להם דגש לא פחות חשוב מהאימונים עצמם.בהצלחה

Back
למעלה תחתית