אחר 50 קילו, 1.65. בן 22. לא מצליח לעלות במשקל. תעזרו לי בבקשה.

• פותח/ת השרשור Cassius
  • פורסם בתאריך

Cassius

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
היי,
אני חדש פה.

כמו שכתבתי בכותרת, הנתונים:

משקל: 50
גובה: 1.65

קודם כל, אני ממש מתבאס על הגובה.
אני בטוח שהייתי יכול להיות יותר. פשוט כמו מפגר לא הקפדתי לא על שעות שינה, לא כלום. מטומטם רציני. 🙁

אחרי שהתייחסתי לזה,
מה שהכי חשוב לי, והכי מפריע לי כל כך הרבה שנים:

אני פשוט לא מצליח לעלות במשקל.

אני מכיר את מה שאומרים - אתה רק חושב שאתה אוכל הרבה, אבל בעצם אתה לא. אתה אוכל כמו אפרוח.

אבל באמת שאני אוכל המון, לפעמים אפילו יותר מדי.
לכתוב כרגע מה אני אוכל, אני לא יודע. אני אשכרה מחפש מה לאכול, בשביל לעלות במשקל.

אני בן 22, ואני פשוט נראה כמו בן 15-16 בגוף (שאפילו הם בתקופה האחרונה נראים ענקיים, לדעתי).

איך אני עולה במשקל? בבקשה.

באמת שזה חשוב לי.

אני לא יכול להירשם לחדר כושר. מסיבות אישיות.
אם באמת מישהו שרוצה לעזור, וזה אכפת לו, אני אפרט כמובן בפרטי בקצרה.
אז אם אפשר להתחשב בזה שאני לא אתאמן בחדר כושר. זה באמת לא תירוץ, זה פשוט לא יתאפשר לי.

איך אני אעלה במשקל עם כל המידע שנתתי פה?

לא צירפתי תמונות. אתם בטח יכולים להבין לבד איך נראה 50 קילו על 1.65.

מבטיח לעשות מה שתכתבו לי.
פתוח גם להזמין דברים מחול. אם תוכלו לצרף לי קישורים, מה להזמין - בשמחה.

הבנתי שיש דבר שנקרא 'גיינר' - שזה טוב לאנשים כמוני.
בנוסף לאכול שאני אוכל, אני אשתה שייק אחד ביום, וזה יתן לי תוספת של 1000-1500-2000 קלוריות.

רק שאני לא יודע איזה להזמין? ובכלל, אשמח לכל טיפ או עצה שתוכל לעזור לי,
בכדי שאחזור לפה בעוד כמה חודשים, ואגיד לכם שאני כבר לא 50 קילו, אלא 60-70-75 אפילו.

תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
היי רמי,

אני מבטיח לעשות את זה. אתה גם תראה שזה מאוד חשוב לי. ברצינות.

נמאס לי להיות במשקל הזה.
אני כבר בן 22. רק להגיע למשקל נורמלי לגובה שלי 1.65, שמצד אחד, היתרון שזה לא כזה גבוה, ככה יותר 'קל' לפחות.
רק להגיע למשקל הנורמלי, עד חיטוב, אני אהיה בטח בן 24.

שזה מבאס, אבל מה נעשה.
ככה זה כשאתה מתעורר מאוחר, ולא לוקח אחריות על החיים שלך. לצערי.

אני נכנס לקרוא את הקישור שנתת.
אם יהיה מה להגיב, אני אערוך / אגיב בתגובה נוספת.

ממש רוצה לעשות שינוי.

**

סיימתי לקרוא.

החכמתי מאוד. אני רוצה להגיד כל הכבוד למי שכתב את זה!
מנוסח בצורה נוחה מאוד לקריאה, והכי חשוב - מאוד מובנת. במיוחד הדוגמאות שיש. ממש תודה.

**

לפי החישובים יצא לי ככה:

אני שורף במנוחה 1700 קלוריות (בן 22, 1.65, 50)

אני צריך להכניס 2300 קלוריות (הוספתי 500, כמו שכתוב).

פחמימה: 370
חלבון: 100
שומנים: 50
קלוריות: 2300

עכשיו אני צריך לבנות תפריט תזונה שיהיו בתוכו הערכים האלה. החלבונים, פחמימות, שומנים.

האם מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה?

אני ממש רוצה, ואני רוצה ללמוד ואין לי בעיה לעשות מה שצריך בשביל באמת להגיע לשינוי, לראות שינוי.

אני אשמח גם להמלצה ל 'גיינר' מומלץ, שיכניס לי עוד כמה אלפי קלוריות ביום, כעזרה מהצד. אני מאוד רזה.

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
אתה לא צריך גיינר... תלמד לאכול כמויות נורמליות
2300 קלוריות זה כלום..

יהיה לך יותר קל לבנות לעצמך תפריט, ככה תוכל לשים דברים שאתה אוהב, תפריטים לדוגמה יש לך כאן:
http://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/

יש מלא אתרים עם ערכים של מאכלים מוכרים (ירקות, ביצים, בשר וכו'), לדוגמא foodsdictionary, אתה יכול להכניס שם את הערכים של הדברים שאתה אוכל (וכמובן על כל קופסא של מאכל רשום הערכים של אותו מאכל) ולבנות לעצמך תפריט ממה שאתה אוכל.

אתה מבין שאם לא תתאמן עם האקסטרה אוכל הזה כל מה שייקרה זה שתוסיף שומן? אפשר להתאמן גם בלי ללכת לחדר כושר

עכשיו אני צריך לבנות תפריט תזונה שיהיו בתוכו הערכים האלה. החלבונים, פחמימות, שומנים.
האם מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה?
במה אתה צריך עזרה?
תבנה תפריט בעצמך באתר הזה http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php
עדיף מאשר דוגמאות של תפריטים מוכנים, ככה יהיה לך יותר בחירה ותוכל לאכול את מה שאתה אוהב
אני לא מבין גדול בנושא, קראתי רק את המאמר שרמי הביא וזהו, אני גם תת משקל כמוך אז פשוט בניתי תפריט ועכשיו אני עולה במשקל די מהר

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה, נכנסתי לאתר של התפריטים המוכנים.
זה באמת נחמד שמישהו השקיע, ובנה תפריט לכל קטגורית משקל.

כל הכבוד.

ראיתי שיש גם תפריט בדיוק למשקל 50 קילו.

אולי כדאי לי להיצמד אליו, ובמשך תקופה לאכול כל מה שרשום שם, בלי להחסיר? מדי פעם אפשר גם להוסיף, זה רק יעשה טוב.

ממש כיף לראות שיש אנשים שבאמת אכפת להם מאנשים אחרים.
שמישהו כתב מדריך לעלייה במשקל, שהחכמתי ממנו המון. שיש מישהו שהשקיע ויצר תפריטים מוכנים.

זה עוזר מאוד, וזה נפלא.

כרגע גם עוזר לי חבר הפורום בשם משה, שאני מודה לו מאוד.
מקווה מאוד שביחד נראה תוצאות בהמשך.
אני מלא מוטיבציה, ואני מבטיח כמובן לעשות מה שצריך בכדי לראות שינוי.

אני חושב שגם ככה התעוררתי מאוחר מדי.
בגיל 22, לשקול 50. זה לא הכי נעים, במיוחד לא מההרגשה האישית, וגם לא מהסובבים. אתה נראה כמו ילד.
מה גם שאני לא חזק פיזית, מבחינת כח פיזי, אולי אני אפילו אוכל להעלות בכח הפיזי ולגדול.

בקשר לזה שאם לא אתאמן אני רק אשמין, אני מבין.
אני מקווה שאצליח למצוא פתרון להשלים את החסר. אולי תרגילים שאפשר לעשות בבית איך שהוא. או דברים בסגנון.

תודה לכל מי שמנסה לעזור לי. לכם, למשה, ולכולם. תודה רבה.

תודה, נכנסתי לאתר של התפריטים המוכנים.
זה באמת נחמד שמישהו השקיע, ובנה תפריט לכל קטגורית משקל.
כל הכבוד.
ראיתי שיש גם תפריט בדיוק למשקל 50 קילו.
אולי כדאי לי להיצמד אליו, ובמשך תקופה לאכול כל מה שרשום שם, בלי להחסיר? מדי פעם אפשר גם להוסיף, זה רק יעשה טוב.
ממש כיף לראות שיש אנשים שבאמת אכפת להם מאנשים אחרים.
שמישהו כתב מדריך לעלייה במשקל, שהחכמתי ממנו המון. שיש מישהו שהשקיע ויצר תפריטים מוכנים.
זה עוזר מאוד, וזה נפלא.
כרגע גם עוזר לי חבר הפורום בשם משה, שאני מודה לו מאוד.
מקווה מאוד שביחד נראה תוצאות בהמשך.
אני מלא מוטיבציה, ואני מבטיח כמובן לעשות מה שצריך בכדי לראות שינוי.
אני חושב שגם ככה התעוררתי מאוחר מדי.
בגיל 22, לשקול 50. זה לא הכי נעים, במיוחד לא מההרגשה האישית, וגם לא מהסובבים. אתה נראה כמו ילד.
מה גם שאני לא חזק פיזית, מבחינת כח פיזי, אולי אני אפילו אוכל להעלות בכח הפיזי ולגדול.
בקשר לזה שאם לא אתאמן אני רק אשמין, אני מבין.
אני מקווה שאצליח למצוא פתרון להשלים את החסר. אולי תרגילים שאפשר לעשות בבית איך שהוא. או דברים בסגנון.
תודה לכל מי שמנסה לעזור לי. לכם, למשה, ולכולם. תודה רבה.
עשית בחירה נכונה שנרשמת לייעוץ של משה, משה הוא לא רק "חבר הפורום" הוא מנהל הפורום ואת כל מה שאתה רואה מסביב. מאחל לך המון בהצלחה ונשמח לשמוע עדכונים חיוביים.

גיל 22 זה לא מאוחר מדי. יש לך עוד המון זמן לעשות שינוי מהקצה אל הקצה. המוטיביציה שלך היא נקודת מוצא טובה אז שיהיה בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
תודה רמי ודור.

התודה הגדולה ביותר, היא למשה.

הוא עוזר לי מאוד, ברמה שאני לא יודע אם מותר לי לכתוב כאן, או לפרט יותר מזה.

אני רק יכול להעיד, מהיכרותי הקצרה איתו, שאני ממליץ לכל אדם שנמצא במצב בו אני נמצא, בין אם זה עליה במשקל / ירידה במשקל,
או אפילו סתם להתחזקות / גדילה -

אני יכול להמליץ בחום על משה.
אם הייתי מפרט מעט, היו מבינים גם, אך ברשותו, אני לא יודע אם הוא היה רוצה, לכן נסתכם במילים האלה, ונודה לו מאוד.

תודה על הברכות, בהצלחה לכל החברים.
מבטיח לעדכן. מקווה שבאמת המוטיבציה שלי תישאר כפי שהיא. גם אם לא אראה תוצאות מיידיות.
אני עדיין מאמין שגיל 22 זה קצת מאוחר, לכן מתחזקת לי המוטיבציה כשאני מבין שאני צריך לעבוד קשה ולעשות מה שאומרים לי.

תודה ובהצלחה ✌️

למה אתה לא יכול להתאמן?
לעלות במשקל בלי אימונים לא יתן לך מה שאתה מחפש, אתה פשוט תעלה בשומן, ואז תרגיש שאתה שמן.
תתחיל להתאמן, והעליה במשקל תהיה לטובת מסת שריר.
ד"א, זה שאתה 1.65 זה שטויות, תכפר על זה עם מסת שריר מכובדת 😃

מבחינת ייעוץ תזונתי יש לך את משה ואין מתאים ממנו לתפקיד.
מבחינת אימונים, תנסה לפרט מה אתה כן יכול ולא מה אתה לא יכול וננסה לעזור

עבדתי עם לא מעט אנשים במצבך(תתפלא, גם עם ילד גבוה ממך ב2 ראשים במשקל דומה) והם עלו 15-20 קילו, זה אפשרי, לא אומר שזה קל למי שקשה לו לעלות במשקל(בטח שבלי אימוני כח), אבל זה אפשרי בהחלט

Back
למעלה תחתית