הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס

Evyatar0231

מושעה
170
16
נק' מוניטין:
16
170
16
אני מודע לכך שזה מאוד אינדיבידואלי ומאוד תלוי גנטיקה. אך תאורטית נגיד ואותו מתאמן בעל גנטיקה ממוצעת, כמה משקל הוא יצטרך ללחוץ על מנת לראות שינוי ניכר בצורת החזה ובשרירי החזה?
אשמח אם גם תעידו על עצמכם מניסיון אישי.
@Tom
@Daniel Barack
@stitch
@yujinius

נערך לאחרונה:
אני לא יכול לענות על זה, יש מתאמנים שלוחצים (לוחצים, לא דוחקים) איזה 80 קילו ושרירי החזה שלהם נראים יפים ומפותחים יחסית ויש כאלה שלוחצים 120-130-140 והחזה שלהם נראה פחות מפותח. חוץ מהגנטיקה זה גם מאוד תלוי בטכניקת הלחיצה כי בנץ' פרס בטכניקה טובה הוא מעבר ל"תרגיל חזה", הוא תרגיל שמערב הרבה מסת שריר בפלג גוף עליון.

המשקל שאתה *לוחץ* לא בהכרח מעיד על גודל מסת השריר.
צורה זאת כבר יותר גנטיקה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לענות על זה, יש מתאמנים שלוחצים (לוחצים, לא דוחקים) איזה 80 קילו ושרירי החזה שלהם נראים יפים ומפותחים יחסית ויש כאלה שלוחצים 120-130-140 והחזה שלהם נראה פחות מפותח. חוץ מהגנטיקה זה גם מאוד תלוי בטכניקת הלחיצה כי בנץ' פרס בטכניקה טובה הוא מעבר ל"תרגיל חזה", הוא תרגיל שמערב הרבה מסת שריר בפלג גוף עליון.

המשקל שאתה *לוחץ* לא בהכרח מעיד על גודל מסת השריר.
צורה זאת כבר יותר גנטיקה.
כן לוחצים התבלבלתי 😆
ומבחינתכם באיזה משקל ראיתם שיפור ניכר בחזה? סתם מתעניין לשמוע..

ומבחינתכם באיזה משקל ראיתם שיפור ניכר בחזה? סתם מתעניין לשמוע..
זה סובייקטיבי ממתאמן אחד לאחר.
יש אצלי בקרוספיט מתאמנים שהבנצ' שלהם לא יותר מ 80 קג אבל רואים שיש מסת שריר בחזה, ומצד שני יש מתאמני כוח שיש להם בנצ' גבוה יותר אבל מסת שריר לא גבוהה יותר מאותו מתאמן קרוספיט.

זה פשוט לא משהו שהולך יד ביד כל הזמן.
לא בצורה שאפשר למדוד בכל אופן.
אני אישית בזמן שעשיתי טקסס בבנצ', הרגשתי שיפור יפה במסת שריר בחזה.

Back
למעלה תחתית