הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אני רק אניח את זה פה..

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך
על מה אתה מדבר?

אם אתה אוכל כמו שצריך אז אתה אוכל בריא. אם הפחמימה שלך זה אורז, שיבולת שועל וכד' והחלבונים שלך זה : ביצים, טונה, חזה עוף..
אתה לא קשור לבעיות האוכל המעובד.

לא הבנתי איך החום משפיע על האכילה? אני אוכל JUST FINE

אבקת חלבון היא סבבה - בשביל להוסיף עוד 50 גר' חלבון לתזונה שלך או לתת לך פוש מיידי אחרי אימון.
בתכל'ס הזמן שבו אבקת חלבון הוא אולי הכי קריטי וכדאי להשתמש בה.. זה דווקא לפני שינה ודווקא בחלבון קזאין.

תאמין לי שעל כל השאר אתה יכול לוותר.

- וממתיי המון פחמימה זה דבר רע... אני בדל ואני מת להתחלף איתך כבר
בגדול אנחנו מסכימים למעט זה שאני עצלן
לא אמרתי שהמון פחמימה זה דבר רע, לי אישית יש טיפה קושי להעמיס בחום הזה. דמיין שאתה בים בצהריים ואתה צריך לדחוף ארוחה. ככה מרגיש לי.

• פותח/ת השרשור
בגדול אנחנו מסכימים למעט זה שאני עצלן
לא אמרתי שהמון פחמימה זה דבר רע, לי אישית יש טיפה קושי להעמיס בחום הזה. דמיין שאתה בים בצהריים ואתה צריך לדחוף ארוחה. ככה מרגיש לי.

מממ יאמי... מה שאתה לא מסיים תשאיר לי, אני אוכל.

יש המון במה שהוא אומר, מאוכל אמיתי אנחנו מקבלים הכל, ממוצר תעשייתי לא בטוח שזה יהייה כך.
מפתחי גוף שוכחים לפעמים שהם יצורים חיים לכל דבר, חיות, אם המטרה היא להתחזק ולגדול כמו שיצור חי אמיתי ובריא גדל- צריך גם לאכול כמו אחד כזה, לאכול דברים ״אמיתיים״, ולא תחליפים שהמציאה המאה ה-20, אפילו שהם אמינים.

נערך לאחרונה:
לפי דעתי התוספים היחידים שבאמת אפקטיביים זה כאלו שאי אפשר להשיג אותם בכמות מן האוכל כמו בטא אלנין, קראטין, קפאין וכו'.

חוץ מזה מי שראה את כל הסרטון, ריצ' אמר שהמתחרים לא באמת לוקחים את תוספי התזונה שהחברות נותנות להם אלא אוכלים אוכל, אוכל ורק אוכל. התוספי תזונה שהם לוקחים זה למצלמות.

לפי דעתי התוספים היחידים שבאמת אפקטיביים זה כאלו שאי אפשר להשיג אותם בכמות מן האוכל כמו בטא אלנין, קראטין, קפאין וכו'.

חוץ מזה מי שראה את כל הסרטון, ריצ' אמר שהמתחרים לא באמת לוקחים את תוספי התזונה שהחברות נותנות להם אלא אוכלים אוכל, אוכל ורק אוכל. התוספי תזונה שהם לוקחים זה למצלמות.
אין תחליף לאוכל, אין בכך שום ספק וזה נכון באופן כללי. אבל הרבה אוכל הוא מאוד יקר ומצריך התעסקות מתמדת. אשריך אם אינך עושה שימוש באבקות חלבון, עבורי זה לא עובד, פשוט אין לי את היכולת להגיע ל-350g חלבון ביום מאוכל בלבד.
קפאין ובטא אלנין כתוספים מצטיירים בעיניי כזבל אמיתי ומיותר למדי (אספרסו בהחלט מספק)ומצד שני יש לא מעט תוספים חשובים מאוד שצריכת מזון בלבד כנראה שלא תביא לצריכה מספקת מהם (אומגה 3 ושמן דגים, ויטמין C, קיו-אנזים 10 וכו'...).

אין תחליף לאוכל, אין בכך שום ספק וזה נכון באופן כללי. אבל הרבה אוכל הוא מאוד יקר ומצריך התעסקות מתמדת. אשריך אם אינך עושה שימוש באבקות חלבון, עבורי זה לא עובד, פשוט אין לי את היכולת להגיע ל-350g חלבון ביום מאוכל בלבד.
קפאין ובטא אלנין כתוספים מצטיירים בעיניי כזבל אמיתי ומיותר למדי (אספרסו בהחלט מספק)ומצד שני יש לא מעט תוספים חשובים מאוד שצריכת מזון בלבד כנראה שלא תביא לצריכה מספקת מהם (אומגה 3 ושמן דגים, ויטמין C, קיו-אנזים 10 וכו'...).
מסכים שתאוריה ומעשי זה לגמרי שונה, רשמתי את האידאל. אחרי הכל אין המתאמן החובבן יכול או מסוגל מנטלית להתעורר בשעות הבוקר, לבשל לו את הארוחות של כל היום, לאכול אותם בזמנים ספציפיים כשיש לאותו אחד על הראש לימודים, חברה, עבודה ובמיוחד במקרה שלך שיש לך משפחה, ילדים ואישה.

אני מודה, אני משתמש באבקות חלבון, הייתי משתמש בגיינרים (עכשיו אם צריך רק ביתיים), לפעמים שאין לי חשק לאכול סלט אני לוקח מולטי ומגנזיום. לפני אימון לוקח בטא אלנין, קראטין ופרי ווראק אוט לפעמים.

דווקא אומגה 3 אתה יכול לקבל מזרעי צ'ה למרות שיש בה חומצת שומן ALA ולא EPA או DHA אבל עדיין זה מתרפק לשניהם.
אם אתה יכול תאכל פלפל אדום, דווקא אני מנסה לאכול לפחות אחד כזה בבוקר או להוסיף לסלט. 250 מ"ג ויטמין C לאחד. אל תשכח שתוסף של ויטמין C לא באמת מתקבל כל המ"ג שרשום על האריזה.

חברים, עד שהפורמולה לא תפורסם אי אפשר להגיד אם מדובר בהברקה או נוכלות.

אם התוסף שלו לא יחדש באופן משעותי, אז מה שקרה פה זה שיווק לא יוצלח.

חברים, עד שהפורמולה לא תפורסם אי אפשר להגיד אם מדובר בהברקה או נוכלות.

אם התוסף שלו לא יחדש באופן משעותי, אז מה שקרה פה זה שיווק לא יוצלח.
53bb2330c6c09.jpg

עדיין, אם לא יהיה פה משהו מהפכני, מה מבדיל את המוצר שלו ממוצרים אחרים? זה יסתור את כל הנקודה שלו.
למה יסתור את כל הנקודה שלו? הנקודה שלו הייתה להתבסס על אוכל, הוא לא אמר לא לגעת בתוספים בכלל, אלא לא להתבסס עליהם כמרכיב עיקרי

למה יסתור את כל הנקודה שלו? הנקודה שלו הייתה להתבסס על אוכל, הוא לא אמר לא לגעת בתוספים בכלל, אלא לא להתבסס עליהם כמרכיב עיקרי

הוא גם אמר שהמוצר יהיה מהפכני והוא יהיה תוספת לאוכל (כמו כל תוסף?).
בכל מקרה אתה לא יכול לבוא בגישה של להיות אמיתי ואז לעבוד על אנשים.

אבל אני לא ממהר לשפוט ולך תדע אולי באמת יש לו שם משהו

נראה שהוא התכוון למהפכני הוא לא התכוון לתוספי תזונה שלו אלא באופן כללי שהוא מדבר נגד תוספי התזונה של היום. ושום תוסף לא יכול להיות מהפכני בשבילו כי אוכל תמיד תהיה אופציה טובה יותר לפי דעתו.

מתוך ה 8 וחצי דקות הוא מדבר איזה 15 שניות בסוף על התוסף שלו ובזה אתה מתמקד? אז בנאדם מוציא איזה תוסף חדש לשוק, נתן לו קצת פירסום של כמה שניות... והוא גם לא אומר שהתוסף שלו כן יכול לבוא על חשבון אוכל... אבל חוץ מה15 שניות האלה אני מסכים עם הפואנטה שלו, כי בטוח שמלא אנשים קונים איזה חלבון או גיינר כלשהו רק כי מישהו ממש ענק וחטוב מפרסם אותו והוא אומר, לפחות תקראו מה יש שם

יש לו דרך שיווקית די חכמה ,משווק את המוצרים של החברה שלו תוך כדי שהוא פשוט מוציא את כל האמת על עולם הבודיבילדינג,ככה אנשים יגידו לעצמם "הבנאדם הזה אמיתי,הוא אומר תאמת ,הוא מודה בזה שהוא משתמש ,אני ינסה את המוצרים שלו"
סה"כ הסרטונים שלו מעניינים, נחמד לראות ולקבל מידע על חומרים ממנו ,אבל כמו שהוא אומר,לאכול אוכל אמיתי,אז אני יאכל אוכל אמיתי,ולא יקנה את המוצרים שלו שיוסיפו לי כח וחרטא לאימון.

הוא מפוצצ באבקות גוף כזה וחיטוב כזה רק מאוכל. שיספר סיפורים למשהו אחר.
הוא גם מרעיב את עצמו וגם צורך 400-500 גרם חלבונים ביום. בחיטוב בשביל להגיע לכמויות כאלה עם אוכל הוא יצרוך 10 אלף קלוריות ליום ויהיה גדול כמו היפופוטם.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית