צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
לא בהכרח קשור לנושא, אבל רק להראות שאין לנו פה עסק עם בני-אדם.
הסרטון יכול להיות קשה לצפייה

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100003274322821">מאיר[/a] אבוטבול</a>‎.</div></div>

היי
חבל לזהם ולעפש את הפורום עם סרטונים מסוג שפל זה.
אנו כבר תהינו מזמן על " קנקנם " של הערבים ויודעים מי ומה הם, חבל להכביר מילים.

היה ברור שזה יקרה 😆🤣

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/Hamegama.Fan">Hamegama[/a] | ליין &quot;המגמה&quot; לנוער</a>‎.</div></div>

בתמונה הראשונה זה שאהיד אקרובט תראו איזה גמישות.. יא ווארדי.

כן ירבו, להפגיש את כווולם עם 72 הבתולות.

נ.ב.
יש מחסור רציני בבתולות בלסטיניות.

התמונות הלא מצונזרות של המחבלים מהתקרית הראשונה בחוץ ניצנים:

]
לדעתי אין מקום לתמונות כאלו בפורום ואני מבקש ממך או מהמנהלים למחוק את זה. מעבר לזה שהתמונות מזעזעות זה יכול לפגוע במדינה מבחינה בין לאומיות שהתמונות האלו יסתובבו ברשת.

לדעתי אין מקום לתמונות כאלו בפורום ואני מבקש ממך או מהמנהלים למחוק את זה. מעבר לזה שהתמונות מזעזעות זה יכול לפגוע במדינה מבחינה בין לאומיות שהתמונות האלו יסתובבו ברשת.

מסכים, אפשר להשאיר לינק עם הודעת אזהרה ומי שרוצה שיכנס, לא לעלות את התמונות לכאן ישירות

צודק, אבל את התמונות לקחתי מהרשת, אז זה אומר שהן מסתובבות להן כבר.

חשבתי על זה קצת ובאמת אין מקום לכאלו תמונות בפורום.

האם למישהו יש קישור לסרטון התעמולה של חמאס ?('אנחנו עם אי אפשר לנצח עם..') משהו כזה עם עברית קלוקלת..זה שובר מצחוק
אני מחפש את זה כבר שעות!

הם עשו גוגל טרנסלייט ופשוט קראו את הטקסט עם מבטא ערבי כבד

משהוא ראה חדשות עם ה3 ילדים? נקרעתי שם

עדכון: אוקי רגעזה לא נשמע טוב

image.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית