הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעמיס על הגוף או שסתם פרנואיד?!

BodySell

מושעה
35
0
נק' מוניטין:
-8
35
0
שלום לכולם
אני נמצא כרגע בתקופה של מאסה עם תכנית מסודרת ותפריט מתזונאית
בתכנית האימונים אני נמצא כבר חודש וחצי (סה''כ 3 חודשיים) ובתפריט התזונה אני נמצא כבר חודש ושבוע (כ 2300-2600 קלוריות ליום)
רציתי להיוועץ אתכם על מגוון התוספים שאני לוקח והאם לא קיימת התנגשות/אי התאמה בניהם.
כמובן שהתוספים כל אחד לעצמו הוא בסדר השאלה היא שוב לגבי לקיחתם של כולם יחד

1. Multivitamin Optimum - קפסולה 1 בבוקר
2. Fish oil OPTIMUM 1000MG (כל קפסולה מכילה EPA+DHA 300mg) - לוקח קפסולה בבוקר וקפסולה בצהריים (סה''כ 2)
3. Z - Fource Dymatize לוקח - 2 קפסולות לפני השינה על בטן ריקה
4. Dymatize Casine - סקופ לפני השינה

אציין שאני גם לוקח לפני אימון 2 סקופים של N.O XPLODE

מה דעתכם? אשמח באמת לתגובות למי שיודע ומכיר ויכול לעזור.
שבת שלום

מולטי ויטמין הייתי ממליץ על 2 כדורים ביחד.. החלבון קזאין לפני השינה מעולה.. אומגה שלוש לפחות 8-10 קפסולות ביום(זה לפי מה שמומלץ) בכל אופן זה מה שאני לוקח.. לגבי הפרי וורקאות הייתי מפסיק עם זה בסופה של הקופסה ולא קונה יותר חבל על הכסף עדיף כדור קפאין לפני וזה כבר יעשה את העבודה.. הדבר היחידי שהייתי מוסיף לך זה קריאטין 5 גרם ליום יהיה מעולה..

אני למשל אוכל או קופסא של טונה או שלוש חתיכות של פילה אמנון ביום או זה או זה השאלה האם בכל זאת צריך לקחת כלכך הרבה כדורי אומגה 3
לגבי המולטי ויטמין לדעתי אשנה את המינון לקראת סוף התוכנית ל 2 כדורים.
מה לגבי ה Z FOURCE
ולגביי ה N.O XPLODRE הוא לא משפיע אשמח לדעת על כדורי קפאין שאתה ממליץ

Z FOURCE מיותר.. וכדורי קופאין רגילים של 200 מ"ג של ever fit או כל חברה אחרת זה קפאין לא חשבו איזו חברה זו תהייה.. וכן עדיין צריך לקחת את הכמות של הכדורים באומגה 3.. כמות האומגה 3 בטונה ובאמנון היא די מזערית..

שזה לדעתך לא קשור לזה שיש לי תפריט מסודר? שכולל פחמימות חלבונים ירקות פירות יוגורט וכ'ו?
ולגבי הקריאטין באופן קבוע יומיומי או רק בימי אימון?
ומה ההשפעה שלו על הגוף?
ומה שקראתי על Z FOURCE זה עניין של אבץ של התאוששות מהירה מאימונים וגם הפרשה של טוסטסטרון לגדילה מהירה יותר של הגוף

קריאטין באופן קבוע 5גרם ביום ללא קשר אם אתה מתאמן באותו היום.. לגבי מה ההשפעה שלו על הגוף http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042396,00.html תהנה..
וודאי שיש קשר בין התפריט שלך לבין אומגה 3 אבל אתה אני וכל מתאמן אחר לא יכולים להגיע לכמות אומגה 3 מומלצת ליום ללא תיסוף..

קודם כל אני ממש מודה לך על התגובות זה מאוד עוזר לי.
יצאתי קצת מבולבל תוכל לעשות לי בבקשה סדר?
מה כן מה לא (גם אחרי שראיתה את התמונות שלי) כדי שאגיע למקסימום מטרה שלי?

אני מבין שיש לך המון שאלות ועושה רושם שאתה לא יודע מאיפה להתחיל ולאן ללכת הטיפ הכי גדול שאני יכול לתת לך זה כנס לפה http://www.kilogram.co.il/ תתחיל לקרוא ושם תקבל את המענה הטוב והנכון ביותר לכל השאלות שיש לך.. לאחר מכן תוכל לחזור לפורום ואם יהיו שאלות שעדיין לא פתורות לך אנחנו כאן כדי לענות ונשמח לענות..

אני מכיר כל תוסף באשר הוא חוץ מ Z-FOURCE שהוא משהו חדש לי את כל שאר הדברים קראתי המון ועיינתי לפני שאני לוקח.
התגובות שלך קצת שינוי לי את המינונים ולכן רציתי לעשות סדר

אז אם אתה לא מכיר את ה Z-FOURCE למה להשתמש? למה מלכתחילה לקנות? כל שאר הדברים שאתה צורך בסדר גמור תעבור קצת על מה שרשמתי לך אני ממליץ בחום לעשות את זה..

אוקיי את ה Z FOURCE הורדתי מהתפריט
יש לי כרגע עוד 45 יום לסיום התוכנית ואני באמת רוצה לתת פוש טוב.

איך אתה הייתה עושה את החלוקה של השמן דגים, קריאטין, N.O XPLODE (כאשר יגמר אני יקנה כדורי קפאין) קזאין והמולטי ויטמין.
אשמח לשמוע עם אתה חושב שצריך להוסיף משהו נוסף

אם כבר קנית את ה Z FOURCE תשתמש בו אין טעם להשאיר אותו בצד לגבי החלוקה אני הייתי עושה כך..
4 אומגה 3 בבוקר ו4 לפני השינה קריאטין עם האבקת חלבון אחרי האימון במקרא שלך אתה משתמש בחלבון קזאין אז עדיף לשתות לפני השינה אז יש לך שתי אפשרויות או לשתות את הקריאטין בכל שעה ביום לא משנה מתי ואם המרקם שלו מפריע לך תשתה אותו עם החלבון בלילה או עם מיץ תפוזים או משהו.. את ה N.O XPLODE לפני האימון ב 20- דקות בערך אותו הדבר לגבי כדורי קפאין והמולטי ויטמין אפשר עם הארוחות אני מציע עם ארוחת הצהריים 2 במכה לא צריך יותר מזה כלום אין טעם להעמיס עליךך אתה צרך להבין שהחשוב ביותר זאת התזונה שלך תבדוק אם התפריט שהיא נתננה לך עובר לפחות ב 400 קלוריות את ההוצאה הקלורית היומית שלך ולפחות מגיעה ל 1.8 גרם חלבון על כל קילו ממשקל גוף בתור התחלה..

בדקתי עם התזונאית שלי כמה פרטים ככה שאדע:
המאזן הקלורי שלי בממוצע הוא בין 2400-2600
ולגבי ערך יומי:
350 פחממה
210 חלבון
50 שומנים

אני אבנה מכל מה שרשמת לי פה איזה שהוא תפריט של תוספים

נערך לאחרונה:
שוב אני ממליץ לך בחום להתרכז יותר בתזונה ופחות בתוספים יותר לאכול אוכל אמיתי!! לגבי הערכים תוסיף יותר שומן אתה יכול להוריד קצת מהפחמימה.

אני מקווה שאתה מחכה לפחות חצי שעה לשתות את הקזאין אחרי שאתה לוקח Z Force.
בקזאין יש הרבה סידן שמפריע לספיגה של המינרלים.
חכה שהמינרלים יספגו בגוף, אחר כך תשתה את הקזאין.

דרך אגב, המולטי ויטמין של אופטימום זה 3 כדורים ביום.
לגבי האומגה-3, המינון די נמוך, קח 3 כדורים ביום.

לזה אתה קורא מעמיס?
גם אם היית לוקח 100 כדורים ביום, איפה היה העומס?
הגוף שלנו צריך מינרלים, ויטמינים ושמנים בריאים.
בלעדיהם אנחנו נתפקד אחרת ופחות אפקטיבית.

VILE
תודה רבה על ההמלצה לא ידעתי את זה וזה חשוב לדעת אני יקפיד על זה עכשיו התחלתי לקחת אותו רק אתמול.

לגבי לאכול יותר ולהוריד תוספים מסכים בהחלט כמו שאמרתי אני מכניס גם תזונה יחסית מאוזנת כמו שרשמתי למעלה.
לדעתי אני ארים את המינון של המולטי ויטמין ל 2 ביום
יוסיף קריאטין
ויעלה את מינון שמן הדגים ל 6-7 כדורים לדעתי

נערך לאחרונה:
VILE
תודה רבה על ההמלצה לא ידעתי את זה וזה חשוב לדעת אני יקפיד על זה עכשיו התחלתי לקחת אותו רק אתמול.

לגבי לאכול יותר ולהוריד תוספים מסכים בהחלט כמו שאמרתי אני מכניס גם תזונה יחסית מאוזנת כמו שרשמתי למעלה.
לדעתי אני ארים את המינון של המולטי ויטמין ל 2 ביום
יוסיף קריאטין
ויעלה את מינון שמן הדגים ל 6-7 כדורים לדעתי
למה רק 2 כדורים מהאופטימן? כמה אתה שוקל? רשום בפירוש שהמינון המומלץ הוא 3 כדורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית