נק' מוניטין:
982
- 640
- 331
- VIM
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כבר חצי שנה בחיטוב.... התקדמתי המון במשקלי עבודה ושמרתי על אותו משקל בידיוק!!! גם ההקפים כמעט ולא השתנו. יותר נכון, קטנו ואז חזרו אבל עכשיו זה נראה מוצק יותר. (הירכיים) בטן קצת ירדה.עושה רושם שאת במצב ממש טוב להתחיל חיטוב לדעתי תהיי מרוצה בסופו
רחוק מזה... אובחנתי בספטמבר... והוא לא בידיוק ניתן לריפוי... אבל הספורט אמור לעזור לי להלחם בו... אז אני משקיעה בו המון.קודם כל אני ממש שמח בשבילך שהכל בסדר הבריאות שלך תקינה
לא הבנתה... משקלי עבודה הכוונה היא שאני סוף סוף מצליחה להרים משקל... פעם גם המוט היה כבד לי... ומשקולות של 1 ק"ג לידיים היה קשה לי...אני עובדת עם מאמן אישי ב FBW כולל סקוטאים, דדליפטים, לאנג'ים וכו'. אני פשוט מתייחסת עליו כמו לרופא... משהוא אומר אמן! ואת השאלות שואלת כאן... (קצת הקצנתי, אבל הבנתה את הכוונה).אני ממליץ לך בחום לרדת מהקטע הזה של משקלי עבודה בחדר הכושר
נשמרתי טוב, ממש כמו דינוזאור...נראת מעולה,בחיים לא הייתי מנחש שאת בת 37.
אני לא רואה מקום או סיבה טובה לחיטוב/מסה, אלא יותר להתמקדמות בשמירה (קרי מאזן קלורי נייטרלי) על מה שהגעת אליו
שעוד יילך וישתפר עם הזמן (בהנחה שתמשיכי באימוני התנגדות)
כנ"ל!נראת מעולה,בחיים לא הייתי מנחש שאת בת 37.
המטרה האמיתי זה להמשיך ולהתחזק! המחלות והטיפול גורמים לי להיות מאוד עייפה וחלשה. את ענייני השומן נשאיר בצד כרגע....
להתמיד אני יתמיד! רכשתי כבר 66 אימונים אישיים עד סוף המנוי... שזה 3 אימונים בשבוע בעצם. כך שלא יהיו לי תירוצים.
אבל התזונה אמורה להיות תואמת לאימונים, לא? כרגע המאמן תחת הנחה שאני בחיטוב מבחינת התפריט.
הייתה סיבה. 10 ק"ג שעלו תוך שנה ללא פעילות... ראו את זה....אלא עדיף לטעמי פשוט לשמור על סטטוס קוו.
והכרס? למרות שהיא באה והולכת... קוביות זה בקשה מוגזמת במצבי?🤭דיברתי על סיבה להמשיך בחיטוב.
והכרס? למרות שהיא באה והולכת... קוביות זה בקשה מוגזמת במצבי?🤭
תודה!לדעתי עמרי צודק והכי טוב לך כרגע להיות או בנייטרלי או במסה, תקפידי לעלות במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים וברגע שהגוף יתחזק -כולל הבטן והגב, גם מראה הבטן שמציקה לך תקבל מראה מחוטב ומוצק יותר..