זו התמונה שממחישה מהו הטרור ה..סלפי ;)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו התמונה שממחישה מהו הטרור ה..סלפי ;)
הצפייה על אחרויותכם, למרות שזה מצחיק.
<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/DeFatoNaReDe">Grupo[/a] DeFato</a>.</div></div>
אוף נו חשבתי שאני מחדשזה כבר ישן 😛
איך הגעת למסקנה שהוא הבין? ובצפון אתה מדבר על חיפה והאיזור או גם גוש דן והשפלה?הדבר הכי ישן באינטרנט
בכל מקרה, מסתבר שהחמאס הבין שכל הירי לצפון הוא חסר משמעות על אף האיון שלהם להגדלת טווחי הירי, והם הרבה יותר מסוכנים ויעילים לטווח הקרוב, אני צופה להמון רקטות לדרום עכשיו.
תראה שעיקר הנזק הן בדרום והשיגור ל כן, גם גוש דן וכדומה, מהווים רק "הפרעה ליום יום" בזמן שבדרום יש פצועים, פגיעות ישירות, וממה ששמעתי גם הרוג (לפחות מוואלה)איך הגעת למסקנה שהוא הבין? ובצפון אתה מדבר על חיפה והאיזור או גם גוש דן והשפלה?
שמור על עצמךזה עוד לא בטוח אבל יש מצב שמגייסים אותי למילואים היום בערב.
אם מגייסים אותי למילואים - סיכוי גבוה שתהיה כניסה קרקעית.
לפי דעתי זה סתם דיבורים בשביל לעשות כסת"ח. לא משהו רציני. שני הצדדים הביאו דרישות שאין מצב שאחד מהם יסכים.רק חזרתי מחו"ל ואני רואה דיבורים על הפסקת אש 🤦♂️
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️