עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הזיוני שכל זה בנייה לקראת 8:05 לתוסף הקסם שלו שיתן "15% שיפור בביצועים" 🤦♂️
חחח נגמר לו החוזה עם Mutant אז הוא החליט פתאום להוציא את האמת?
5% ולא 15%."תאכל, זה הכי חשוב למה להשתמש בכלל בתוספים? אבל, רק אל תשכח שאני יוצא עוד צעט עם תוסף חדש שייתן לך יתרון של 15%".
סלח לי אם אני מתחכם.
תשמע הוא צריך לעשות כסף גם, אבל הוא לא אומר לקנות את התוסף שלו במקום אוכל או משהו כזה, אלא שכן יותר חשוב אוכל, ואם אין מספיק תקציב אז לקנות אוכל טוב עדיף מהתוספים (גם שלו) וסך הכל צודק, כי יש לפעמים נטיה לחשוב שחייבים אבקת חלבון בשביל שהאימונים יהיו אפקטיביים, או חייבים גיינר בשביל לעלות במשקל, ואם אחד כמו פיאנה מוציא סרטון כזה יש יותר סיכוי שאנשים יקשיבו לו ויחשבו יותר על אוכל מאשר אם למשל אני אגיד את זה לאותם אנשים"תאכל, זה הכי חשוב למה להשתמש בכלל בתוספים? אבל, רק אל תשכח שאני יוצא עוד צעט עם תוסף חדש שייתן לך יתרון של 15%".
סלח לי אם אני מתחכם.
לא מדובר (רק) על אנשים בסייקל. נגיד אני מצליח לאכול 200+ חלבון ביום (יש ימים שאני שותה אבקת חלבון בשביל לגוון ויש ימים שלא). גם נראה לי הרעיון לא להימנע מתוספים לגמרי, אבל לא להתבסס עליהם לאכול כמה שיותר אוכל.בהצלחה לאכול 400 גרם חלבון רק ממזון בזמן של סייקל.
אני באותה דעה כמוך. תמיד מעדיף אוכל, יחד עם זאת בסייקל האבקה עוזרת לי להשלים פערים. לא חושב שנכון יהיה לשלול אבקות.לא מדובר (רק) על אנשים בסייקל. נגיד אני מצליח לאכול 200+ חלבון ביום (יש ימים שאני שותה אבקת חלבון בשביל לגוון ויש ימים שלא). גם נראה לי הרעיון לא להימנע מתוספים לגמרי, אבל לא להתבסס עליהם לאכול כמה שיותר אוכל.
טוב עם זה אני לא אתווכח,אף פעם לא עשיתי סייקל ואף פעם לא ניסיתי לדחוף 400 גרם חלבון ביום, נראה לי ממש בעייתי להגיע לכמויות כאלה רק מאוכלאני באותה דעה כמוך. תמיד מעדיף אוכל, יחד עם זאת בסייקל האבקה עוזרת לי להשלים פערים. לא חושב שנכון יהיה לשלול אבקות.
"תאכל, זה הכי חשוב למה להשתמש בכלל בתוספים? אבל, רק אל תשכח שאני יוצא עוד צעט עם תוסף חדש שייתן לך יתרון של 15%".
סלח לי אם אני מתחכם.
בהצלחה לאכול 400 גרם חלבון רק ממזון בזמן של סייקל.
עברתי על כמה מהסרטונים שלו כדי ללמוד קצת על עולם החומרים וזה, סה"כ לא למדתי ממנו כלום.
עוד חפרן יו-טיוב עם הרבה "ידע וניסיון" כביכול, אבל בתכלס אין לו באמת מה לומר.
אביעד, אני לא חושב שהוא התכוון אליי כעצלן ומקווה שגם אתה לא. אני שוקל 90 קג ולא אני לא אוכל 400 גרם חלבון. יחד עם זאת אני רואה מסייקלים של חברים שמגיעים לזה בלי בעיה. בוא נזכור שמי שבסייקל יש לו עוד ים של פחמימה להעמיס. עכשיו בוא נזמין את הפרזנטור הנכבד לחום יולי אוגוסט שלנו בארץ ולאכול את הכמויות המדוברות. שוב וכתבתי גם קודם, אני מאמין בתזונה אמיתית ולא מתועשת ועדיין חושב שאין פסול באבקת חלבון ולשלב אותה בתפריט. חוץ מזה אם אנחנו מדברים על החסרון של אבקת חלבון בגלל שהיא תעשייתית, אז אני מבטיח לך ולכל מי שקורא את זה שהמזון שאתם קונים עמוס בדברים שהשתיקה יפה להם.כן, אתה מתחכם וגם בלי טעם. כנראה כי אתה עדיין פחות מ25... בגילאים האלה עוד נוטים לעשות את זה.
תלמד לבצע הפרדה בין דברים - ברור לכולנו שהסרטון מקדם מוצר שהוא עומד להוציא, סבבה?
אבל חוץ מזה הוא אמר שם כמה דברים חשובים שמקנים לו יתרון!! הוא אומר לך:
1. אתה לא צריך שום חלבון בשייקר ובמיוחד לא שיחליף ארוחה שלך! וזה טיפ מעולה ונכון מאוד!!
2. הוא אפילו רומז לך בעדינות שתבין עד כמה זה לא רלבנטי.. שאנשים שמתכוננים לתחרויות לא נוגעים בזה בכלל.
3. הוא אומר, כן! יש לי מוצר בשבילך! כן! אתה יכול לקנות חלבון! אבל תשווה את הערכים. אחלה טיפ.
4. הוא מסייג ואומר - וזה הכי חשוב... אם יש לך תקציב ספציפי - שילך על אוכל לא תוספים!
ואתה בוחר להיצמד לעשרים שניות שבו הוא מספר שיש לו משהו בקנה...
אולי תיצמד ל4 כללים שרשמתי?
חכמולוג.
זה כי אתה עצלן כמו שהוא אומר. אפשר ועוד איך ועוד איך. ו400 גר' זה אם אתה שוקל 100 קילו, מה שלא נראה לי. וגם אם כן, זה אפשרי בהחלט.
אומרים מכל מלמדיי השכלתי, אם אתה בא בגישה אטומה לא תלמד ממנו כלום.
אני אסכים שיש לו המון שטויות שכדאי לזרוק לפח, אבל צריך לדעת להיות מסננת ולקחת את הדברים הנכונים.
בין הסרטונים שלו אפשר למצוא טיפים לא רעים בכלל...
הרוב זה מסחרי וחרטה, הוא פשוט מגיש יפה.
אביעד, אני לא חושב שהוא התכוון אליי כעצלן ומקווה שגם אתה לא. אני שוקל 90 קג ולא אני לא אוכל 400 גרם חלבון. יחד עם זאת אני רואה מסייקלים של חברים שמגיעים לזה בלי בעיה. בוא נזכור שמי שבסייקל יש לו עוד ים של פחמימה להעמיס. עכשיו בוא נזמין את הפרזנטור הנכבד לחום יולי אוגוסט שלנו בארץ ולאכול את הכמויות המדוברות. שוב וכתבתי גם קודם, אני מאמין בתזונה אמיתית ולא מתועשת ועדיין חושב שאין פסול באבקת חלבון ולשלב אותה בתפריט. חוץ מזה אם אנחנו מדברים על החסרון של אבקת חלבון בגלל שהיא תעשייתית, אז אני מבטיח לך ולכל מי שקורא את זה שהמזון שאתם קונים עמוס בדברים שהשתיקה יפה להם.
אתה צודק, הןא מקדם אכילה שזה טוב.כן, אתה מתחכם וגם בלי טעם. כנראה כי אתה עדיין פחות מ25... בגילאים האלה עוד נוטים לעשות את זה.
תלמד לבצע הפרדה בין דברים - ברור לכולנו שהסרטון מקדם מוצר שהוא עומד להוציא, סבבה?
אבל חוץ מזה הוא אמר שם כמה דברים חשובים שמקנים לו יתרון!! הוא אומר לך:
1. אתה לא צריך שום חלבון בשייקר ובמיוחד לא שיחליף ארוחה שלך! וזה טיפ מעולה ונכון מאוד!!
2. הוא אפילו רומז לך בעדינות שתבין עד כמה זה לא רלבנטי.. שאנשים שמתכוננים לתחרויות לא נוגעים בזה בכלל.
3. הוא אומר, כן! יש לי מוצר בשבילך! כן! אתה יכול לקנות חלבון! אבל תשווה את הערכים. אחלה טיפ.
4. הוא מסייג ואומר - וזה הכי חשוב... אם יש לך תקציב ספציפי - שילך על אוכל לא תוספים!
ואתה בוחר להיצמד לעשרים שניות שבו הוא מספר שיש לו משהו בקנה...
אולי תיצמד ל4 כללים שרשמתי?
חכמולוג.
זה כי אתה עצלן כמו שהוא אומר. אפשר ועוד איך ועוד איך. ו400 גר' זה אם אתה שוקל 100 קילו, מה שלא נראה לי. וגם אם כן, זה אפשרי בהחלט.
נ.ב
עכשיו ראיתי שאתה בעצם צורך רק 260 גר' חלבון.. אז מה הבעיה?
אתה צריך 250 גר' חזה + 300 גרם סטייק + 2 טונות ביום + 10 ביצים מחולקים 5 בוקר + 5 ערב ואחד קוטג'
זה בערך לבד 280 גר' חלבון - וזה עוד יוצא יותר כי אתה מכניס פחמימה שגם בה יש חלבון מעט ועוד מאכלים.
קלי קלוטו.
אומרים מכל מלמדיי השכלתי, אם אתה בא בגישה אטומה לא תלמד ממנו כלום.
אני אסכים שיש לו המון שטויות שכדאי לזרוק לפח, אבל צריך לדעת להיות מסננת ולקחת את הדברים הנכונים.
בין הסרטונים שלו אפשר למצוא טיפים לא רעים בכלל...
הרוב זה מסחרי וחרטה, הוא פשוט מגיש יפה.