נק' מוניטין:
230
- 220
- 13
אני אתאיסט, עחי.
כן, הייתי מגנה ואומר שמי שעשה את זה לא בנאדם.
אתה נון סקוויטור, עחי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אתאיסט, עחי.
כן, הייתי מגנה ואומר שמי שעשה את זה לא בנאדם.
לא בהכרח קשור לנושא, אבל רק להראות שאין לנו פה עסק עם בני-אדם.
הסרטון יכול להיות קשה לצפייה
<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100003274322821">מאיר[/a] אבוטבול</a>.</div></div>
לדעתי אין מקום לתמונות כאלו בפורום ואני מבקש ממך או מהמנהלים למחוק את זה. מעבר לזה שהתמונות מזעזעות זה יכול לפגוע במדינה מבחינה בין לאומיות שהתמונות האלו יסתובבו ברשת.התמונות הלא מצונזרות של המחבלים מהתקרית הראשונה בחוץ ניצנים:
]
לדעתי אין מקום לתמונות כאלו בפורום ואני מבקש ממך או מהמנהלים למחוק את זה. מעבר לזה שהתמונות מזעזעות זה יכול לפגוע במדינה מבחינה בין לאומיות שהתמונות האלו יסתובבו ברשת.
צודק, אבל את התמונות לקחתי מהרשת, אז זה אומר שהן מסתובבות להן כבר.לדעתי אין מקום לתמונות כאלו בפורום ואני מבקש ממך או מהמנהלים למחוק את זה. מעבר לזה שהתמונות מזעזעות זה יכול לפגוע במדינה מבחינה בין לאומיות שהתמונות האלו יסתובבו ברשת.
האם למישהו יש קישור לסרטון התעמולה של חמאס ?('אנחנו עם אי אפשר לנצח עם..') משהו כזה עם עברית קלוקלת..זה שובר מצחוק
אני מחפש את זה כבר שעות!
לי היה מספיק לגרם ..אם הייתי מקבל שקל כל פעם שהדבר הזה נאמר בישיבה עם חברים היה לי עכשיו איזה 14 שקל
מנת החופש היומית חברים
נשאר לחרבן וזה קרה לי פעמיים 😭