הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חלבה ללא סוכר

Liverpool

משתמש פעיל
444
11
נק' מוניטין:
72
444
11
איך זה החלבה של בארכה ללא סוכר לתקופת מסה?
המטרה היא להשלים טיפה את השומן שחסר וגם חלבה זה משהו שאני מאוד אוהב (למרות שזה בלי סוכר)

סכור=פחמימה , ולא שומן
בנוגע לאיך זה אם אתה אוהב את וזה וזה סוגר לך את הפינה של הערכים של השומן עוף על זה הכל בסדר עם זה , סך הכל כל עוד אתה מכניס את המקרוז שלך (גרם שומן פחמימה חלבון) הכל תקין , אין ספק שיש העדפה לאכול טוב פחמימה מורכבת , שומן טוב כמו אגוזי מלך, שקדים, שמן זין, טחינה. אבל סך הכל ההמצלה היא 70% אוכל ברמה גבוה שלא תמיד יהיה הכי טעים והכי כיף לאכול ואפשרות של 30% של אוכל שאתה אוהב שלב דווקא הכי מומלץ , ומשאירים את ה30% להקלה בתפריט ושתוכל להחזיק איתו לתווך יותר ארוך ולא תתיאש , בא לך חבלה בתפריט עוף עליה בקיצור.

מה הבעיה עם חלבה ?
חלבה = שמן שומשום גולמי\טחינה = שומן בריא

הבעיה מתחילה שאי אפשר לדעת מה חברת "בארכה" דוחפת לך לשם (ממתיק מלכותי\חומרי טעם וריח\משמרים)

ככה סתם חלבה ביתית זה בסדר גמור (זה כמו לאכול טחינה גולמית)

חלבה של בארכה מכילה בעיקר שמן דקלים אם אני זוכר נכון..גם הללא סוכר.

אם אתה מחפש אני קונה לפעמים בעדן טבע מרקט חלבה ללא סוכר, יש שם אומנם 55 גרם פחמימות ל100 גרם אבל זה הכול סוכר כוהלי. ויש כאלה עם תוספת קקאו, מומלץ 😃

• פותח/ת השרשור
חלבה של בארכה מכילה בעיקר שמן דקלים אם אני זוכר נכון..גם הללא סוכר.

אם אתה מחפש אני קונה לפעמים בעדן טבע מרקט חלבה ללא סוכר, יש שם אומנם 55 גרם פחמימות ל100 גרם אבל זה הכול סוכר כוהלי. ויש כאלה עם תוספת קקאו, מומלץ 😃
איך זה נראה?
אתה קונה במשקל?

• פותח/ת השרשור
אם כבר הזכרתם את חלבה בראכה.. מוטב לא לרכוש את מוצרי החברה הפרו פלסטינית הזו. יש אלטרנטיבות אחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית