ייעוץ כמות הפחמימה בחיטווב משנה?

זה קצת יותר מורכב מלרשום בפוסט אחד כדי להבין טוב ממליץ לך לקראו קצת מאמרים או להתייעץ אם משהוא שמבין פנים על פנים.
זה מאוד קל למצאו חומר היום רק צריך לעשות את המחקר כדי לראות אם זה נכון מה שכתוב ולאמת את זה בכמה מקומות

בחיטוב כמות הפחמימות היא ההשלמה למספר הקלוריות.
כמות החלבון היא פי 2 מהמשקל שלך השומן 0.8 לקילו וכל שאר הקלוריות מפחמימות עד כמות הקלוריות היומית
כך שמספר הפחמימות משנה

יותר ממה שאתה חושב, יש בזה הרבה נקודות שאי אפשר להסביר את זה לעומק ככה בפשטות.
לך לקילוגרם ותקרא על זה.

שאלה מורכבת , תלוי בסוג הדיאטה שלך ומה אתה מרגיש שיעבוד עליך טוב יותר .
יש דיאטות דלות מפחמימות שחלק מוצאים אותן יעילות וחלק לא , יש דיאטה שהפחמימות היא ההשלמה לקלוריות הסופיות כפי שנאמר פה...תלוי.

• פותח/ת השרשור
זה קצת יותר מורכב מלרשום בפוסט אחד כדי להבין טוב ממליץ לך לקראו קצת מאמרים או להתייעץ אם משהוא שמבין פנים על פנים.
זה מאוד קל למצאו חומר היום רק צריך לעשות את המחקר כדי לראות אם זה נכון מה שכתוב ולאמת את זה בכמה מקומות

אני מוצא אמון חומר של כמה צריך ובלה בלה בלה כזה אבל תכלס אני לא מוצא שום חומר על מה זה באמת עושה לגוף יש לך אולי מאמר טוב על זה?

מאיזה בחינה?

בתפריט שלי יש 150 גרם פחמימה עם נגיד סתם דוגמא אני אשנה ל250 אבל הוסיף ארובי וישאר על אותו מאזן שלילי ביגלל הארובי אבל עם יותר פחמימה זה ישפיע על החיטוב?

יותר ממה שאתה חושב, יש בזה הרבה נקודות שאי אפשר להסביר את זה לעומק ככה בפשטות.
לך לקילוגרם ותקרא על זה.
יש לך אולי מאמר טוב לעפנות אותי עליו?

250 גרם פחמימה בחיטוב תגרור כמות נמוכה של חלבון או שומן או שניהם, אלא אם כן אתה שורף כמות גדולה מאוד של קלוריות.
אני אישית הייתי ממליץ על כמות גדולה יותר של חלבון ושומן. כמות חלבון גבוה תמנע פירוק שריר, שומן ייתן אנרגיה במקום הפחמימה. כמות פחמימה נמוכה יכולה להיות מעולה בחיטוב על מנת להקטין הצטברות נוזלים והתמודדות עם הירידה בשומן באחוזי שומן נמוכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית