הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פלג גוף עליון בפיגור..

yar1n096

משתמש מתחיל
28
6
נק' מוניטין:
15
28
6
היי.
אנשים , אני צריך עזרה .. אני בדיוק התחלתי שוב מסה אחרי שעשיתי חיטוב אבל הבעיה היא שנוצר מצב שהרגליים הרבה יותר גדולות יחסית לפלג גוף עליון .. גובה 1.73
משקל 74.5 , היקף יד 36 סמ, רגל 59..
איך אני יכול לתקן את הפרופורציות ולתת דגש על פלג גוף עליון ?
התוכנית אימונים שלי מחולקת ככה:
יום ראשון חזה ויד אחורית
שלישי - גב ,יד קדמית
חמישי - רגליים
שישי - כתפיים..
אני חייב לציין שהתוכנית אימונים שלי התשנתה כל 3 חודשים ולאורך כל הזמן אני שם לב לעובדה שהרגליים הרבה יותר גדולות מהאפר באדי..
תודה לעוזרים

קבצים מצורפים

• 10479171_857729150921305_2102531721756627047_n.jpg
    10479171_857729150921305_2102531721756627047_n.jpg
    KB 24.3 · צפיות: 353
  • photo.JPG
    photo.JPG
    KB 105 · צפיות: 291
לפי דעתי המצב שלך לא כזה גרוע ואין הבדל כזה גדול כמו שאתה חושב, אבל אם זה באמת מטריד אותך תוריד משקל בכל תרגילי הרגליים וגם תקדיש לרגליים פחות תרגילים

יש סיבה מאוד פשוטה לכך שהרגליים שלך יותר גדולות והיא העובדה ששרירי הרגליים הם הקבוצת שרירים הכי גדולה בגוף, בנוסף הם מתאוששים הכי מהר מהעובדה שהייתנו בני אדם שצריכים ללכת ברגל אז ככה שהגוף תוכנן בצורה כזאת שהרגליים יתאוששו יותר מהר משאר הגוף.
עוד דבר לא בטוח שיש לך באמת כזה חוסר פרופרציות , יש אופציה כזאת שסבירה מאוד שהשומן אצלך הרבה ממנו ברגליים תופעה מאוד נפוצה לכל אחד השומן הולך יותר במקומות שונים , יש כאלה שיותר בבטן או יותר בידים כל אחד משהו אחר, אבל ריכוז שומן גבוה ברגליים זה מצב שקורה אצל המון אנשים ואז נוצר מצב שזה נירא בחוסר פרופרציות בגלל שגם ככה הרגליים שריר גדול ולהוסיף עליו עוד שומן שיוצר עוד נפח ומראה גדול אז מקבלים תחושה של חוסר פרופורציות. המלצתי אליך היא לעלות תמונה שלך ולקבל ביקורת ממישהו יותר אוביקטיבי לגוף שלך מאשר אתה עצמך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית