הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני או אחרי אימון בטן

אלי גור

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
-32
42
1
אז ככה יש לי אימון כוח ואחריו תרגילי בטן (כל פעם שניה) השאלה שלי זו אם לקחת את הקריאטין אחרי האימון כוח או אחרי הבטן?
ואם זה משנה בכלל?

אין שום חשיבות למתי לוקחים את הקראטין , רק לאחר בערך חודש מתחילה ההשפעה של הקראטין , יש לקחת 5 גרם ביום שיטות העמסה זה בולשיט מיותר לחלוטין , אני אישית ממליץ קח כל בוקר איך שאתה קם

אין הבדל, אני גם ממליץ בבוקר, או בשעה מסויימת תמיד בשביל השגרה אולי , לי אישית פשוט זה עוזר לזכור לקחת

אין שום חשיבות למתי לוקחים את הקראטין , רק לאחר בערך חודש מתחילה ההשפעה של הקראטין , יש לקחת 5 גרם ביום שיטות העמסה זה בולשיט מיותר לחלוטין , אני אישית ממליץ קח כל בוקר איך שאתה קם

אני עשיתי העמסה של שבוע ובמהלך השבוע הזה הוא כבר התחיל לפעול ראיתי שיפור במשקלים.
לדעתי לעשות העמסה בקיראטין זה הכי טוב אבל אם התוכנית היא לטווח ארוך עדיף כמו שאני עושה היום כפית ביום

בגלל שרשמת שזאת דעתך ומספר על סיפור אישי שלך שהיה לך טוב, ולא קובע את זה כעובדה נתונה שהעמסה זה נחוץ אני אקבל את מה שאתה אומר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית