הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס בסוף אימון=מתכון לקריסה?

• פותח/ת השרשור omrico
  • פורסם בתאריך

omrico

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
20
66
3
אתמול הלכתי למכון,וכמו כל יום שישי המכון היה מפוצץ. האימון המתוכנן היה לפי הסדר הזה:חזה יד אחורית וכתפיים.
רצה הגורל והבנץ היה תפוס לכל אורך האימון שלי אז בנתיים עשיתי יד אחורית אחרי זה כתפיים,אחרי זה דאמבלים לחזה בשיפוע ופרפר במכונה,פתאום קלטתי שהבנץ התפנה אבל הרגשתי כבר גמור,אני רגיל לשים בדרך כלל 20-25 קילו כל צד...היה על המוט 12 וחצי קילו אמרתי נזרום על זה ואחרי זה נראה לפי איך שאני מרגיש,איך שהרמתי את המוט הרגשתי את הידיים שלי כבר רועדות עשיתי 5 ואת השישי בקושי לחצתי,הנחתי את המוט וחתכתי הביתה.
אני מאמין שזה משו שליגיטימי שיקרה אבל לא נתקלתי בסיטואציה הזו בעבר שאני בקושי מבצע סט אחד של חצי מהמשקל שאני רגיל להרים.

תודה מראש

בסוף אימון= פחות משקל ( במיוחד אם התאמנת על שרירים שמעורבים בתרגיל)
אתה בטח לא תצליח לעבוד ב RM הרגיל שלך

לשיקולך

חזה, כתפיים ויד אחורית כולם עובדים בבנץ', ואתה עבדת על כל השרירים האלה לפני הבנץ', אז בטח שתוכל להרים הרבה פחות, וגם בכללי הגוף כבר עייף ולא מלא אנרגיה כמו בתחילת אימון.

גרוע מאוד.. אני ממליץ תמיד להמתין עד שהמכשיר יתפנה גם אם זה אומר חצי שעה מזמך.. זה תרגיל מרכזי וחשוב שאתה צריך לעשות בתחילתו של אימון מכיוון שהוא דורש המון אנרגיה וכמובן התקדמות מאימון לאימון במשקלים. אם מבצעים את התרגיל הזה בסוף האימון מגיעים ללא אנרגיה סחוטים וגמורים.!!

לא כזה גרוע.
יש כאלה שמתמשים בזה לתקיעת משקלים. קוראים לזה התשה מוקדמת. בד"כ עושים את זה שתקועים הרבה זמן על משקל מסויים.
אבל, אם אתה לא תקוע, אז זה סתם גרוע.

לא כזה גרוע.
יש כאלה שמתמשים בזה לתקיעת משקלים. קוראים לזה התשה מוקדמת. בד"כ עושים את זה שתקועים הרבה זמן על משקל מסויים.
אבל, אם אתה לא תקוע, אז זה סתם גרוע.
הבחור ציין שזה מה שהוא רוצה? לא. הוא ציין שהוא מחפש התשה מוקדמת?לא. זה די ברור מהשרשור שהוא פתח שהוא מעוניין להתקדם ולעלות במשקל. אז למה בדיוק זה טוב מה שרשמת?(מבלי להעליב ולא בצורה תוקפנית) הפגנת הידע שלך טובה והיא עוזרת אבל ממש לא במקרה הנ"ל

הבחור ציין שזה מה שהוא רוצה? לא. הוא ציין שהוא מחפש התשה מוקדמת?לא. זה די ברור מהשרשור שהוא פתח שהוא מעוניין להתקדם ולעלות במשקל. אז למה בדיוק זה טוב מה שרשמת?(מבלי להעליב ולא בצורה תוקפנית) הפגנת הידע שלך טובה והיא עוזרת אבל ממש לא במקרה הנ"ל

א. הוא לא ציין מה הוא רוצה.
ב. אני בטוח שהוא לא יודע מה זה "התשה מוקדמת" אחרת הוא היה משתמש בביטוי
ג. לא זה לא...
ד. בזכותי עכשיו הוא יודע מה הוא עשה למרות שהוא לא התכוון לעשות את זה. ויותר מזה, הוא ידע מה לעשות במקרה והיא יתקע.
ה. לא נעלבתי, אבל אני מוכרח לציין שיצאת על סב-סבתא שלי 😆

• פותח/ת השרשור
אני יודע מה זה התשה מוקדמת, לא זאת הייתה המטרה שלי.
וכן אתה צודק בדרך כלל הייתי מחכה כמה שצריך אבל לא הייתה לי סבלנות הפעם וזה התנקם בי.
בדיעבד עשיתי נכון שחתכתי הביתה או שהייתי צריך להוריד משקל ולהמשיך חזרות?
תודה לכולם על התגובות

אני לא מכיר תחום שמצריך יותר סבלנות מזה חחחח באמת שזה אחד התחומים שדורשים המון סבלנות מהסיבה הפשוטה שלא כמו בכל תחום אחר כמה שתשקיע יותר תיהיה יותר טוב , אתה רוצה להיות נגן על בגיטרה שב 10 שעות ביום על הגיטרה תוך זמן קצר תיהיה פסיכי, פה אין כמה שתתאמן יותר תגדל יותר צריך התאוששות וזין בתחת וזה מצריך ים סבלנות של שנים אז אין לך סבלנות לחכות כמה דק' לספה של הבנץ? ואגב אין כמעט היום מכוני כושר שבשעות הערב באמצע שבוע ובשישי בצהריים לא מפוצצים וזה סיוט להתאמן בגלל זה דואגים להגיע בשעות שלא עמוס.

כשאתה עושה לחיצת חזה, אתה יודע, זה לא רק החזה עובד..
שאר השרירים המעורבים בתרגיל היו עייפים כבר ובגלל זה המשקל הנמוך

Back
למעלה תחתית