הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי BP

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
אני שוקל להתנסות במפגש PL, כניראה במפגש המתקיים בפסח הבא.
אני מעוניין לדעת האם יש צורך, ואם כן כיצד יש לשלב עצירה בלחיצת חזה. (האם רק לקראת המפגש? האם מעכשיו אבל רק בסינגלים? או אולי לבצע רק לחיצה עם עצירה?)
תודה.

בהחלט יש צורך לתרגל עצירות לקראת תחרות (רצוי גם לתרגל עם פקודה בחלק מהזמן).
כמה ואיך זו כבר שאלה אחרת. אני אישית עוצר בכל החזרות שאני מבצע, אבל יש גם גישות אחרות.
באיזו תוכנית אתה עובד?

• פותח/ת השרשור
בהחלט יש צורך לתרגל עצירות לקראת תחרות (רצוי גם לתרגל עם פקודה בחלק מהזמן).
כמה ואיך זו כבר שאלה אחרת. אני אישית עוצר בכל החזרות שאני מבצע, אבל יש גם גישות אחרות.
באיזו תוכנית אתה עובד?
531

אני שוקל להתנסות במפגש PL, כניראה במפגש המתקיים בפסח הבא.
אני מעוניין לדעת האם יש צורך, ואם כן כיצד יש לשלב עצירה בלחיצת חזה. (האם רק לקראת המפגש? האם מעכשיו אבל רק בסינגלים? או אולי לבצע רק לחיצה עם עצירה?)
תודה.
משתתף רק בבנץ'?

אענה בשמחה, אך האם זה בהכרח קשור לשאלת שילוב העצירה באימוני הלחיצה?
ממש לא... קטונתי מלייעץ (את התשובה קיבלת מאופק) הרי מעולם לא התחרתי וכמובן שאיני מבצע עצירות...
לגבי הנתונים, חלק מהשאלה כללה הצהרה שאתה מתכוון להתחרות בפעם הראשונה, אתה די פעיל בפורום ולכן הסתקרנתי... 😃

זה מאד משתנה בין אנשים. צריך לתרגל זה בטוח. יש אנשים שעובדים רק בלי עצמרות ולקראת תחרות מתחילים לשלב עצירות. אני אישית גם כן מבצע את כל הבנץ שלי בעצירות. אני לא בטוח בזה, אבל לדעתי זה אולי יהיה פחות קריטי לאנשים שהנקודה החלשה שלהם היא הנעילה. אם אין לך בעיה עם הניתוק מהחזה אז נראה לי שיהיה לך פחות קריטי. מה שכן, אם אתה בוחר בגישה כזאת אתה תמיד יכול לעשות את החימומים עם עצירות לצורך תרגול של הטכניקה

תבחן אם יש לך הפרש הגיוני בין חזרות לסינגל שמתבצע עם עצירה. אם עצירה מאוד מקשה אז כדאי לתרגל בקביעות באיזושהי צורה, אם לא מפריע אז אפשר לפני התחרות

• פותח/ת השרשור
תבחן אם יש לך הפרש הגיוני בין חזרות לסינגל שמתבצע עם עצירה. אם עצירה מאוד מקשה אז כדאי לתרגל בקביעות באיזושהי צורה, אם לא מפריע אז אפשר לפני התחרות
מהו הפרש הגיוני לדעתך? כמה "צריך" להיות ההפרש בין סינגל T&G לסינגל עם עצירה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית