הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב מוזר בסקוואט

• פותח/ת השרשור susdu
  • פורסם בתאריך

susdu

משתמש מתחיל
77
16
נק' מוניטין:
36
77
16
אני עושה HB כבר חודשיים +-, 3-2 פעמים בשבוע. לאחרונה בעת הביצוע
התחיל לכאוב לי השריר שמחבר בין הארבע ראשי למותן מקדימה. יש לציין שהוא מתחיל לכאוב כשאני בבור
עוד בחימום, וממשיך לכאוב גם כמה ימים אחרי ביצוע הסקוואט, כל פעם שאני מרים את הירך ל-90 מעלות.
צירפתי תמונה של המיקום המשוער
ללא שם.GIF

• פותח/ת השרשור
בהחלט 😃 אחלה סרטון, מחזק את הטענה של coldfire שנעלי WL ייצרו הגבהה בעקב ויעלו את הזווית שהקרסול יכולה לייצר עם הריצפה ועל ידי כך לצמצם את ה-tilt.

אם כי אפשר לומר שזה טיפול בסימפטום ולא בבעיה.

בהחלט 😃 אחלה סרטון, מחזק את הטענה של coldfire שנעלי WL ייצרו הגבהה בעקב ויעלו את הזווית שהקרסול יכולה לייצר עם הריצפה ועל ידי כך לצמצם את ה-tilt.

אם כי אפשר לומר שזה טיפול בסימפטום ולא בבעיה.
נכון, (עם זאת ישנם המון משקולנים שמשתמשים בנעליים האלו...) ובגלל זה הוא ממליץ שם על תרגילים לגמישות העקב. אני הולכת להוסיף את זה לרוטינת חימום 😃

נכון, (עם זאת ישנם המון משקולנים שמשתמשים בנעליים האלו...) ובגלל זה הוא ממליץ שם על תרגילים לגמישות העקב. אני הולכת להוסיף את זה לרוטינת חימום
בסוף יהיו לך שעה וחצי של חימום בשביל 20 דק אימון...😆

סבבה, אני חשבתי שפשוט יש לו עיסוקים בעדיפות גדולה יותר.

זה הכאב הכי מציק בעולם יש לי אותו רק בסט הראשון תמיד של החימום אחרי זה זה עובר,תנסה לראות אם אחרי חימום ארוך וטוב ויעיל עדיין כואב לך,כי אם כואב בחימום אז בקטנה אבל אם זה מפריע לסטי עבודה נראה לי יותר בעייתי לא ?
כאילו זה מה שקורה אצלי..

גם לי יש את הכאב המעצבן הזה, חשבתי שזו רק מתיחה.
חוץ ממתיחות,זה יהיה טיפשי להתקדם במשקלים, או שצריך להוריד משקל עד שזה יחלוף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית