ייעוץ אימון גב

• פותח/ת השרשור yanivk2
  • פורסם בתאריך

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
אני עושה AB. עד עכשיו באימון שלי הייתי עושה חתירה עם מוט וT-BAR.
בדיוק עברתי למכון כושר חדש, ובמכון אין T-BAR, ולאחרונה אני קורא שחתירה עם מוט לא כל כך מומלצת כי היא מפעילה לחץ על הגב התחתון.
רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי להחליף אותם אולי בפולי עליון ובאיזה מכונה שמבוססת על חתירה.
או אולי במסור?
מה דעתכם?

ועוד שאלה, באימון כתפיים, אני עושה פרס, כמה חזרות אתם ממליצים לעשות? 8?( מטרה של היפרטרופיה)

אל תחליף בחיים שום תרגיל מורכב במכונות טעות גדולה מאוד , גם בנט אובר ראו וגם טי-בר ראו הם תרגילים מורכבים שמאוד מומלצים לעבודה על הגב בכל שלב שלא תיהיה נמצא בו, מה שכן חשוב מאוד לפני שמתחילים לעבוד איתם עם משקלים רצינים זה טכניקה מאוד מאוד טובה בכלל בכלהתרגילים לא רק באלה, אם תבצע טכניקה ברמה טובה אין שום סיבה שתפגע בעצמך , ולשאלתך השניה אתה יכול להישאר ב8 חזרות למצבעי תוכנית AB אין שום תועלת ביותר מיזה, 3*8 זה סבבה לגמרי .בהצלחה

כל מה שאתה צריך כדי לעשות T-BAR ROW זה מוט פלטות ואפשרי לקחת את האביזרים של הפולי וליצור T-BAR טוב מאוד(במקרה שאין לפלטות אצלכם חורים שאתה יכול לאחוז בהם), אני עושה את זה כבר חצי שנה בחדר כושר שבבסיס שלי וזה טוב בדיוק כמו כל T-BAR שתראה בכל חדר כושר אחר.
בהצלחה אחי D=

קח מוט, תשכיב אותו בצורה אלכסונית בכלוב, תשים משקל ואת האביזר הצר של הפולי עליון, ובום, יש TBAR.
וTBAR זה גם חתירה במוט, סתם שתדע.

חתירה רגילה במוט (BOR) ו-T-Bar מפעילים את הרחב גבי בצורה דומה מאוד. תגוון בדרך העבודה על השרירים.
מתח X3מקסימום בתוספת משקל עם אפשר, פולי עליון וחתירה אחת זו רוטינה מעולה ל-AB.
בחתירה אפשר לעבוד במסור, חתירה במוט (BOR), חתירה בפולי תחתון, T-Bar וכן הלאה.

• פותח/ת השרשור
חתירה רגילה במוט (BOR) ו-T-Bar מפעילים את הרחב גבי בצורה דומה מאוד. תגוון בדרך העבודה על השרירים.
מתח X3מקסימום בתוספת משקל עם אפשר, פולי עליון וחתירה אחת זו רוטינה מעולה ל-AB.
בחתירה אפשר לעבוד במסור, חתירה במוט (BOR), חתירה בפולי תחתון, T-Bar וכן הלאה.
קח מוט, תשכיב אותו בצורה אלכסונית בכלוב, תשים משקל ואת האביזר הצר של הפולי עליון, ובום, יש TBAR.
וTBAR זה גם חתירה במוט, סתם שתדע.
אם הם עובדים בצורה דומה אז אתם לא ממליצים לעשות את שניהם? איזה עדיף? T-BAR?
אז שהאימון יהיה מתח פולי ואז אחת החתירות? מתח ופולי לא עובדים גם בצורה טובה?
אני צריך סך הכל 3 תרגילים. איזה אתם ממליצים? וכמה סטים\חזרות מכל אחד?

כתבתי לך מה אני ממליץ, מתח, פולי עליון וחתירה (מסור, BOR או כל חתירה אחרת שתרצה).
3-4 סטים כל תרגיל, 6-12 חזרות. גוון בחזרות בין כל תרגיל.

• פותח/ת השרשור
כתבתי לך מה אני ממליץ, מתח, פולי עליון וחתירה (מסור, BOR או כל חתירה אחרת שתרצה).
3-4 סטים כל תרגיל, 6-12 חזרות. גוון בחזרות בין כל תרגיל.
משנה הסדר?
זורם פשוט כל אחד מהם 3 סטים ו8 חזרות?

תמיד נעדיף להתחיל בתרגילים מורכבים.
אם אתה עושה bor ומתח, תתחיל במה שאתה מעדיף לשפר יותר, כי שניהם מורכבים. פולי עליון תעשה אחרי שניהם. עדיף לגוון בחזרות ולא להיצקע על 3x8.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית