ייעוץ מעמיס על הגוף או שסתם פרנואיד?!

BodySell

מושעה
35
0
נק' מוניטין:
-8
35
0
שלום לכולם
אני נמצא כרגע בתקופה של מאסה עם תכנית מסודרת ותפריט מתזונאית
בתכנית האימונים אני נמצא כבר חודש וחצי (סה''כ 3 חודשיים) ובתפריט התזונה אני נמצא כבר חודש ושבוע (כ 2300-2600 קלוריות ליום)
רציתי להיוועץ אתכם על מגוון התוספים שאני לוקח והאם לא קיימת התנגשות/אי התאמה בניהם.
כמובן שהתוספים כל אחד לעצמו הוא בסדר השאלה היא שוב לגבי לקיחתם של כולם יחד

1. Multivitamin Optimum - קפסולה 1 בבוקר
2. Fish oil OPTIMUM 1000MG (כל קפסולה מכילה EPA+DHA 300mg) - לוקח קפסולה בבוקר וקפסולה בצהריים (סה''כ 2)
3. Z - Fource Dymatize לוקח - 2 קפסולות לפני השינה על בטן ריקה
4. Dymatize Casine - סקופ לפני השינה

אציין שאני גם לוקח לפני אימון 2 סקופים של N.O XPLODE

מה דעתכם? אשמח באמת לתגובות למי שיודע ומכיר ויכול לעזור.
שבת שלום

איפה רשום? על האריזה?תחשוב למה..!
המינונים מאחורה זה ל- 3 כדורים ולא לכדור אחד.
כדי לקבל את המינונים המדוייקים שרשומים בתווית המוצר, אתה צריך לקחת 3 כדורים.
אם אתה לוקח כדור אחד, תחלק את כל המינונים ב- 3 וזה מה שתקבל, שזה כמעט כלום.
אתה לא מפיק מזה שום תועלת.

אני רשמתי כדור אחד ביום?מאיפה הסקת את זה?שיהיה לבחור בהצלחה. וגם לכם..

נערך לאחרונה:
אני אוכל בריא וטוב לדעתי 2 יספיקו
חוץ מזה הבנתי גם שאחת ההבחנות לגבי הכדור זה צבע השתן והריח קשה לגוף לפרק את כל הויטמינים לכם הצבע משתנה לצהוב חזק חזק זה אחת ההבחנות אם הגוף מצליח/לא מצליח לפרק את הכול

מה הקשר רופא אני יודע מה אני מכניס לגוף מבחינת תזונה ולכן אני יודע מה לדעתי חסר יותר מה פחות.
המטרה של החברות האלו זה להרוויח לכן יכתבו לך 3 שיגמר יותר מהר תאמין או לא ככה פועל ענף המסחר

מה הקשר רופא אני יודע מה אני מכניס לגוף מבחינת תזונה ולכן אני יודע מה לדעתי חסר יותר מה פחות.
המטרה של החברות האלו זה להרוויח לכן יכתבו לך 3 שיגמר יותר מהר תאמין או לא ככה פועל ענף המסחר
אתה לא יכול לדעת.
רק בבדיקת דם אתה תראה את התוצאות המדוייקות.
אתה יודע בידיוק כמה ויטמין A אתה מכניס לגוף? בידיוק כמה מ"ג אבץ או מגנזיום או כל דבר אחר?
כאילו שאתה יודע בידיוק איזה ויטמינים ומינרלים אתה מכניס לגוף ובאיזה מינון, שאתה אומר שאתה יודע מה אתה מכניס ומה לא.
יש כל כך הרבה ויטמינים, מינרלים, אנזימים וחומצות אמינו שאתה אפילו לא שמעת עליהם.

אני יכול להתוודות? די צחקתי שכתבת את זה.

-- עריכה --
ענף הרפואה הוא לא ענף מסחר.
אם היה קורה לך משהו רע בגלל שלקחת כמות יתר של ויטמינים, אופטימום נוטרישין הייתה מקבלת תביעה משפטית כל כך כבדה.
תאמין לי שאף אחד לא רוצה להסתבך עם רפואה ובריאות של האנשים.

זה לא אנשים רגילים כמוך שפיתחו את המוצרים האלו.
יש מעבדות של רופאים, פרופסורים, פיזיולוגים ועוד המון אנשי מקצועי כדי להכין מוצר כזה.

בנוסף למה שאמרו מעליי, כמות הויטמינים שיש מתאימה בדיוק לגוף שלא יקבל הרעלה ויידע לאחסן את העודף ויטמינים.
השתן הצהוב נובע מהעודף של ויטמין B12, ואין עם זה שום בעיה.

אתה לא יכול לדעת.
רק בבדיקת דם אתה תראה את התוצאות המדוייקות.
אתה יודע בידיוק כמה ויטמין A אתה מכניס לגוף? בידיוק כמה מ"ג אבץ או מגנזיום או כל דבר אחר?
כאילו שאתה יודע בידיוק איזה ויטמינים ומינרלים אתה מכניס לגוף ובאיזה מינון, שאתה אומר שאתה יודע מה אתה מכניס ומה לא.
יש כל כך הרבה ויטמינים, מינרלים, אנזימים וחומצות אמינו שאתה אפילו לא שמעת עליהם.

אני יכול להתוודות? די צחקתי שכתבת את זה.

אז ד"ר דוליטל לפני שאתה רושם לנו את כל פירוט הויטמינים ומינראלים בגוף תן לי לחדש לך משהו נחמד
לפני כיומיים עשיתי בדיקת שתן כללית+ בדיקות דם שבדקו לי ויטמינים מינרלים וכ'ו בגוף
כל 30 הקריטריונים שנבדקו יצאו כולם כרובם בטווח האמצע לא נמוך מהמינימום ולא גבוהה מהמקסימום ממש באמצע בכל הקריטריון שנמדד
לכן עכשיו אני אתוודה ואומר שצחקתי שרשמתי את זה כי כן אחי יש אנשים שאכן בודקים את הדברים האלו ונשארים במעקב
לכן אם עד עכשיו לקחתי כדור אחד של אופטימן והטווחים שלי באמצע עוד כדור הוא מספיק בהחלט 😃

אז ד"ר דוליטל לפני שאתה רושם לנו את כל פירוט הויטמינים ומינראלים בגוף תן לי לחדש לך משהו נחמד
לפני כיומיים עשיתי בדיקת שתן כללית+ בדיקות דם שבדקו לי ויטמינים מינרלים וכ'ו בגוף
כל 30 הקריטריונים שנבדקו יצאו כולם כרובם בטווח האמצע לא נמוך מהמינימום ולא גבוהה מהמקסימום ממש באמצע בכל הקריטריון שנמדד
לכן עכשיו אני אתוודה ואומר שצחקתי שרשמתי את זה כי כן אחי יש אנשים שאכן בודקים את הדברים האלו ונשארים במעקב
לכן אם עד עכשיו לקחתי כדור אחד של אופטימן והטווחים שלי באמצע עוד כדור הוא מספיק בהחלט 😃
לעשות בדיקת דם ל- B12 ו-ויטמין D, זה לא כל המינרלים והויטמינים שיש לך בגוף.
יש הרבה יותר מ- B12 ו-ויטמין D.
בנוסף לכך, תפרסם את תוצאות הבדיקות דם בקשה.

הבחור ראש בקיר, אני לא רואה סיבה להמשיך לדון איתו על זה. הוא בעתיד יבין שהוא טעה.

אני לא באמת יפרסם לך את התוצאות של הבדיקות שלי זה לא עניינך ולא עניינו של אף אחד.
בסדר הדיון הזה היה בגדר התיעצות והמלצות וגלש לגמריי ממטרותיו
אני מודה לכולם על התשובות והדעות

אני לא באמת יפרסם לך את התוצאות של הבדיקות שלי זה לא עניינך ולא עניינו של אף אחד.
בסדר הדיון הזה היה בגדר התיעצות והמלצות וגלש לגמריי ממטרותיו
אני מודה לכולם על התשובות והדעות
כפי שחשבתי, אתה אפילו לא עשית בדיקות.
הטלתי בך ספק מההתחלה איך שאמרת שעשית בדיקות והכל יצא תקין.
לא טעיתי 😃
לך חפש יעוץ במקום אחר.
אנחנו לא נותנים יעוץ לאנשים כמוך שסתם מחרטטים שהם עושים בדיקות דם.
פה בפורום כדי לקבל יעוץ המשתמשים מפרסמים תוצאות בדיקות דם כדי לתת פרטים מדוייקים.
אני בספק אם אתה בכלל עשית בדיקות כלליות בקופת חולים לאחרונה.

אתה מנסה לשכנע את עצמך לקחת כדור אחד ממוצר מסויים כי אתה משקר את עצמך שהתוצאות יצאו טובות.
חוץ מזה, בקופת חולים לא יתנו לך לעשות בדיקות לכל הויטמינים והמינרלים.
הוצאתי אותך שקרן טהור.

חחחח תגיד ההורים שלך הפילו אותך שהייתה קטן אה???
ביקשתי יעוץ בפורום לא יעוץ ממך ד"ר אני מצטער פעם הבאה שאפנה אלייך פרטית אתה יכול לבקש מרשם למה שתרצה.
דבר שני מר מכונת אמת יש משהו שנקרא סודיות רפואית זכותי לא לפרסם בדיקות דם שלי לכל פוץ שאני לא מכיר מהפורום
להאמין לי אם עשיתי בדיקות או לא זה בעיה האישית שלך לא שלי.
אין לי מה לשכנע את עצמי או אותך לקחת או לא לקחת כדור מסויים אבל אם אתה כבר מתעניין ביצעתי מגוון רחב של בדיקות של שתן ושל דם..
אז חכמולוג כן לפני שאתה קורא לבן אדם שאתה לא מכיר לא פגשת ואין לך מושג מי הוא "שקרן טהור" הייתי ממליץ לך ללמוד דבר אחד או שתיים על כבוד לאנשים.
אינני מעוניין עוד לתגובות ממך ידידי תודה על העזרה והדעות המשך יום נעים

עריכה:
סתם כי אני אוהב לצאת צודק ויש לי הרבה אגו בבקשה ידידי:
vz0znmmejymh.jpg

נערך לאחרונה:
ביקשתי יעוץ בפורום לא יעוץ ממך ד"ר אני מצטער פעם הבאה שאפנה אלייך פרטית אתה יכול לבקש מרשם למה שתרצה.
דבר שני מר מכונת אמת יש משהו שנקרא סודיות רפואית זכותי לא לפרסם בדיקות דם שלי לכל פוץ שאני לא מכיר מהפורום
אין לי מה לשכנע את עצמי או אותך לקחת או לא לקחת כדור מסויים אבל אם אתה כבר מתעניין ביצעתי מגוון רחב של בדיקות של שתן ושל דם..
אז חכמולוג כן לפני שאתה קורא לבן אדם שאתה לא מכיר לא פגשת ואין לך מושג מי הוא "שקרן טהור" הייתי ממליץ לך ללמוד דבר אחד או שתיים על כבוד לאנשים.
עריכה:
ממליץ לך בחום לא "לצאת מהכלים" כשאתה כועס או שמשהו לא נראה לך בתגובות של אחד מחברי הפורום(אני מבטיח לך שיהיו עוד המון כאלו.. במקרה הנ"ל אני מסכים איתך חלק מהתגובות פה של החברים ממש לא מתאימים..
וחוץ מזה תשובה שלא נראה לך אתה תמיד יכול להעניק מוניטין שלילי..

עריכה:
vz0znmmejymh.jpg
תאריך?
שם בדיקה?
כתוב המוטולוגיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית